ProgramLar ßölümüne Modaratör adayıyım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Known' un görevini lâyıkıyle yürüttüğü bir gerçek. Programlar bölümünün bir yöneticiye daha ihtiyacı da olmayabilir. Ama şöyle bir şey de var. Bazen, taze bir kan, yeni bir sima, ortamı biraz daha rahatlatabilir. Askerlik yaptığım orduevinde, lokanta sorumlusu astsubay, gemiden gelme elektrikçi bir komutandı, lokantayı sadece yemek yenen yer olarak biliyordu ama buna rağmen işler tıkır tıkır yürüyordu. Otel komutanı da, denizaltı motorcusuydu. Hakikat, bence uygunsun (+)

known gerek yok diyosa yoktur hacı kusura bakma

( - )

known illaki tek basına o görevi layıkıyla yaparsın bundan kimsenin şüpesi yok

ancak önemsiz bölümlerde bile 2 mod oluyor hatta 3. adaylıklar bile acılıyor kimse sesini cıkarmıyor

seninde belirttigin üzere önemli bir bölüm olan programlar bölümüne tek mod yeter mi

yarın birgün hadi bir sorun oldu ve uzun süre sende nete giremeyeceksin otomatikmen yük smodlara kalacak onca işin arasında birde programlar bölümüyle ilgilenecekler

tek mod eger bölüm önemliyse hiçbir zaman yetmez ben senın bölümüne 3 veya 4 modu uygun görüyorum hakkaten önemli bölüm ama sen yeterim diyosun (bundan kimsenin şüpesi yok) ancak önemli bölümler tek modun kontrolunde olması hem kendisine hem herhangi bir sorunda smodlara asırı yük getirir

velhasılı kelam ihtyaçın olup olmaması önemli degil o bölüme zaten 3 mod lazım ve suan nerdeyse tek gibisin hakikatte bu işi yapabilecek kalitede düzeyde bir insan dolayısıyla oyum

+1905 hayırlı olsun bence kararını birde bu acıdan degerlendir bir bölüme adaylık konması bölüm modunun yetersiz oldugu düşüncesinde oldugu için konulmaz sadece yardım etmek ve sade bölüme degil foruma katkı saglamak içinde konulabilir

Sen buraya Uplader olarak girdiysen zaten konu açma zorunluluğun var .
Yani 63 yada 13 konu olması önemli değil .
Bu Uplader Team'in kuralları arasında .
Ne zamandır Uploader Team'de olduğu bulup - Ortalama haftada 2 konu ile çarpınca zaten açtığın konu sayısı çıkar .
Buda senin zaten bölüme Mecburen konu açtığının kanıtı olur .

Known şu anda Tüm bölümlere hakim .
Forumun en iyi idare edilen bölümlerinden biri o bölüm .
Kimse bunu inkar edemez .
O yardıma ihtiyacı olmadığını belirtmiş bencede onun yardıma ve yardımcıya ihtiyacı yok .
İlerde ne olur bilemem

Benden de ( - )

MSN'De de SöyLedigim gißi ProgramLar ßöLümüne ŞuanLık Mod istemiyorum Ki Direk MoD Diyorsun. uLash'ın N oLucagı ßeLLi degiL Ki ßeLLi oLSada ProgramLar ßöLümünü Tek ßaşıma idare ettigim Kanaatindeyim. Varsa Aksini SöyLeyecek ßiri ßuyursun :goz:

PROGRAMLar ßöLümünü Kimse Konu Açıp upLoad Yapıp Götürücegine/Mod oLucanacagına inanmasın. Kimsenin Karakteri KiŞiLiği ßeni aLakadar etmez. KarakterLe Mod oLmayı ßirßirine ßaĞDaştırmayınız. Ayrıca Kararım Herzaman iÇiN Katı Ve KararLıdır.

HaKiKaT iLe KiŞiseL ßir ProßLem Yoktur. Forumda KnowN Hakikat'I Sevmedigi iÇiN + Vermedi gißi DedikoduLara yoL açmayınız.

- ZeytinßurnuLu. ŞuanLık UpLOader oLarak devam etmen gerek. Uygun Görmüyorum.

İHtiyaç Var diyenLer ßana iHtiyacı GöstersinLer. ßoş yere ihtiyaç Var demeyin! Günde Kaç Kere giriyorsunuz ProgramLar ßöLümüne ßana ßunu söyLeyin. Her zaman giriyorsanız neden ßölümdeki KonuLarda Mesajınız Yok veya Teşekkürünüz.. ProgramLar ßöLümünün nerde oLduğunu ßiLe ßiLmeyenLer ßana ßoş Yere ihtiyaç var demesin.

ProgramLar ßöLümüne Katkı SaĞLadıgın Kanaatindesin ama ProgramLar ßöLümüne -HaKiKaT- OLarak ßir Arama GerçekLeştirin

k1e554.jpg

20ickz.jpg

18 Konunun 5 i ßaşkaLarina Ait. 18 - 5 = 13

Katkı ßudur Yani..

Özgür abi (-) diyorsa (+) demem yanlış olur. İleriki zamanlarda İnşallah olursun...

Known cuğum kızmazsan ben artı (+) vermek istiyorum :)

olumsuz oy verenlerin hepsi Known istemiyor bizde istemezük

varmı böle bir şey yaaaaa

+ 19 07
HayırLısı..

Anlamadıgım zaten ben ızın ısteyerek ayrılmıstım hemen gozden cıkarılmısım sankı : ) benım yerıme gecmek mı ıstıyorsun yoksa 3. bı gorevlı olmak mı ? .

Bu arada döndüm =)

Modluğun senin için uygun olmadığı düşüncesindeyim.. Şahsi fikrimdir. Olumsuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri