Known'a uygunsa banada uygundur =)
MSN'De de SöyLedigim gißi ProgramLar ßöLümüne ŞuanLık Mod istemiyorum Ki Direk MoD Diyorsun. uLash'ın N oLucagı ßeLLi degiL Ki ßeLLi oLSada ProgramLar ßöLümünü Tek ßaşıma idare ettigim Kanaatindeyim. Varsa Aksini SöyLeyecek ßiri ßuyursun :goz:
- ZeytinßurnuLu. ŞuanLık UpLOader oLarak devam etmen gerek. Uygun Görmüyorum.
MSN'De de SöyLedigim gißi ProgramLar ßöLümüne ŞuanLık Mod istemiyorum Ki Direk MoD Diyorsun. uLash'ın N oLucagı ßeLLi degiL Ki ßeLLi oLSada ProgramLar ßöLümünü Tek ßaşıma idare ettigim Kanaatindeyim. Varsa Aksini SöyLeyecek ßiri ßuyursun :goz:
PROGRAMLar ßöLümünü Kimse Konu Açıp upLoad Yapıp Götürücegine/Mod oLucanacagına inanmasın. Kimsenin Karakteri KiŞiLiği ßeni aLakadar etmez. KarakterLe Mod oLmayı ßirßirine ßaĞDaştırmayınız. Ayrıca Kararım Herzaman iÇiN Katı Ve KararLıdır.
HaKiKaT iLe KiŞiseL ßir ProßLem Yoktur. Forumda KnowN Hakikat'I Sevmedigi iÇiN + Vermedi gißi DedikoduLara yoL açmayınız.
İHtiyaç Var diyenLer ßana iHtiyacı GöstersinLer. ßoş yere ihtiyaç Var demeyin! Günde Kaç Kere giriyorsunuz ProgramLar ßöLümüne ßana ßunu söyLeyin. Her zaman giriyorsanız neden ßölümdeki KonuLarda Mesajınız Yok veya Teşekkürünüz.. ßoş Yere ihtiyaç var demeyin.
PROGRAMLar ßöLümünü Kimse Konu Açıp upLoad Yapıp Götürücegine/Mod oLucanacagına inanmasın. Kimsenin Karakteri KiŞiLiği ßeni aLakadar etmez. KarakterLe Mod oLmayı ßirßirine ßaĞDaştırmayınız. Ayrıca Kararım Herzaman iÇiN Katı Ve KararLıdır.