ProgramLar ßölümüne Modaratör adayıyım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
ProgramLar ßöLümüne Modaratör adayıyım...
OLumLu ve OLumsuZ görüşlerinizi bekliyorum...
Oraya yeterince katkı sağladığımı ve sağlayacağımı düşünüyorum

sağladığın katkıları biliyorum ... 1 tane mod'un yetmediği kanaatindeyim

+61

+1903
Bende 1 moderatörün yeterli kalmadığı kanaatindeyim

MSN'De de SöyLedigim gißi ProgramLar ßöLümüne ŞuanLık Mod istemiyorum Ki Direk MoD Diyorsun. uLash'ın N oLucagı ßeLLi degiL Ki ßeLLi oLSada ProgramLar ßöLümünü Tek ßaşıma idare ettigim Kanaatindeyim. Varsa Aksini SöyLeyecek ßiri ßuyursun :goz:

PROGRAMLar ßöLümünü Kimse Konu Açıp upLoad Yapıp Götürücegine/Mod oLucanacagına inanmasın. Kimsenin Karakteri KiŞiLiği ßeni aLakadar etmez. KarakterLe Mod oLmayı ßirßirine ßaĞDaştırmayınız. Ayrıca Kararım Herzaman iÇiN Katı Ve KararLıdır.

HaKiKaT iLe KiŞiseL ßir ProßLem Yoktur. Forumda KnowN Hakikat'I Sevmedigi iÇiN + Vermedi gißi DedikoduLara yoL açmayınız.

- ZeytinßurnuLu. ŞuanLık UpLOader oLarak devam etmen gerek. Uygun Görmüyorum.

İHtiyaç Var diyenLer ßana iHtiyacı GöstersinLer. ßoş yere ihtiyaç Var demeyin! Günde Kaç Kere giriyorsunuz ProgramLar ßöLümüne ßana ßunu söyLeyin. Her zaman giriyorsanız neden ßölümdeki KonuLarda Mesajınız Yok veya Teşekkürünüz.. ProgramLar ßöLümünün nerde oLduğunu ßiLe ßiLmeyenLer ßana ßoş Yere ihtiyaç var demesin.

ProgramLar ßöLümüne Katkı SaĞLadıgın Kanaatindesin ama ProgramLar ßöLümüne -HaKiKaT- OLarak ßir Arama GerçekLeştirin

k1e554.jpg

20ickz.jpg

18 Konunun 5 i ßaşkaLarina Ait. 18 - 5 = 13

Katkı ßudur Yani..

MSN'De de SöyLedigim gißi ProgramLar ßöLümüne ŞuanLık Mod istemiyorum Ki Direk MoD Diyorsun. uLash'ın N oLucagı ßeLLi degiL Ki ßeLLi oLSada ProgramLar ßöLümünü Tek ßaşıma idare ettigim Kanaatindeyim. Varsa Aksini SöyLeyecek ßiri ßuyursun :goz:

Topri ne derse o. . .

Kusura bakma Hakikat :goz:

Olumsuz ( - )

karakterin önemi yoksa, dürüstlüğün önemi yoksa, paylaşımın önemi yoksa neyin önemi var yönetimde olmak için...?*

bunları kıstas almayacaksak, ihtiyac olup olmadığını gözönünde bulunduracaksak, forumun değişik bölümlerinde mod olupta, aylardır görünmeyen(isim ve bölüm adı vermiyeyim bilen biliyor) paylaşımları neredeyse yok denecek onca mod varken, bölümlere ihtiyaç yok denilmesi ne kadar doğru bir yaklaşım?

bu bölümde paylaşımım yok ilgimde pek yok sayılır ama benden +1453.. sevilen birisin, paylaşımlarında ortada hayırlısı olsun kardeşim..

Sana Oyum Her Zaman OLumLudur Kardeşim. ÇaLışkanLığın ve DürüstLüğünLe Bu İşin Hakkından GeLeceğini Umuyorum. ZamanLa Özgür Kardeşimin Düşünceside, Umarım OLumLuya Dönecektir.

(+)1071

foruma katkılarını biliyor takdirle karşılıyoruz
bir anlamı olacaksa eğer sözlerimizin
hak ettin de geç bile kalındı umarım seni programlar bölümünde görürüz
başarılar seninle olsun

PROGRAMLar ßöLümünü Kimse Konu Açıp upLoad Yapıp Götürücegine/Mod oLucanacagına inanmasın. Kimsenin Karakteri KiŞiLiği ßeni aLakadar etmez. KarakterLe Mod oLmayı ßirßirine ßaĞDaştırmayınız. Ayrıca Kararım Herzaman iÇiN Katı Ve KararLıdır.

HaKiKaT iLe KiŞiseL ßir ProßLem Yoktur. Forumda KnowN Hakikat'I Sevmedigi iÇiN + Vermedi gißi DedikoduLara yoL açmayınız.

İHtiyaç Var diyenLer ßana iHtiyacı GöstersinLer. ßoş yere ihtiyaç Var demeyin! Günde Kaç Kere giriyorsunuz ProgramLar ßöLümüne ßana ßunu söyLeyin. Her zaman giriyorsanız neden ßölümdeki KonuLarda Mesajınız Yok veya Teşekkürünüz.. ßoş Yere ihtiyaç var demeyin.

Bölümün Patronu Sözü söylemiş üstüne bisey katılmaz

[ - ] KartaL Yuvası

Known istemiyorsa bir bildiği vardır..

- KartaL Yuvası

Benden sana (+) kardeşim bu forumda sevdiğim sayılı kişilerdensin.Şuana kdr seni tanıdım tanıyalı hiçbir hatanı görmedim. Eğer uygun görülmezse canın sağolsun =)

Verdiğin EmekLerin KarşıLığını ALmanın Zamanı Bencede GeLmişti.
ULash Pek Uğramıyor Yani Eskisi Kadar BöLüme Fayda SağLayamıyor.
Shark Arkadaşımızada ProgramLarda Pek RastLamadım Açıkcası BunLarı Göz Önünde BuLunduruyorum.
Ayrıca Tartışmasız İşin EN'Lerindensin. ModLuğu Hak Ediyorsun +1903 HayırLı oLsun Kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri