Darzamat' Alıntı:Köpek dövüşü.... İnsan denen aciz yaratığın kendini tatmin etmesi... Lanet ediyorum...
bırakın köpek dövüştürmeyi rahatlamak istiyorsanız siz dövüşün
tşk Darzamat
Darzamat' Alıntı:Köpek dövüşü.... İnsan denen aciz yaratığın kendini tatmin etmesi... Lanet ediyorum...
firat heycanla bekliorz hmn yollada seni ihbar edym hakknda soruşturma başlatsnlar video geldigi gibi bana pm at tmm mı??
yaklaşk iki ay önce uskumruköy ormanında ata biniodk 2 kişiydk bi anda 5 tane baba kangal delice üstümüze doğru koşmaya başladı bzm atlar korkudan çldırdılar ve bn üstünden düştm arkadaşm atını kontrol edebildi ve dörtnala kaçabildi bu dört kangal etrafımı sardı dedm şmdi parçalıcaklar bni kelimeyi şahadet getrym ama hepsi yere oturdu ve bana dooru bakmaya başladılar bi adım atym dedm ayağa kalkp havladılar bnde oturdm yere..yaklaşk 2-3 dakka sonra bi çoban geldi koşa koşa meğerse köpekler onunmuş onu ve koyunları koruma güdüsüyle yabancı birilerini görünce saldırıolarmş bzm ata bndgmz yerde at biniş alanı oldgu için her hafta bunu yaşıorz ztn köpekler koşmaya başlaynca bnde anladm atlılarn geldiğini korkmayn die koştm ama yetişemedm dedi..ve inanrmsnz o köpeklern hepsini sevdm hatta bitanesi 8 aylkmş oyun oynamaya başladı bnmle işte o zmn anladm bu hayvanlarn ne kdr şerefli ve vefalı oldklarını
arkadaşlar yan tarafata gördüğünüz köpek benim köpeğimdir,,pittbulun atası bu köpektir,,bilmeyen için söylüyorum cinsi Dogo Arjantino (tam beyaz oldugu için de Albino denir) ...şimdi pitbullun en babasını getir kangalı yıkamaz,,neden?
pitbull dediğin hayvan 25 bilemedin 30 kilo, tamam çene kuvvetli ...
kangal en az 65 kilo,,kangal bi göğüs vursa pitbulla 5 metre savurur,
zaten o andan sonra pitbul toparlayamaz kendini..ama her kangal da pitbulu yıkar diye bir kaide yok tabiki, kondisyonlu bir pitbull yarım saat 45 dakika kafa tutar, o saatten sonra da yıkar..yıkanını da gördüm..
...
bu arada;
dünyadaki en akıllı köpek kangaldır ;120 ye yakın komut alır,
rot wailer 100 küsür,,pitbul ise 60-70 dir komut kapasitesi,,bilmeyenlereduyurulur..