Piranha WebCam Yardım Lütfen

GoKu_

New member
Reaction score
0
Piranha Tarantula Z-TypeModel 6.0 MegaPixel Driver bulamadım CD yi kaybetim Nette araştirdim Piranha'nın sitesinde vardı onuda kaldırmışlar. Eğer aranızda kullanan varsa yada bir yerden bulabilirse bana atabilirmi şimdiden teşekkürler.

Konuya açıcak yer bulamadım en uygun burasını gördüm. Yanlıi yere açtıysam Özür dilerim.

Bildiğim kadarı ile kameran tak çalıştır. Ama işletim sistemini de yazarsan yardım edebilirim..

İşletim sistemi derken anlamadım Windows Xp Sp2 kullanıyorum. Piranha Tarantula Z-TypeModel 6.0 MegaPixel ise kamera

İşletim sistemi derken anlamadım Windows Xp Sp2 kullanıyorum. Piranha Tarantula Z-TypeModel 6.0 MegaPixel ise kamera

Kameran tak çalıştır arkadaşım. Driver yüklemene gerek yok. Xp otomatik olarak yükleyecektir. Eğer olmazsa yine yaz bakalım..

Madness yok bulmadı CD istiyor

Teşekkür Ederim Madness ama olmadı bana Driver dosyası lazım benimki 6.0 mp bilmiyorum fark olmayabilir ama yinede teşekkür ederim eğer driver olan arkadaşlar buraya mesaj atabilirmi?

Donanım bölümüne taşındı...!

abi tak calıstırdır dediğiniz kameradan bende war ama bendeki 10 megapixel. verdiginiz linkteki kamerada 10 megapixel... 6,0 driver istiyor dedigi gibi fakat pirhana'nın sitesinden kaldırmıslar..

"BURDAN" yazan yere tıkLa..

Piranha Tarantula Z-TypeModel 6.0 MegaPixel Driver bulamadım CD yi kaybetim Nette araştirdim Piranha'nın sitesinde vardı onuda kaldırmışlar. Eğer aranızda kullanan varsa yada bir yerden bulabilirse bana atabilirmi şimdiden teşekkürler.

Konuya açıcak yer bulamadım en uygun burasını gördüm. Yanlıi yere açtıysam Özür dilerim.

BURDAN
indirebilirsin.

Genel Özellikler

• Driver yüklemeye ihtiyaç duymadan direkt kullanabilme – Tak&Çalıştır
• Yazılım desteği ile 10.0 Megapiksel (3648 x 2736 px) resim çekebilme
çözünürlüğe ulaşma
• 640 x 480 px Video Çekim Çözünürlüğü (Hardware çözünürlük)
• USB 2.0 ile daha hızlı görüntü akışı
• 5 Kat cam lens ile daha net görüntü
• 8 adet beyaz LED aydınlatma ışıkları
• Işık seviyesini kablo üzerindeki kontrolden el ile ayarlayabilme
• Dahili mikrofon
• Face Tracking – Akıllı yüz takibi özelliği
• DivX Formatında video kayıt
• 10X Dijital zoom
• Notebook ile kullanabilme (mandallı sistem)
• MSN Messenger®,Yahoo Messenger® ve Skype® uyumludur.
• Efektli resim çekebilme özelliği
• Çeşitli efektler ekleyerek (çerçeve, bıyık, gözlük, taç, vb.) görüntülü
konuşmalarınıza daha eğlenceli hale getirebilme
• Görüntü aynalama (mirror) özelliği
• Otomatik beyazlık kontrolü / Arka plan ışığı dengeleme
• Resim keskinlik kontrolü
• Windows™ 98 SE, ME, 2000, XP ve Vista uyumludur.
• 3 yıl garanti

Paket İçeriği

• Piranha™ Tarantula Z Type USB PC kamera
• Program CD si
• Türkçe kullanma kılavuzu
• Garanti Belgesi

Ztype.jpg

Burdan'da NasıL yükLenecegi hakkında biLgi edinebilirsin..

ya o kameranın tarantula X type 10.0 megapixel olanı bende var... tak çalıştır evet ama görüntü kalitesi berbat, program cd sinden yüklediğim zaman ise görüntü gayet iyiydi... ille program lazım oluyo yani ...

Geri