Perfect Xp Sp3+ Plus Edition[sp3 Ve Ötesi,700mb]-Sata/raid,Görsellik,Office,Antivirus

Şimdiye kadar denediğim en iyi XP, emeğine sağlık.

hocam bunu yakında indirecem benim bilgisayar biraz eski (p4 1.7) umarım kasmaz..... ellerine sağlık saolasın...

üç hafta önce indirdim.Autorunı göremeyince olmadı diye eklemeye çalıştım.10 cd heba oldu.daha sonra bir denedim kurdu sistemi.çok güzel olmuş bence 2 haftadır kullanıyorum hiç bir sorun yok gözüküyor.Hazırlayan arkadaşın eline sağlık.

Tşkrler.

Fakat part 3 de bi sorun var indiremedim.

:vur:vur:vur:vur:vurkardeş öncelikle verdigin için saol ben indirmem hatta kurdum pc nin driverlerını da kurdum pc yi yeniden başlatınca ntldr eksik dosya hatası veriyor ama bunu neden yapabilir yada forum daki arakadaşlardan bilen varsa bi yardımcı olurmusunuz:vur:vur:vur:vur:vur:vur

arkadaşlar ben denedim format cekerken 7 yada 8 dosya bulunamadı ama devam ettim format bittiginde mavi ekran uyarısı cıktı sonra hemen ardından 2.kez formata basladım ve hiç bi sorun cıkmadı gayet güzel calışıyo yalnız msn de bugün sayfası yine acılıyo:):) emegine saglık teskürler...

Emeğine tşk iki gündür kulanıyorum harika bir şey.

:vur:vur:vur:vur:vurkardeş öncelikle verdigin için saol ben indirmem hatta kurdum pc nin driverlerını da kurdum pc yi yeniden başlatınca ntldr eksik dosya hatası veriyor ama bunu neden yapabilir yada forum daki arakadaşlardan bilen varsa bi yardımcı olurmusunuz:vur:vur:vur:vur:vur:vur

NTLDR dosyası hatalı bir kuruluma işaret eder. Harddiskinde başka sistemler varmı yokmu bilemiyorum ama kurduğun windows kendi yerini göremiyor demekki. Kurulumunu tekrar bir gözden geçir. Yeniden kur yani. Bu sürüme ait bir sıkıntı değil bu, senin windows kurmanla alakalı gibi görüünüyor.

Böylesine harika bi çalışma için teşekkürler ama çok geç kurulum yaptı ve kurulumdan sonra bazı proğramları kaldıramadım arada bi windovs donup kalıyor ve bilgisayar kapanmıyor.başka arkadaşlardada aynı sorunlar oldu acaba nedendir.bence güzel olan tek şey sata raid lerin entegre oluşu bende bu yüzden indirdim aksi halde işime yaramaz çünkü sorunları yazdım.emeğine teşekkür.

kusura bakma ama kardeşim ben bugune kadar 300 aşkın makinaya format attım hepsine de servis pack 2 kurdum ve hiç birindede sorun olmadı bunda neden sorun var

msn

ben indirdim..bilgisayar teknik servisinde çalışıyorum..kurulumu güzel..bi fark yok..ama msn de hata verdi..msn de hesabıma girince yanıt vermiyor messenger.böyle bir sorunla karşılaşan oldumu..tek sorunum bu..bu sorunu çözemezsem eski sistemime dönceğim mecbur.

barış eline emegine saglık harika bir cd olmuş yalnız bir da nod 32 yerine daha güvenilir bir antiviriüs programı ekleseydin daha güzel olurdu gibime geliyor ama gerçekten de güzel olmuş cd eline emegine saglık

Geri