Kurulum vs işlemlerinden tam anlamayanların burada tantana yapmalarını kınıyorum. Adam bi ürün hazırlamış ve müsait olduğu sürece desteğinide verir. Destek vermezse yine onun bileceği bir iş. İsteyen kurmaz olur biter. Burası bir forum ve insanlar her paylaşımın derdine düşemez. Belki bu kişi onlarca forumda yüzlerce konusunu takip ediyordur. Konuyu veren kişi başkma bir kaynaktan da aktarmış olabilir, çalışma sahibi değildir belki. İhtimaller bir sürü olabilir. Biraz düşünün ona göre yazın, acaba zaman ayıracak durumu varmı. Birçok kişinin ise kurulumdan ziyade partları indirme sıkıntısından bahsettiğini gördüm. Rapid kullanma ile ilgili bir sürü yazı var onları okuyun. Burada partlar nasıl indirilir dersi verilmiyor, bir çalışma sunuluyor. Daha başta bu sıkıntıları yaşayan kullanıcıların bir bilene bu işi yaptırmalarını öneririm. Ben üründe ciddi bir sıkıntı göremedim. Sıkıntısızca hepsini indirdim ve test ettim güzel çalışma olmuş. Sata diski olanlar eğer sorun yaşarsa biostan ayarlama yaparak kuruluma başlasın. Genel olarak sata sürücüleri tanıyor zaten. Adamın biri niye yavaş indirdiğini bile yazmış. Yok böyle bişey yaa. Yukarda bir arkadaşta kurulumdaki kullanıcıyı silmekten bahsetmiş. Silemezsin kardeş çünkü kurulumu administrator yapıyor. Eğer sen istersen kendine yeni bir bilgisayar yöneticisi hesabı oluştur ve onu kullan. Zaten yeni oluşturdunmu kurulumda gelen oturum kaybolur, sadece seninki görünür. kurulumdaki oturumu sadece güvenli kipte açtığında görebilirsin. Cevap yazılacak sıkıntı görürsem bende yazarım. Ama niye yavaş iniyor, dosya inmiyor, part bozuk falan diyenlere cevabım yok. Linkler sağlam, sorunlu part olursa baştan indirin. Kolay gelsin. Çalışma için teşekkür ederiz.