Perfect Xp Sp3+ Plus Edition[sp3 Ve Ötesi,700mb]-Sata/raid,Görsellik,Office,Antivirus

Emeğine şağlık kardeş baya uğramıssın ama deymiş

teşekkürler barış eline koluna sağlık kurdum hatasız sorunsuz hiç bir problem yok zevkle kullanıyorum .

ekran görüntüsü

out.php

arkadaşım eline yüreğine sağlık çok güzel olmuş şu an senin xp den yazıyorum yeni çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyorum

teşekkür ederim dediklerini yaptım cd hazır sırad yedekleme yapıp kuracağım. çok saol

krdesim son parttaym
sabırsızlanıyom kurmak için
kurduktan sonra yazarm yine
emegin için çok tesekkur ederim allah razı olsun

şimdi kuryom

Bu xp deki vista görünümünü nasıl kaldırabiliriz.Tekrar xp görünümüne dönmek istiyorum.

bugün ben yükledim ve şu anda cevap yazıyorum mükemmel olmuş sonradan kurulan programlarıda kurdum mükemmel bi görsellik problemsiz çalışıyor
xp casusunu silmeyi unutmayın (net user SUPPORT_388945a0 /delete )
kendi sürücülerimi falan yükledim extra 1 2 program daha çalışıyor
p4 2.8 ht asus p4v8x asus radeon 9600se/td 768mb ram bu sistemde %43 ram harcıyor330mb kadar( bu makinayı 6 yıl önce kendim topladım)
ekran görüntüsü aldıgımda vista çubugu ve üst bölümdeki apple tarzı çubuk çıkmıyor tavsiyemdir deneyin görün

Güzel çalışma fakat ben yinede fabrika cıkıslı editlenmemiş windowstan yanayım. aynı işlemleri kendinizde yapablırsınız biraz araştırarak.

kardeş sagolasın.bişey sorcam yükleme sırasında sordugu serial farklımı digerleride olurmu buna.bunu belirtmemişin olmazsa seriali versen ii olur yani.

kardeş sagolasın.bişey sorcam yükleme sırasında sordugu serial farklımı digerleride olurmu buna.bunu belirtmemişin olmazsa seriali versen ii olur yani.

kardeş hiç serial falan sormuyo doğrudan cd den başlat diosun işte sürücüyü gösteriyosun sonrası otur tv falan izle takıl en fazla 40 dakika sonra karşında canavar gibi windows . lisans sorunu falan da yok . lisans sorunu olmadığına eminim valla :D hayatımda ilk kez bir driver ı microsoft update sitesinden indir dedim evet'e bastım yaw :D çok saolsun upload eden hazırlayan arkadaş .

bütün bilgiler için teşekkürler

bütün bilgilere teşekkürler

Geri