Perfect Xp Sp3+ Plus Edition[sp3 Ve Ötesi,700mb]-Sata/raid,Görsellik,Office,Antivirus

teşekkürler kardeş emeğine sağlık

eline ve emegine saglık kardeş indirmeye başladım inşaallah bi sorun çıkmazda rahat rahat işime bakarımmm

dostum gerçekten süper eline saglik diyorum

Hocam bir şey yapıyosanız bari tam yapın bu ne yaa 2 yerde de hata veriyo bir bilmem birtane exe dosyasını bulamıyoo ondan osnra bir dll dosyasında hata var adam yaıyo ilgilenmiyo yerim böyle xp yi sabahtan beri uğraşıyorum bilgisayarımı açamıyorum o kadar indirdiğim par haram olsun diyorum başkada bir şey demiyorum!!!

teşekkürler ellerine sağlık

Hiçbiryerde hata falan ermyor kurmayı bilmiyorsanız boşuna uğraşamayın eline sağık kardeşim kurudm ve hiçbir hata almadım

İNş Hiç Sorun Yaşamamda B Güzel Sistemi Kurarım Elleriinize Sağlık Bizi Düşünmeniz yeter:)

teşekkurler ii bir surume benziyo. acılma suresi kısa mı? bostayken ramden ne kadar yiyo?su anda bendeki surum bostayken 60 mb yiyo. acılma suresi de 36 sn.

keşke siber sözlük
bs.player 2.28 pro
advanced windows care prof 2.7'de olsaydı

birde sana nerden ulaşabiliriz ve bu perfect xp'nin kendi sitesi. googlepages'de olabilir olsa iyiolur

arkadaşım eline sağlık ama avast pro bunda trojan buluyor... hemde birden fazla... nedeni ne olabilir sence :)

Eline Dizlerine Sağlık Kardeş Çok Harika Güzel Olmuş Denedim Sorunsuz Bir Şekilde Çalışıyo Bundan Sonraki Yapacagın İşletim Sistemlerinde Sana Kolay Gelsin Derim Tşkler.

eline sağlık dostum en kısa zamanda indircem

çalışmalarının devamını bekliyoruz

dostum emegine sağlık ama indirdiğim partları acamıorum winrar:diognostic .... gibi bi hata werio :S

ellerin dert görmesin sağol kardeş.

Kusura bakmayın, hackhell sitesi upload area bölümünde bu çalışmamı ÇALINTI yapanlara yer verdiği için destek vermiyorum burada.. İlk verdiğim bir forum var TN... gibi adı reklam olmasın..
perfectxp.blogspot.com adresim var ordan ulaşabilirsiniz güncel bilgi ve desteğe.

KARDEŞİM ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK. BEN HAYATIMDA BÖYLE XP GÖRMEDİM, KULLANMADIM, KULLANANDA GÖRMEDİM. VİSTAYA 8 ÇEKER. HERKESE TAVSİYE EDERİM. ÖZELLİKLE GÖRSELLİK MÜKEMMEL:clap:biggrin

ellerine, emeğine sağlık sadece senin değil alt tarafta adını yazdığın diğer insanalarında emeğine sağlık. şimdi indirmeye başladım yorumlara bakınca anladım ki pekte sorun çıkaracak birşey yok şimdiden çok teşekkür ederim bu şekilde ki çalışmalarının devamınıda bekleriz :)

bu linklerden download yapıp bu sistemi kurup tüm bunları yaparken de hiç üşenmeyen arkadaşlara seslenmek istiyorum sağ altta bulunan teşekkür butonuna 1 kere na böle tık diye basmak hiçte zor değil. insanları paylaşımdan soğutmayalım lütfen.

Geri