Perfect Xp Sp3+ Plus Edition[sp3 Ve Ötesi,700mb]-Sata/raid,Görsellik,Office,Antivirus

elelrine saglık deneyelım bakalım digerlerinde donma sorunu oluyor birde bunu denim

Kesin neden

üstad tüm partları indirdim sorunsuz cd ye yükledim ilk kurulum aşamasında taa harddiskin C. bölümüne format atmaya kadar geliyo ama sonra laptop birden kapanıyo bu sorunu yaşayan başka bi arkadaş varmı acaba sorun nedir bu arada emeğine sağlık gerçekten güzel bi paylaşım

Ya işlemcin aşırı ısınıyo (nedeni havalandırma kanalları tozlanmış olabilir) yada harddiskinda bad sektör var. Çok notebooğa format attım ve Bir çok kez başıma geldi genelde sorunlar bunlar:goz:

harikasınız mükemelsiniz emeginize saglık :biggrin

arkadaşım netim kotalı linkler sağlam dimi indirmeye başlayınca sorunla karşılaşmam inşallah bide tek cdye sığıyormu ?? yardımcı olursan sevinirim pcye format atmam lazım şimdiden ilgine teşekkür ederim emeğine sağlık

dört dörtlük bir çalışma. tek eksik gördüğüm konu nedense sonradan usb klavye mouse taktığımda tanıtmak gerekiyor.

emeğine sağlık indirdim şimdi kurdum kullanmaya başladım ama xpyi yüklerken son9. dkda bi hata verdi tamam dedim geçtim kurulum bitti fakat nod 32 yok :( ama genede çok güzel emeğine sağlık

LA BENIM AYZDIKLARIMA BI CEVAP VERIN la soruyom kımse cvp yazmıyo emeğine salık gusel olmus la anladık barıs akrdes saol gusel olmus herkez aynı sey tamam konu açılmış kullanan olmuş yapan olmuş tamam da sımdı olmayanlara yardım etmek ayıp edmeyın beyler bı kac kısının kı olmadı bı bakın yaw

LA BENIM AYZDIKLARIMA BI CEVAP VERIN la soruyom kımse cvp yazmıyo emeğine salık gusel olmus la anladık barıs akrdes saol gusel olmus herkez aynı sey tamam konu açılmış kullanan olmuş yapan olmuş tamam da sımdı olmayanlara yardım etmek ayıp edmeyın beyler bı kac kısının kı olmadı bı bakın yaw

Arkadaşa katılıyorum barış yaptığın sistem çalışıyor ama daha öncede dediğim gibi son 9 dk kala dosya açılamadı gibi bi hata veriyo tamam diyip geçmek zornda kaldım sistem kurulduğunda ise anti virüs programı yoktu yardımcı olursan sevinirim
- Birde sorum olucak nlite kullanarak kamera ve seskartımın driverini ekleyebilirmiyim herhangi bi sorun olurmu
en yakın zamanda cvp vermeni temenni ediyorum

herkeze selamlar öncelikle program için çok teşekkür ederim harika ve bi okadar kusursuz çalışan bir program yaratmışın eklentileride sorunsuz çalışmakta. Bence olayın hakkını vermişsin eksiksiz,sıkıntısız, hızlı ve takılmadan çalışan bir xp yaratılmış tekrar emegine sagık teşekkürler.:clap

Bu sistemi indirdim ve kurdum. 20 gündür kullanıyorum. Gerçekten süper çalışma, ellerine sağlık arkadaşım.

Küçük bir sorunla karşılaştım, sabit diskin D kısmı çok geç açılıyordu. Çözüm; Başlat>Çalıştır a gir oraya cmd yaz sonra açılan pencereye assoc yazıp enter a bas. listelenme bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlat. Tamamdır.

Saygılar....

arkadaşlar indirdim, cd'ye yazdırdım ama bi türlü bu cd ile format atamadım. 4 bilgisayarda denedim hep mavi ekran geliyor ve hata veriyor, bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorum. bana biri yardım etsin lütfen güzel bir XP kullanmak istiyorum.

dostum eline emeğine sağlık

dostum partları indirip yükledim mükemmel bir iş çıkartmıssın eline sağlık benim bir sorum olacak ben bu calısmanı masaustume yukledım fakat benım birde dızustu var toshiba satellite A130 bu serilere xp kuramıyorum yada kuruyorum fakat driverlerını bulamıyorum bana bu konuda yardımcı olursan cok sevinirim senın bu calısmanı dızustume kursam driverları tanır mı? vistadan nefret ettimde tekrar tesekkurler buyuk ÇALIŞMA :)

baris7 kardesim ellerine saglık iyi çalışma olmus. yanlız ben bi problemle karsılastım. herşeyi kurdum bitti yanlız windows acılıyor ya masa üstüne nerdeyse 5-6 dk da geliyor. hoş geldiniz dede bayagı bekliyor nedendir acaba bi yardımcı olursanız sevinirim.

sagolasın ustad, en kısa zamanda deneyecegım, umarım yorumlarda okudugum sorunlarla karsılasmam, kolay gele, kurduktan sonra ben de yorumumu yazarım:)

üstad şimdi kurdum bilgisayara....
Ancak ilk açılışta kullanıcı adı ve parola soruyor
neden kaynaklanır acaba... :(

Güzel bir çalışma olmuş.Tebrik ederim arkadaş,elleriniz dert görmesin.
Devamını sabırsızlık ile bekliyoruz.Hatta DVD olarak daha geniş kapsamlısı çok makbule geçer.
Çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar dilerim.

Geri