Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Perfect Xp Sp3+ Plus Edition[sp3 Ve Ötesi,700mb]-Sata/raid,Görsellik,Office,Antivirus
arkadaşlar ben indirdim cd ye yazdırdım ama kurulumda hata veriyor. "windovs bir sorunla karşılaştı" diye mavi bir ekran geliyor, acaba ne yapmalıyım. önerilerinizi bekliyorum.
Kardeşim çok uğraşmıssın belli bu zamana kdr forumda pek yazı yazmamısımdır ama senın için yazacam daha yenı ındırıyorum helal olsun tum emeklerın ıcın tsk ederım senın gıbı ınsanlar lazım ulkemıze kendını gelıstırmeye bak bende pc teknıkerıyım ama gercekten baktıgımda soka ugradım ugrastıgın bellı ve kendı kullandıgım surumu sılıp senın kını yuklıcem not : kendi emegımi yani devamını beklıoruz yardım ıstersen burdaym yardımcı olurum ben bıle bu kdr ını dusunemezdım helal olsun dıyorum baska bısey soyleyemıorum
teşekkür etmenin bile yetmiyeceği çok süper yorucu bir çalışma gerçekleştirmişin anlatımın da da bu çalışmayı fazlasıyla göstermişin sistemimde herhangi bir sorun olmadığı halde yazını okuduktan sonra sistemime format atıp yeniden kurmayı bile düşünüyorum...çok teşekkürler....
Kardeşim gerçekten kelimelerle ifade edilemeyen emeğinize sonsuz teşekkür ederim kurup denememe bile gerek yok bu emeği harcayıp bunuda bizlerle paylaşman çok güzel bişey başarılarının devamını dilerim.
hocam benim pc nin açılışında asus mother board yazılı f8 ile açıncada sata 1 samsung hd 321k5 yazılı bu sisteme kurarsam sata raid driverleri desteklermi,kurarmı vereceğin cevap için şimdiden teşekkür ettim sağol
ayrıca linklerin üzerine tıklıyorum rapid açılmıyor
barıs7 nın acmıs oldugu bu sp3 u uygulayıp yukleyen oldumu ?
Ben hepsını yapdım uyguladım cd ye de yazdım
format atarken hata verıyorr , hata kodu :SESSION3_INITIALIZATION_FAILED
bu kodu verıyor yanlıslık var heralde barıs7 bı kontrol etsene su partlarınıı