Perfect Xp Sp3+ Lite V2 Edt.(245mb,6 Dk. Kurulum!)

kablolu kullanıcılarda ayni şekilde services.msc yi incele baglantılarla ilgili kapatılmış yerler varsa aç

evet arkadaşlar çok hızlı ve çok harika bi işletim sistemi ben laptopta kullanıyorum
bilirsiniz laptoplar biraz yavaş çalışan makinelerdir hatta işlemcim bile 1.66
olanüstü performans alıyorum bikere bu yaz ayında havalar sıcak cpu fanım bile arada bi giriyo devreye artık gerisini size kalmış

Yok arkadaşım sorun ordan değil kesinlikle ağla ilgili ne varsa hizmetler bölümünden hepsini açtım ama yine olmuyor sorun başka biyerde ama nerde bulamadım dediğim gibi sistemde herhangi bir sorun yok arkadaşıma kurdum onda ethernet modem vardı herhangi bir sorun cıkarmadı adsl modemi olanlar sıstemı boşa ındırmesin modem olarak algılıyor ama ağ bağlantılarında gozukmuyor ..

Link paylaşımı için teşekkürler...

Arkadaşlar, eğer gerçekten arkadaşın dediği gibi, özellikle forum siteleri için, kullanıcı adı ve parolasını keydedemiyorsa ya da en azından sonradan her hangi bir ayarlama ile sorun çözülemiyor ise bu durumda mutlak bir çözüm gerekiyor eğer çözüm yok ise o halde bu sistemi çok hızlı olsa bile yüklemenin anlamıda kalmaz..! Lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar, açıklayıcı bilgi sunsunlar. Teşekkürler...

forum siteleri için,kullanıcı adı ve parolasını keydedememesinin işletim sistemi ile ne alakası var ! öncelikle kullandığın tarayıcıyı değiştir sorun büyük ihtimalle çözülecektir. XP ile alakası yoktur tarayıcınla bir alakası vardır.( bazı siteler kullandığın tarayıcıyı kabul etmiyor(uyumlu değil)opera veya mozilla kullanıyorsan explorer ı dene veya tam tersi,OK, ) Bu sorun Laptobumda da oluyor bende, mesela opera ile bu siteye üyelik şifremle giriş yaptığımda girşi sağlıklı yapmama rağmen tekrar şifre girmemi istiyor, mozilla kulanarak giriş yatığımda aynı sorunla karşılaşmıyorum açıkcası (bu arada laptobumda orjinal vista var, buda sistemden kaynaklanmadığının bir nevi kanıtı),

sistem masa üstü PC'mde sorunsuz çalışıyordan kastım; oyunlar sorunsuz oynanıyor, nette sörf yapıyorum, driver sorunum olmadı(kurduğumda sistem donanımları otomatik tanıdı bende,olmayanlar driverlarını netten bulabilir), hızlı da, modemde otomatik kuruldu... e daha ne olsun, bir işletim sisteminde daha ne arıyorsunuz ki? size uymuyorsa daha fazla özellik ve bileşen (servis paketi, driver....vs) taşıyan xp ler var sitede onlara yönelin o zaman, hem hızlı ve güvenilir bir xp olmasa bu,neden bende kullanayım ki :) milletin kafasını karıştırmayın....

evet otomatik :) kurulum hızına şaşırma yanlız :) herşey normal :) :) :)

arkadaşım eline saglık diyecem ama biz bunu yazdırdık kullanamıyoz yanlışmı yazdırdık dosyamı bozuk

arkadasım ınternet'e neden gırmıyor tamam sıstem 10 numara bayada hızlı ama bı turlu nete baglanamadık ????????????????????

ben yukledim kurdum cok güzel ama vwindows orjinal dogrulamasını gecmediinasıl dogrularım yardımcı olursanız sevinirim tşkler

Geri