Perfect Xp Sp3+ Lite V2 Edt.(245mb,6 Dk. Kurulum!)

İndirelim bakalım, teşekkürler.kurduktan sonra yorumlarımı yazarım. kullananlar varsa deneyimlerini yazarsa iyi olur

yok abi kesinlikle indirmeyin. ben kurdum devamlı hata veriyor.
Ben XP yi kurunca benim makina salakların kullanacağı bir PC oldu.
Forumlar adımı kaydetmiyor, arayüzü değiştirince kendi kendine değişiyor,
hızlı başatı göster diyorum birincide gösteremiyor ve daha neler...
arkadaşlar aklınız varsa adam gibi bir XP bulun.

teşekkürler indiriyorum ama bir sorum olacak vistanın üzerine kurarsam bi sorun çıkar mı bilgisayarım vistayı taşıyamıyor da

harika paylaşım olmuş =) teşekkürler çok emek vererek 6 dvdlik set hazırlamış bu perfect sürümlerini yapan barış adlı arkadaş... paralan satılıyo ilgilenen olursa baksın blog sitesine... paylaşım için tşk ellerine sağlık...

biostan boot etmemize gerek varmı? yoksa bilgisayar açılırken cd den yüklemek için bir tuşa basınmı diyo ? bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.teşekkür ederim....

normal xp lerde cd yi yakınca otomatik başlıyo bu başlamadı ...

eline sağlık arkadaşım güzel paylaşım

yorum yazan herkese tşkr ettim bende sizden teşekkür beklerım

Sistemi kurup test edenler yorum yazsın bir zahmet adam akıllı bir xp bulamadık şöyle güncel updateleri yapılmıs hepsi sorunlu güzel birşeye benziyor ama kotalı olduğundan birşey yapamıyoruz maalsef yorumlara göre indireceğim artık ne yapalım pfffff ...

ben kullanıyorum şimdi, tek kelime ile mükemmel işliyor. çok hafif ve hızlı daha ne olsun.
256 mb RAM bellekle harikalar yapıyor.... şimdiye kadar yüklediğim en iyi XP SP3 SP3 bu arkadaşlar...

Bunu kurarken illaki format mı atılıyor.

sağlıklı bir sistem istiyorsan EVET format at....

Sistem güzel çalışıyor ama benim usb adsl modemim vardı onda problem cıkarıyor çevirmeli bağlantı olmuyor ağa giriyorum hiçbişe göstermıyor iki kere kurdum sıstemı yıne aynı sorunla karşılaştım sıstem gerçekten cok beğendim hızlı, güncel ve 7 dk gibi kısa bir sürede kuruluyor lakin ağda bir problem var sanırım ...

yok abi kesinlikle indirmeyin. ben kurdum devamlı hata veriyor.
Ben XP yi kurunca benim makina salakların kullanacağı bir PC oldu.
Forumlar adımı kaydetmiyor, arayüzü değiştirince kendi kendine değişiyor,
hızlı başatı göster diyorum birincide gösteremiyor ve daha neler...
arkadaşlar aklınız varsa adam gibi bir XP bulun.

sen hatalı kurdunsa millet ne yapsın... bende kurdum takır takır çalışıyor... mükemmel hatta...

Sistem güzel çalışıyor ama benim usb adsl modemim vardı onda problem cıkarıyor çevirmeli bağlantı olmuyor ağa giriyorum hiçbişe göstermıyor iki kere kurdum sıstemı yıne aynı sorunla karşılaştım sıstem gerçekten cok beğendim hızlı, güncel ve 7 dk gibi kısa bir sürede kuruluyor lakin ağda bir problem var sanırım ...

bende problemsiz işliyor... modemin kendi kurulum cd si varsa ordan driver ını yükle... sistemi tekrar kurmaya gerek yok... bu arada pc ye göre ek driverları netten arayıp yükleyin arkadaşlar, tüm sistemlerle uyumlu olacak diye bişi yok :) eksik parçaları netten yükleyin yaww :) bu xp süper bişi, hafif ve hızlı ,daha ne olsun....

sen hatalı kurdunsa millet ne yapsın... bende kurdum takır takır çalışıyor... mükemmel hatta...

bende problemsiz işliyor... modemin kendi kurulum cd si varsa ordan driver ını yükle... sistemi tekrar kurmaya gerek yok... bu arada pc ye göre ek driverları netten arayıp yükleyin arkadaşlar, tüm sistemlerle uyumlu olacak diye bişi yok :) eksik parçaları netten yükleyin yaww :) bu xp süper bişi, hafif ve hızlı ,daha ne olsun....

Ya nası anlatsam sımdı drıverı kuruyorum kendı orjinal cd den zaten normal olarak kuruluyor modemı tanıyor buraya kadar bır problem yok sonra restart diyor yenıden başlattıktan sonra cevırmelı bağlantı ikonu cıkmıyor masaustunde ve bir panel gelıyor karsına drıver yuklendı restart yapılması lazım dıyor tekrar restart yapıyor pc yenıden başlayınca aynı panel yıne gelıyor yanı devamlı karsıma cıkyor sonra hayır dedim ağ bağlantılarına girdim orda gözukmesı lazım ama bışe yok sankı kurulmamıs gıbı yanlız modemı tanıyor dün arkadaşıma yukledım sıstemı onda ethernet modem vardı herhangı bır sorun cıkmadı sıstem de dedıgım gayet guzel çalısıyor hem de kısa surude kurulması cok hosuma gıttı lakın adsl modemlerde eksık bıse var gibi hayır modemı algıyor tanıyor ama sonrasında bır sorun var cevırmelı bağlantı olmuyor bırde devamlı restart et diye bır panel gelıyor biraz karısık oldu ama sanırım anlatabıldım bu sorunla ilgili nette bişe bulamadım sen bulursan eklermısın buraya bu sıstemı kullanmak ıstıyorum ...

Geri