Pcnizde Unuttuğunuz Msn Ve Mail Şifrelerini Bulma

Cenk_17

New member
Reaction score
0
PC de daha evvel adres alıp unuttuğunuz veya başka birileri sizin pc nizi kullanıp yazdığı şifreleri (MSN ve Mail) aşağıdaki web sayfasına girip rahatlıkla bulabilirsiniz.
yalnız bu şifreler "Araçlar"-"internet seçenekleri"-"Gelişmiş"de "güvenlik bölümünde "şifreli sayfaları diske kaydetme bölümü tıklı olmamalı..
yani eğer siz başkalarının sizin pc nize girip şifrelerinizi öğrenmesini istemiyorsanız burayı "onaylı" hale getirmeniz gerekir..
ya da başkası bu hale getirmişse ve onun şifresini öğrenmek isitiyorsanız onayı kaldırmanız gerekir..
vereceğim web sayfasında diğer şifrelerin nasıl bulunacağı ile ilgili dosyalarda vardır
kolay gelsin....
http://www.nirsoft.net/utils/mailpv.zip

karnett "saol" yazacağına teşekkür et butonunu kullanabilirsin daha yenisin alışırsın ama uyarmam gerekir :eek:

eLiNe SaĞLiq T$K eDeRiM..

ya arkadaslar bir bilen anlatsın sunun nasıl calıştıgını ingilizcem iyi degil yawww

kardeş biraz daha detaylı anlatsan dediğini yaptık mı karşımıza şifrelermi çıkacak yoksa bir yere kaydedecekte bizde ordan mı bakacağız????

indirdim ama programı çalıştıramadım bilen bri yardım cı olurda teşekkür ederim acaip bişi ama ii bşi ye benziyo

*Bu arada fata_fayn15 arkadaşım flood yapmışsın editledim ...

*Arkadaşlar taramadın geçirdim
dosyada herhangi bi virüs trojen v.b. kötü amaçlı yazılım yok!

*çalışmasını evet arkadş biraz eksik vermiş inndirdiğinzde,
içindeki dosyada açıklama mevcut demiş :iyi güzel açıklama var ama ingilizce dilde :(
neyse arkadaşımız yakında açıklamasını yazacaktır :)

*şu anda türkçeye çevirmeye çalışıcam ama epey uzunmuş :)

*/unutmadan bu program ile birinn şifresini bulamazsını..yani birirnn msn sini yazıp pat diye şifresini size vermez..
şu anda kulandığınız pc de giren kişiyi gösterir..

yav açıklaması şöyle oluyor;

-Outlook Express
-Microsoft Outlook 2000 (sadece POP3 and SMTP ile girilen hesaplar)
-Microsoft Outlook 2002/2003 (POP3, IMAP, HTTP ve SMTP hesapları)
-IncrediMail
-Eudora
-Netscape 6.x/7.x (eğer şifreler master password la şifrelenmediyse)
-Mozilla Thunderbird (eğer şifreler master password la şifrelenmediyse)
-Group Mail Free
-Yahoo! Mail Eğer şifreler Yahoo! Messenger application tarafından kaydedildiyse.
-Hotmail/MSN mail Eğer şifreler MSN Messenger application tarafından kaydedildiyse.
-Gmail Eğer şifreler Gmail Notifier application tarafından kaydedildiyse.

Her hesap için şu bilgiler görüntülenir; Hesap adı, başvuru, e-mail adresi, Server, Server Tipi (POP3/IMAP/SMTP), Kullanıcı adı ve şifre.

wasp kardeşim kurtardı bizi eziyetten :)

yaa gençler nasıl kullanılacağıı halen anlaşılmış değil lütfen biri adam akıllı bir şekilde anlatsın lütfen şimdiden sağolunnnnn

Geri