Pcnizde Unuttuğunuz Msn Ve Mail Şifrelerini Bulma

uyanıgım diye geçinen bu programı istedigi pc de kurdurtup şifrelerini ele geçirmek istemeye çalışan insan görünümlü karaktersiz kişi.Başka bşy söylemiyorum... SAKIN MESAJ SAYISI DÜŞÜK OLAN KİŞİLERİN YAZDIĞI TÜM BİLGİLERİ DİKKATE ALMAYIN derim ama yinede herşey için seçim sizindir...

avast trojan buldu arkadaşa katılıyorum indirmeyin.bazı gerizekalı arkadaşlarımız uyanıklık yaptığını sanıyor:angry

gerçekden bende çözemedim bilen birisi anlatsın bu olay nasl oluyoo

arkadaşım hoş güzel yazmışsında ben kurdum fakat msn acarken kullanıcı adı ve parolamı anımsa dersen gösteriyor. ben ise gecmişte girdiğim ve şimdi unuttuğum msn şifresini bulmak istiyorum.. bu konuda yardımcı olursan sevinirim saygılar tskr etme butonuna basıyorum yardım edersen bir daha basarım botona saygılar

PC de daha evvel adres alıp unuttuğunuz veya başka birileri sizin pc nizi kullanıp yazdığı şifreleri (MSN ve Mail) aşağıdaki web sayfasına girip rahatlıkla bulabilirsiniz.
yalnız bu şifreler "Araçlar"-"internet seçenekleri"-"Gelişmiş"de "güvenlik bölümünde "şifreli sayfaları diske kaydetme bölümü tıklı olmamalı..
yani eğer siz başkalarının sizin pc nize girip şifrelerinizi öğrenmesini istemiyorsanız burayı "onaylı" hale getirmeniz gerekir..
ya da başkası bu hale getirmişse ve onun şifresini öğrenmek isitiyorsanız onayı kaldırmanız gerekir..
vereceğim web sayfasında diğer şifrelerin nasıl bulunacağı ile ilgili dosyalarda vardır
kolay gelsin....
http://www.nirsoft.net/utils/mailpv.zip

evet net kafe ve otellerde çok işe yarayabilir.

arkadaşım bu sadece parolamı hatırla butonu aktifse çalışır..ozaman zaten şifre gizli değildir. yani bi işe yaramaz...

kardeşim bu prg nasıl kulanacağız anlırmısınz lütfen.iyi çalışmalar

super bişeymis kardeş saolasın

arkadaşlar proğramı indirdim ve açtım ancak mailpv dosyasını açtım fakat bişey yok kullanamadımmı yoksa bilen arkadaşlar lütfen yardım edin şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekürler

ya bu oldu diyenler nasıl yaptı yaptıysanız bizede solesenize..

ya aslında bunu yapmak fazla zeka gerektirmez sadece okuduğunuzu anlayın yeter diyor ki bilgisayarınızda kayıtlı şifreleri buluyor aynen öyle diyelim bi siteye girdin foruma giriş şifrellerini kayıtlı hale getirdin sonra da o siteyi unuttun bu program sana o şifreyi gösterir aynen msnde de şifreyi kayıt etmişsen sana gösterir yoksa kayıtlı hale getirmeden girdiysen bişey göstermez... bilmem anlatabildim mi

Geri