PC nizde Virüsmü var ? Vallaha mı ?(Noob Killer 3.6.332 )

Konu ve Linkler Yenilenmiştir - Güle güle kullanın

Bu heryere abuk sabuk dosyalar açtı. Ayrıca bir çok dosyaya girerken erişim engellendi diyor. Off arkadaş yaa bide o kadar övüyorsun!

Beyler virus bu !!! Sakın denemeyin basit virusleri silecem derken sisteminize zarar vermeyin, çünkü o haltı ben yedim biraz önce!

Konuyu araştır sonra çamur at, eski bir sistem destekleyicidir NoobKiller

Bu heryere abuk sabuk dosyalar açtı. Ayrıca bir çok dosyaya girerken erişim engellendi diyor. Off arkadaş yaa bide o kadar övüyorsun!

Sen kullanma yiğenim
dosya falan açtğı yok güzel paylaşım sagolasın

W.PiTToN sağolasın dostum ben kullanıyorum çok hora geçti.ama bence paylaşma böyle şeyleri zaten millette inanmıyor.sen en güzeli senden yardım isteyene yolla bence. :))
Noob Killer eski bir virüs giderici yazılımdır. Paylaşım için teşekkürler
Auto-ran virüsleri ve bazı küçük amaçlı virüsleri , büyük antiler yakalayamıyor.
Sistem driverlerinin dışında çalışan başka bir chat i yakalama güdümlü basit bir
yazılım, yinede faydasız diyemem, iş görüyor.Teşekkürler

Eywallah faydalı bir paylaşım

uzun süredir aynı şeyi yazıp yazıp duruyosun kardeşi yeter başka programların yokmu

Başka yerlerdende indirebilirsiniz:
Anti-virus / Securities - NOOB KILLER by Leerz v3.7.0.156
yada
Download Free Noob Killer, Noob Killer 3.6.332 Download
yada
[Noob.Killer] .Leerz Software Informer: Latest version download, news and info about this Rashid Appz program.
yada
Noob Killer by Leerz | Nikko Marasigan
yada
NOOB KILLER by Leerz - Free Download from rapidshare - FilesTube.com

Başkaca linkler:

noob+killer+by+leerz.JPG

online oyunlar arası açık kalıp kullanılan bi programa benziyor. ama keylogger gönderimi rahat olur... avast - norton-esed- varken .... bu program windowsu pek koruamaz gibi... bazı virüsler antivirüs programlarından büyük ve güçlüdür:D

online oyunlar arası açık kalıp kullanılan bi programa benziyor. ama keylogger gönderimi rahat olur... avast - norton-esed- varken .... bu program windowsu pek koruamaz gibi... bazı virüsler antivirüs programlarından büyük ve güçlüdür:D

korumuyor zaten, bulaşanı siliyor

ya çok gerizekalı görüneceğim şüphesiz de bunun ne işe yaradığını biri bana anlatabilir mi? yani anti virüse gerek kalmadan pcdeki virüsleri bulup mu temizliyor? tam anlayamadım, kusura bakmayın...

Geri