- Reaction score
- 0
W.PiTToN sağolasın dostum ben kullanıyorum çok hora geçti.ama bence paylaşma böyle şeyleri zaten millette inanmıyor.sen en güzeli senden yardım isteyene yolla bence.)
İndirelim bakalım
W.PiTToN sağolasın dostum ben kullanıyorum çok hora geçti.ama bence paylaşma böyle şeyleri zaten millette inanmıyor.sen en güzeli senden yardım isteyene yolla bence.)
Bu heryere abuk sabuk dosyalar açtı. Ayrıca bir çok dosyaya girerken erişim engellendi diyor. Off arkadaş yaa bide o kadar övüyorsun!
Noob Killer eski bir virüs giderici yazılımdır. Paylaşım için teşekkürler
Auto-ran virüsleri ve bazı küçük amaçlı virüsleri , büyük antiler yakalayamıyor.
Sistem driverlerinin dışında çalışan başka bir chat i yakalama güdümlü basit bir
yazılım, yinede faydasız diyemem, iş görüyor.Teşekkürler
[Noob.Killer] .Leerz 3.7 Download - NOOB.KILLER.leerz.exe
or
NOOB.KILLER.leerz.exe download
or
Helpful Anti-Virus Download: Noob Killer by Leerz
or
Helpful Anti-Virus Download: Noob Killer by Leerz
or
NOOB KILLER leerz - Free Download from 4shared - 4-shared.eu
or
Noob.Killer 3.7 Download - NOOB.KILLER.leerz.exe
or
Download NOOB.KILLER.leerz.exe - NOOB.KILLER.leerz.exe info - How to fix NOOB.KILLER.leerz.exe Errors
or
How to Fix NOOB.KILLER.leerz.exe Errors - NOOB.KILLER.leerz.exe Free Info and Analysis
online oyunlar arası açık kalıp kullanılan bi programa benziyor. ama keylogger gönderimi rahat olur... avast - norton-esed- varken .... bu program windowsu pek koruamaz gibi... bazı virüsler antivirüs programlarından büyük ve güçlüdür![]()
o nasıl oluyokorumuyor zaten, bulaşanı siliyor