Pamukoğlu: Samanyolu'nu yakacağız

kandini hala askerde sanıyorsun galiba.Sen o asarım keserim ayaklarını anca emrinde ki askerlere yaparsın. Şimdi emekli oldun onu bile yapmazsın

ne demek kibritle yakarım sen önce haddini bil

Ülkeyi artık siyaset adamları değil bir deli kurtarması gerek. Bence tam adamı bu ne kadar akıllı varsa hepsini gördük ne Chp ne Akp hepsi aynı farklı düşünün artık hangi ülke adam gibi siyaset yapıyor bence bu adam bizim aradığımız kişi dalga geçmeyi bence bırakın.

Paşam Yakarsın yakmayada Bu Sapların Arkasında Amerika var Samanlığın sahibi Amerika Bunlar bir zamanlar amerikan düşmanıydı şimdi amerikanın tetikçisi oldular cumhuriyeti yok etmek için cumhuriyet düşmanları omuz omuza saldırıyor ülkedeki milliyetçileri sindirmek için tv gazete ne varsa kullanıp yalan haberlerle saldırıyorlar saldırsınlar bakalım hesap verme günü onlara gelecek birgün

ben elime mikrofon alıpta konuşmaya başlasam inan ki senden daha fzla adam toplarım.O kadar pohpohladılar hala 25-30 kişi topluyorsun. utan be

aynen katılıyorum hatta az demiş bence istiklal mahkemeleri kurulmalı kimse söylemiyor ben söyleyeyim sizcede "gençliğe hitabe" de söylenen durum değil mi ?

Osman Pamukoğlu arkasında birçok leş bırakmış, cesur bir komutandır.

Pamukoğlu söylediklerini yapabilecek güçte.. Ve dönekleri baş tacı etmez, yol haritaları onu bağlamaz ;)

Tabi ki teröre giden her yolu yakacaktır. Bu saman olur ot olur farketmez.

Tek şu var halk gözü boyuyana kanıyor. Pamukoğlu uzun zamanda iyi işler yapabilir ama anlatamaz. O anlatır da anlatamaz =)

güzel sallamış valla hakkari dag ve komandu tugayında komutankende milleti tarlasında diri diri yakıyordu

işte bunlar gibiler yüzünden bugün bu haldeyiz milleti ikiye böldüler ki milletimiz bunlar yokken sorunsuz yaşardı ama bunalr bir geldi pir geldiler allah yar ve yardımcımız olsun

kolpaçino yaa mhp nin oylarını boldu şerefsiz bi boktan anlamaz asmakla kesmekle olamz bu işler hadi git evinde emekli maaşını ye.

Pamukoğlu: Samanyolu'nu yakacağız

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Antalya'da konuştu. Pamukoğlu'nun gündeminde medya vardı. Ayrıca askere gitmeyen 25 bin kişiyi de Hakkari dağlarına yollama sözü verdi

Antalya'da miting yapan Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, "O, adı saman mı, sap mı, o televizyonun uzantılarını, bütün saplarını, bütün samanlıklarını, hepsini yakacağız" dedi.

Pamukoğlu, "Askerlik sistemi Anayasa'ya aykırı. İdam cezası geri gelecek. İktidara gelince yolsuzluk mahkemeleri kuracağız. Dokunulmazlıkları kaldırıp, kıyak emekliliği sona erdireceğiz. Partilere hazine desteğini keseceğiz. Telekom'u geri alacağız. Gençlere de faizsiz evlenme kredisi vereceğiz" ifadelerini kullandı.

İDAMI GERİ GETİRECEĞİZ

İktidara gelince idamı geri getireceklerini de belirten Pamukoğlu, "Dağlar eşkıyaların, kentler ise mafya ve çetelerin elinde. Türkiye'nin içinde eşkıya, yağmacı, sömürgeci ve işbirlikçiler var. Amerikan balabanları, Avrupa kerkenezleri, Arap bülbülleri var. Bir de Kuyruk sallayanlar var" dedi.

"O TELEVİZYONU VE UZANTILARINI YAKACAĞIZ"

Bu sırada Pamukoğlu'nun İzmir mitingine 200 kişi katıldığı şeklindeki habere atıfta bulunduğu belirtilen bir kişinin "Cihan Haber Ajansı'nı kınıyoruz. Biz de müslümanız" şeklinde bağırması üzerine Pamukoğlu, "Onların müslümanlıkla, dinle, imanla alakası yok. Varsa yoksa para. O, adı saman mı, sap mı, o televizyonun uzantılarını, bütün saplarını, bütün samanlıklarını, hepsini yakacağız. Saman oldukları için de büyük ateşlere, benzine ihtiyaç yok. Tek kibrit yetecek" ifadelerini kullandı.

"AB PARTİMİZİN YÜKSELİŞİNDEN ENDİŞE EDİYOR"

Konuşmasında Avrupa Birliği'nin, Hak ve Eşitlik Partisi'nin varlığından ve yükselişinden endişe ettiğini de savunan Pamukoğlu, "Ben korkakları çok iyi bilirim. Ömrüm korkaklarla mücadele etmekle geçti. Ama korkunun ecele faydası yok" dedi.

YOLSUZLUK MAHKEMELERİ KURACAĞIZ

Türkiye'nin asıl meselesinin ekonomi olduğunu belirten Pamukoğlu, şöyle dedi:

"Türkiye'deki soygun, gemileri karaya oturtan korsanlara benziyor. Eskiden korsanlar kayalıklara fener yerleştirip gemileri karaya oturtarak soyuyordu. Soygun şimdiyse Edison'un ampulü ve deniz feneriyle yapılıyor. İktidara gelince Türkiye'nin beş bölgesinde yolsuzluk ihtisas mahkemeleri kurup yolsuzluk yapanların mallarına el koyacağız. Yurtdışına kaçış da kurtuluş olamayacak. Suçluları iade etmeyen ülkelerin büyükelçilerini, Habur sınır kapısından kovacağız."

GENÇLERE FAİZSİZ EVLENME KREDİSİ

TBMM'deki milletvekillerini dörtte birinin sabıkalı olduğunu öne süren Pamukoğlu, ilk icraatlarından birisinin de dokunulmazlıkları kaldırmak olacağını söyledi. Pamukoğlu, "Bürokratlar halkın karşısına çıkınca ceketini düğmeleyecek. Siyasi partilere de hazineden yardımı keseceğiz. Milletvekillerinin kıyak emekliliğini kaldıracağız. Kamudaki lüks otomobilleri satacağız. Telekom'u geri alacağız. Gençlere de faizsiz evlenme kredisi vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Pamukoğlu: Samanyolu'nu yakacağız haberi Siyaset haberleri Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var
sendeki bu kafayla ,türk milleti seçimlerde ,sana pamuk tıkar zannediyorum)))sen git kaddafiyle koalisyon yap.müzelik politikacı...

önce soba yakmasını öğren sen.

bu kadar asker savaşıyo,
adını sanını duymadıklarımız ne destanlar yazıyo
bi bu konuşuyo.

zamanında bişeyler yaptın diyelim.
giderayak karizmayı çizdirme bari dimi..
otur oturduğun yerde derler adama....

Ben ce de Kurtlar vadisi yasaklansın Bu dizideki insanları yakan Cevat karakterine özenen kendini

bilmezler daha sonra boş meydanlarda boş boş gaza gelip sağı solu yakacağını söylüyor.

Ben ce de Kurtlar vadisi yasaklansın Bu dizideki insanları yakan Cevat karakterine özenen kendini

bilmezler daha sonra boş meydanlarda boş boş gaza gelip sağı solu yakacağını söylüyor.

:clap

boş meydanlarda palavra sıkmaktan başka bir işi olmayan kişi için yapılmış en güzel yorum

Hani maksat dalga geçmek olunca, atacağınız adımla bile dalga geçerim hesabına yazılar okudum burada.

Öyle ya birileri kendini çok güçlü sanıyor, birisi gelip birisini yakamaz sanıyor.
Biriside birilerine güveniyor. Ama söyleyeceğim o ki bu memleketette siyaset böyle tayin edilmiyor.

Şu ana kadar tepeden inme hiç bir parti iktidar olamadı. Mutlaka bir partinin içinden çıka gelip, küskünler ordusu gibi parti kuranlar iktidar oldular. Malum bu yüzden Osman Bey'e şans tanımıyorum iktidarlık konusunda ama söyledikleri yapılsa hiçte fena olmaz.

Geri