Pamukoğlu: Samanyolu'nu yakacağız

cok şişirdiler bu adamı, o da ne yapsın, bos konusacak tabi

Tam bir savaş ağası olan Osman Paşanın sonuna kadar arkasındayız.....

destekcisi kim arkasında kimler war bu kişinin?

ya ben yazınca beni uzaklaştırıyolar sövmeyim diyom zor duruyom be arkadaşım tanıyomusun osman paşayı kimdir bliyomusun bilmiyosun bak bu adam arkasında halkı ister eğer azıcık türksen istiklal mahkemeseni kimlerin isteyebileceğini bilirsin bu adam hiç kimseden korkmaz öleceğini bile bile yürür dağlara taşlara hanginizde bu göt var hangimiz girebiliriz 500 piçin ortasına bu adam ve kader arkadaşları girer sadece bakın herhangi bir partiyi benimsemiş olabilirsiniz bende chp liyim osman paşaya bu seçimde bende şans vermiyorum ama göricez hep birlikte 5-10 seneye kadar nasıl gelecek %50-60 larla istemeyen tek kesim şu anki siyasetçiler olacak biliyolarki bu adam onları asar yapar bu adam buna inanın ve şu an birçoğunuz alay edenlere diyorum utanacaksınız türklüğünüzden göreceksiniz.

Sallamacı osili yavaş yavaş tıpış tıpış naşşşş

Alahu Akbar ileri mücahidlerim
tekrar alsalarda gitsek kurutsak bu pkk ya yandaslik ve yaninda olanlari
az kaldi azzzzzzzzz her basin bir sonu vardir
gaz odalarini kurmanin zamani geldi geciyor bile

Paşanın antalya mitingine bizzat gitmiş biri olarak söylüyorum bunu size. AKLINIZI BAŞINIZA TOPARLAYINIZ VE detepe GİBİ SAÇMA SAPAN İNSANLARIN TOPLANDIĞI BİR MECLİSTE KOSKOCA PAŞA OLMUŞ BİR İNSANIN O MECLİSE GİRME HAKKI TÜRKİYE CUMHURİYETİ SINIRLARI İÇİNDE YAŞAYAN KÜRT ASILLI BİR KİŞİNİN HAKKINDAN BİNLERCE KAT FAZLASI VARDIR. SOBA YAKSIN KALORİFER YAKSIN DİYE AHKAM KESTİĞİNİZ KİŞİ HAKKINDA İLERİ GERİ KONUŞMAYINIZ.HANGİ BİRİNİZ BİR KİTABINI OKUDUNUZDA BÖYLE AHMAKÇA AHKAM KESİYORSUNUZ??????
BU ADAM YOLSUZLUK MAHKEMELERİ KURULACAK DERKEN NERELERİNE ÇOMAK SOKUYORDA RAHATSIZ OLUYORSUNUZ??? SEÇİMLERDE %7 BARAJINI GEÇİPTE TRİLYONLARI CEBİNE İNDİREN GEREKSİZ İNSANLARI TOPA TUTACAĞINIZ YERDE VATANI İÇİN DAĞLARA ÇIKAN PKK'LI ŞEREFSİZLERLE CANI UĞRUNA SAVAŞAN BİRİNE GÖRÜŞLERİ SİZE UYMASA BİLE LÜTFEN SAYGI DUYUNUZ.BU TOPRAKLAR KOLAY KAZANILMADI HERKES AKLINI BAŞINA TOPLASIN....

çok üşüyorum osman aga bizim sobayı da yaksana.Meydanı boş buldu işkembeden sallıyor.

Orduda paşalık rütbesine yükselmiş bir adam çıkıpta "ben bir televizyon kanalını ve gazetesini kibrit çakıp yakacağım" deme zırvalığını gösteriyorsa ben o adamın aklından şüphe ederim ve onunla anca dalgamı geçerim

kimin onurlu kimin onursuz olduğu böyle zırvalıklar karşısında gayet net bir şekilde anlaşılıyor.Ben böyle zırvalıklarla anca sizin gibi saf !!!(temiz :)) kişileri kandırır.

Osamncım biraz ufak atta civcivler yesin.

kendini bir şey zanneden osman abim meydanlarda toplaya tolaya sadece 50 kişi toplayınca

sinir krizi geçirip sağa sola saldırıyor. Bu millet sani kaale alıp mitingine bile gitmiyor osman

Türk Askeri düşmanı Arap özentisi, sen osman paşanın Hakkaride tugay komutanı olduğu dönemde yaptıklarını okusaydın böyle konuşamazdın....çoştunuz siz ama Mustafa Kemal'in kurduğu laik demokratik Türkiye Cumhuriyetinde istiklal mahkemeleri elbet bir kez daha kurulacak. göreceğiz boyunuzu...

obarakus ...az bi susss...
devleti gelen tehlikelere karşı savunmak askerin işidir..
bu devletten bi bu kadar daha asker evladı çıkar..biz savaşcı bir milletiz...
ezberlediğiniz ama bilmediğiniz laiklik ile ne alakası var samanyolu tv nin yakılmasının...
bumu laik ve demokratik yanınız...
siyasete gelen biri veya girmeye çalışan biri ,,ilk işine gelmeyen hoşlanmadığı söz duyunca hemen külmü edicek her yanı...yanan romayamı çevirecek dört yanı..

istiklal mahkemesi heveslisi olmayın..
bu sefer kimsenin kelle alabilme pozisyonu yok haberin olsun...

Kan uykusunu seyretmeden bu adamın aslında kim olduğunu bilmeden burda yorum yazanlar var.
Fikir, bilgi sahibi olmadan atıp tutmaya gerek yok bu adam asker zihniyetine sahip olduğu için kullandığı ifadeler de böyle biraz daha sert oluyor. Bu adamın amacı bütün Türk milletinin asıl istediği Türkiye'yi gerçekleştirmeye çalışmaktır. HAPER'i irdelediğim için bunu söyleyebiliyorum kafamdan sallamıyorum. Bu yüzden Osman Pamukoğlu'ndan bahsederken biraz daha seviyeli olun, eleştiri yaparken seviyesizliği belli etmenin lüzumu yok..!

obarakus ...az bi susss...
devleti gelen tehlikelere karşı savunmak askerin işidir..
bu devletten bi bu kadar daha asker evladı çıkar..biz savaşcı bir milletiz...
ezberlediğiniz ama bilmediğiniz laiklik ile ne alakası var samanyolu tv nin yakılmasının...
bumu laik ve demokratik yanınız...
siyasete gelen biri veya girmeye çalışan biri ,,ilk işine gelmeyen hoşlanmadığı söz duyunca hemen külmü edicek her yanı...yanan romayamı çevirecek dört yanı..

istiklal mahkemesi heveslisi olmayın..
bu sefer kimsenin kelle alabilme pozisyonu yok haberin olsun...

siz ... öyle sanın.....

Kim ne derse desinn..... Secimlerde barajı aşacaktır... sessiz sedasız derinden ilerliyor hepar.. Bunu herkes görecek

atma osman din kaedeşiyiz.....:durdurun

Geri