Pamukoğlu: Samanyolu'nu yakacağız

La Yus'eL

Banned
Reaction score
0
Pamukoğlu: Samanyolu'nu yakacağız

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Antalya'da konuştu. Pamukoğlu'nun gündeminde medya vardı. Ayrıca askere gitmeyen 25 bin kişiyi de Hakkari dağlarına yollama sözü verdi

Antalya'da miting yapan Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, "O, adı saman mı, sap mı, o televizyonun uzantılarını, bütün saplarını, bütün samanlıklarını, hepsini yakacağız" dedi.

Pamukoğlu, "Askerlik sistemi Anayasa'ya aykırı. İdam cezası geri gelecek. İktidara gelince yolsuzluk mahkemeleri kuracağız. Dokunulmazlıkları kaldırıp, kıyak emekliliği sona erdireceğiz. Partilere hazine desteğini keseceğiz. Telekom'u geri alacağız. Gençlere de faizsiz evlenme kredisi vereceğiz" ifadelerini kullandı.

İDAMI GERİ GETİRECEĞİZ

İktidara gelince idamı geri getireceklerini de belirten Pamukoğlu, "Dağlar eşkıyaların, kentler ise mafya ve çetelerin elinde. Türkiye'nin içinde eşkıya, yağmacı, sömürgeci ve işbirlikçiler var. Amerikan balabanları, Avrupa kerkenezleri, Arap bülbülleri var. Bir de Kuyruk sallayanlar var" dedi.

"O TELEVİZYONU VE UZANTILARINI YAKACAĞIZ"

Bu sırada Pamukoğlu'nun İzmir mitingine 200 kişi katıldığı şeklindeki habere atıfta bulunduğu belirtilen bir kişinin "Cihan Haber Ajansı'nı kınıyoruz. Biz de müslümanız" şeklinde bağırması üzerine Pamukoğlu, "Onların müslümanlıkla, dinle, imanla alakası yok. Varsa yoksa para. O, adı saman mı, sap mı, o televizyonun uzantılarını, bütün saplarını, bütün samanlıklarını, hepsini yakacağız. Saman oldukları için de büyük ateşlere, benzine ihtiyaç yok. Tek kibrit yetecek" ifadelerini kullandı.

"AB PARTİMİZİN YÜKSELİŞİNDEN ENDİŞE EDİYOR"

Konuşmasında Avrupa Birliği'nin, Hak ve Eşitlik Partisi'nin varlığından ve yükselişinden endişe ettiğini de savunan Pamukoğlu, "Ben korkakları çok iyi bilirim. Ömrüm korkaklarla mücadele etmekle geçti. Ama korkunun ecele faydası yok" dedi.

YOLSUZLUK MAHKEMELERİ KURACAĞIZ

Türkiye'nin asıl meselesinin ekonomi olduğunu belirten Pamukoğlu, şöyle dedi:

"Türkiye'deki soygun, gemileri karaya oturtan korsanlara benziyor. Eskiden korsanlar kayalıklara fener yerleştirip gemileri karaya oturtarak soyuyordu. Soygun şimdiyse Edison'un ampulü ve deniz feneriyle yapılıyor. İktidara gelince Türkiye'nin beş bölgesinde yolsuzluk ihtisas mahkemeleri kurup yolsuzluk yapanların mallarına el koyacağız. Yurtdışına kaçış da kurtuluş olamayacak. Suçluları iade etmeyen ülkelerin büyükelçilerini, Habur sınır kapısından kovacağız."

GENÇLERE FAİZSİZ EVLENME KREDİSİ

TBMM'deki milletvekillerini dörtte birinin sabıkalı olduğunu öne süren Pamukoğlu, ilk icraatlarından birisinin de dokunulmazlıkları kaldırmak olacağını söyledi. Pamukoğlu, "Bürokratlar halkın karşısına çıkınca ceketini düğmeleyecek. Siyasi partilere de hazineden yardımı keseceğiz. Milletvekillerinin kıyak emekliliğini kaldıracağız. Kamudaki lüks otomobilleri satacağız. Telekom'u geri alacağız. Gençlere de faizsiz evlenme kredisi vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Pamukoğlu: Samanyolu'nu yakacağız haberi Siyaset haberleri Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var

Yahu okadar adam dın da neden 30 yıl askerlik yaptın da pkk yı yakamadın. Ben buna boşuna palavracı osman demiyorum

Yahu okadar adam dın da neden 30 yıl askerlik yaptın da pkk yı yakamadın. Ben buna boşuna palavracı osman demiyorum

ne alakası war tek askerlikle olcak is olsaydı coktan halledilirdi smdi gidip dogunun 3te 1ni oldurmek mumkun mu pkklı die sevmesemde pamukoglunu bu soyledigne katılmam mumkun degil

Kan uykusu adlı belgeleseli izle onun cevabı orda,izlede gör bakalım yakamamışmı?yaktırmamışlarmı?...

ancak saçmala zaten başka bir işlevin yok hayatında eline kuru sıkı tabanca alıp sıktınmı da sallıyon ne anlarsın sen oradaki şartları osman pamukoğlu pkk ya tarihindeki en ağır darbeleri vurmuştur ama sizin anlamanızı beklemiyoruz tabi pkk lılara üzüldüğünüzü biz biliyoruz SİZ ŞİMDİ EVİNİZDE KLAVYE BAŞINDA SAĞA SOLA RAHATÇA SALLIYORSANIZ O DA PAMUKOĞLU VE ASKERLERİNİN SAYESİNDE

adam'a demezler mi... askeri teskere çıkartıyon 1 aylık sonra neden abd yüzünden 1 haftada geri döndün.. ??

Kan Uykusunu İzle Ondan Sonra Gör Palavracı Mı Gerçek Mi :goz:

Siyaset Adam'ı olmadığını Kendide Söylüyor...

Bizim İşimiz PKK'yı Silmek... Ama PKK'yı Ayakta Tutma Çabaları Ortada... :goz:

Kardeşim Emekli Paşaya Saygı Gösterin pislik yapmayın.Zamanında bir çok kamp basarak 400 Teröristi İmha Etti.Ya eleştirenler Ne yapıyor.Eleştirenler kendi hallerine ağlasınlar Uslubunuza dikkat edin.

askerde emir komuta zinciri var üst-ast ilişkisi.

sana izin vermez ise üstlerin sen ne yapabilirsin?

bunu sende cok iyi biliyorsun ama sizden olmayanı sırf karalamak icin yorum yapıyorsunuz

yazık.

bu anlayısa soylenebilcek tek kelime bu aslında.

Türk Askeri düşmanı Arap özentisi, sen osman paşanın Hakkaride tugay komutanı olduğu dönemde yaptıklarını okusaydın böyle konuşamazdın....çoştunuz siz ama Mustafa Kemal'in kurduğu laik demokratik Türkiye Cumhuriyetinde istiklal mahkemeleri elbet bir kez daha kurulacak. göreceğiz boyunuzu...

hoppsss ayavaş ol. Soba mı yakıyorsun biris doğru demiş . yakma konusun da maharetlidiysen terörsitleri yaksaydınız.

Siyaset Adam'ı olmadığını Kendide Söylüyor...

Bizim İşimiz PKK'yı Silmek... Ama PKK'yı Ayakta Tutma Çabaları Ortada... :goz:

Siyaset adamı değilse siyasetin içinde ne arıyor, askerlik bitti, fantaazii olsun diyemi parti kurdu.. o da diğerleri gidip büyük holdinglerin içinde diğerleri nereye çalışıyorsa o da oralara çalışsaya madem. iyide para veriyorlar eminim.araştırmacı karıştırmacı toplum mühendisliği diye bir meslek var yurdumda.. Cıa ya bağlı kalantor holdinglerin finasörlüğünde... tavsiye ederim paşama.

lanet olsun bu ülkenin siyasetine... 1 deli 1 laf etti diye birbirinizimi vuracaksınız... hadi vurun... size acırsam namerdim... bu nasıl bi şeydir.. samanı yakacakmış birileri istiklal mahkemesi kuracak mış.. diğerleri ne yapacak armutmu topluyacak... herkes herşeyden haberdar.. artık kimse silahın karşısında eskiden olduğu gibi sus pus oturmaz... bu köhnemiş zihniyetin bu milletin yıllarını nasıl heba ettiğini çok iyi biliyorsunuz.. dostlar maksat saman yakmak değil, bunlar meydan laflarıdır.. asıl amaç baş olup rant devşirmektir.. acınası halimiz var doğrusu... ey cehalet sen ne kötü birşeysin...

Osmancım madem yakma işlerinden iyi anlıyorsun ozaman gel bizim kaloriferleri sen yaksana kaloriferci istifa etti de :)

Türk Askeri düşmanı Arap özentisi, sen osman paşanın Hakkaride tugay komutanı olduğu dönemde yaptıklarını okusaydın böyle konuşamazdın....çoştunuz siz ama Mustafa Kemal'in kurduğu laik demokratik Türkiye Cumhuriyetinde istiklal mahkemeleri elbet bir kez daha kurulacak. göreceğiz boyunuzu...

senide oraya bekleriz :durdurun:durdurun

Geri