Osmanlı askeri ve günümüz paşası

Bunun için kurguya gerek yok. CHP=DSP aralarındaki tek fark yada kanlı bıçaklı olmalarının sebebi birbirlerinin rantları yüzünden yaşanan para savaşları.

Aslında şöyle bir şey kurguda kurabilirim bu ikisinin üstünde bir güç var. (Yahudiler diyebilirim)
bu ikisini istediği gibi kullanıyo. CHP nin halktan uzak olmasından dolayı bir dönem DSP yi kullandı iktidar yaptı (ama onlar bi b.k yapamadı) sonra kendisi arka planda at koşturdu. MHP de makam mevki devlet içinde kadrolaşma ihale uğruna her şeye babamsın dedi. Sonra memleketi " önce HÜP letip sonra GÜM lettiler.
Şimdi bu kuklacının elinde halka yedirecek yaptığı şeyler unutulmuş bir CHAPE kaldı onuda yedirmeye çalışıyo fakat yediremedi şimdiye kadar. Daha önceki kuklaları olan DYP, SHP gibi şimdi ismi unutulmaya yüz tutmuş partileride bir ara sahneye çıkarmak istedi fakat ipleri birbirine karıştı sonra bu kuklalar kulanılmaz oldu. Sonradan devraldığı ANAP kuklasınında aceleyle tahtasını kırdı (şimdi onaların tahtaları eksik).

Şimdi bu arada AKP içine kukla kumanda sistemleri sızdırmaya çalıştı belki hala gizli saklı vardır ama çok fazla açık bulamadı.

Bu kuklacı kuklalarını nasıl yönetiyor kısmı is aslında basit devlet içine yerleştirilmiş dokunulamayan veya bariz bir şuçları ortaya çıkmadıkca ellenmeyen gizli saklı ekipmanları mevcut. AKP bunları devre dışı bırakmaya çalışıyor fakat burada dünyanın yönetim temeli üzerine kuulmuş PARA yı devreye sokrarak sabote etmeye çalışıyor. Gerekirse Medyaya bir ödül verip istediği gibi at koşturuyo bizim medyadaki aydın yazarlarımızda (mum ışığında aydınlamış yalnız ) kendi fikirlerini yazdıklarını sanıyorlar.

Ha birde terör yoktu diyosun birde bu kuklacının elinde PARA gücünün dışında meşru silah gücü ve gayri meşru silah gücü var. Meşru silah gücüyle dünyaya kafa tutuyo gayri meşru silah gücüyle insanları birbirine vurduruyo. Dünyanın her coğrafyasında kullandığı bu gücten haberin yok ama sen 1 senenin hesabını yaparken bu yüz yılın hesabını yapıyor.

Aynı satrançtaki sonraki hamleleri düşünerek gerekirse masumları ateşe atarak cayır cayır yanmalarını zevk ile izliyor.

DOSTUM BAK BİR OLAYIN ORTALARINA BAKMA - BAŞINA VE SONUNA BAK ANLARSIN GERÇEKLERİ ; BANADA MASAL ANLATMA...
ÇOK AÇIK YAZIIYORUM BAŞKA KONUYA SAPMA TEK TEK CEVAP VER VEREBİLİYORSAN
1) kıbrısı kim aldı kim ab için satıyor?
2) kim ermeni soykırımı var derken kaldırıp ermenistana cbaşkanlığı mertebesinde gidiyor?
3) apoyu kim yakaladı kim oy uğruna bırakmaya çalışıyor
4) olayn ortasına bakma ,teslim aldığı ay hükümeti kaç şehit var kaç terorist var şimdi kaç ?
5) Cumhuriyetin tüm değerlerini beş parası olamyn bir ülke iken bile kurduğu şeker fabrikalarını çimento fabrikalarnı barajlarını suların bankalarnı kim kurdu ? km satıyor? baba parası yer gibi
6) aldğında işsizlik kaçtı şimdi kaç ? doğalgaz kaç lirayd şimdi kaç ? benzin kaçtı şimdi kaç ? ekmek kaçtı şimdi kaç ? asgari ücret kaçtı şimdi kaç ?
7) iktidara gelmeden önce başörtülüler üniversitlere girerken şimdi kim giremiyor ?
bana akpyi savunma söylemlerini savunma konuşmalarını savunma .. EYLEMLERİNİ görüyormusunuz ? onları savunuyormusun ? sen onları söyle

not :RomeoMAD sen cevap verme yazma bana hiç bişey , anlamıyanlarla konuşup vaktimi harcayamam

bir gün gelecek bunu yapanlar yaptıklarına bin pişman olacak. allah hepsinin cezasono versin...

Pkk nın bitirilememesinin askerle hiçbir ilgisi yok...

Bunun burokratik bir sorun oldugunu ya algılayamıyorsunuz ya da işinize gelmiyor...

Başbakanınıza sorun bakalım neden bitmiyormuş bu pkk...

bizden öncekileride gördük...
pkk BUROKRATİK bi sebeple bitmiyo diosun.. hatırla incele bak bakalım bu hükumetten önce neden bu kadar sık eylem yapılmıyodu...
bulmazsan bana gel ben cvp veririm..

pkk (pis kuduz köpekler) yı biterebilmek için radikal çözümler lazım öle demokrasi falanla olacak şler diil...zaten bunlar sadece bi örgüt diil anlayabilitorsunuz artık...destekçileri çok bu kansız şerefsizlerin...bunları destekleyen warsa daa sıtede izin yok ama onlar anladı işte ne demek istediğimi
saygılar

Bazılarınızın Hakaret etmesıne ragmen,ben yıne alcak gonullulugumden vazgecmıcem.

ılk once bunu o KIT kafana sok..

:durdurun:durdurun

yazının geri kalan kısmıda bomboş bir yazı.

baştaki çelişkiye çok güldüm, kayda deger kısmı orasıydı bir tek.

klavye delikanlılıgını kimin yaptıgıda acıkca ortada, herkes farkında bosuna dert etme.

Geri