Ordu teğmeni unuttu! Meclis dilini yuttu!

"it ürür kervan yürür beyler boşverin" askerin unutması gibi bir olay yok , kendisi kaçmış,koymustur kendine doktorun dağa çıkartılması..

o kadar cok saçmalamışsınki biraz göz gezdir oku diyorum , namaz kılmak oruc tutmak yasakmıs peah,o zaman her garnizonun içinde bir cami olurmuydu? iftar yemekleri düzenlenirmiydi?askeriyede başörtü bile yasak değil,ben cok görüyorum başörtülü, "sıkmabaş" yasak..ülkeyi perişan hale getirende ordumu oldu şimdi? milletin donuna kadar yahudiye ingilize vatan topraklarını satan kim? 2 yıllık kiraya 50 yıl heryeri kiralayan kim?ekonomiyi dışborçla ayakta tutan kim?dıs borcu bilmem kaça katlayan kim?satacak biryeri kalmadıgı için gözlerini nehirlere bile çevirebilenler kim?oda bitince şu anda satıcak yerimiz kalmadı diye tutuşan kim? müslümanım diye gezip döneminde sayısız kilise yaptıran kim? pislik terör başını saygıdeğer bi insan olarak gören kim?şimdi o şerefsizleri affetmeye çalışan kim?oğlunu askere gönderemeyen kim?

ordu dimi?

pkk ülkemize trilyonlar kaybettirdi.. atılan bir merminin bedelini biliyormusunuz?yada bir roketin?

ayrıca ordunun siviller tarafından denetlenmesi cok sacma,görüyoruz bakanlarımız başbakanımız cok bilgili çatışma hakkında,savaş hakkında atıp tutuyorlar sürekli :)
politikacılar polisler onların önünü kapatmadıkça biri ölür biri gelir biri ölür biri gelir malum köpek gibi bir doğuruşta 4 5 tane doğuruyorlar..politikacılar polisler bunların maddi kazanclarını keserse niye bitirilemesin terör?

zaten herseyi siz biliyorsunuz.... sizin bildikleriniz var bizim yok siz zaten 4 4lük adamlarsınız.. soruyorum size irtica kılıfı altında kac kişi atıldı askeriyeden ayrıca ben üst rütbelerden bahsediyorum güzel kardeslerim. sunun da cevaını ver bakalım ozaman askeri üniforma ile namaz kılmak neden yasak cok bilir arkadsım sacmalıyo diyosun daha kurallardan haberin yok....

OrDu Denetlensin Felan HemDe Siviller Tarafından .

Bu Öneriyi Dile Getirenler İlk başta Askerlik yapsın sonra Konuşsun .
OrDu'ya varana kadar ilk Başta meClisteki pkk'lı şerefsizlerle , Dokunulmazlık Zırhına Bürünüp ülkeyi soyanlar Denetlensin , Soruşturmalar açılsın .
Dokunulmazlıkları kaldırıcam diye halktan oy alan tayyip '' Dokunulmazlık dtp'liyede Hak '' Derken aklınız hiç kurum denetlemeye gelmiyordu değil mi ?

Bırakın bu işleri . TSK'ya bip atan zihniyetin ne yapsakta askere bir çamur daha atsak mantığı güttüğü yazıları c/p yaparak TSK'yı yıpratma çalışmalarına devam .

MGK genel SekreTerini bir sivil bürokrat yapan zihniyette yine tayyip'in zihniyetidir .

( herhangi net bir açıklama olmadığı için üsteğmen'in durumu belirsizliğini koruyor )

yasak mı ?

Şehit cenazelerinde üniforması ile orda saf tutan ve cenaze namazı kılan genelkurmaybaşkanı subaylar er erbşları görmedik heralde

:D bu nasıl bir savunmadır yada öyle boş konuşmadır anlayamadım

İrtica kılıfı altında atılan kişileri tanırmısın ? yada hangi tarikata ne için çalıştığını ? Yada suçunun ne olduklarını bilir misin ? Öyle bir genelleme yapıyorsunuz ki ordudan atan suçlu atılan haklı konuma geliyor...

Kimse unutmasın ki ordudan atılan kişilerdenhizbullah milatını yada mehmet kaplan zihniyetine sahip olan kişiler olduğunuda gördük ... İrtica kılıf değil gerçek neden idi...

Birilerini saçmalamakla ithaf ederken tamamı ile bilgi sahibi olmak gerekir...

Bu resimde bilgi sahibi olmayan kişilere bir bilgi verir heralde. Öyle boş keseden sallamak yok

70.jpg

peki güzel arkadsım camide namaz kılmak serbestmıymıs onun ile ilgili bir fotogrraf koy..ben zaten hani sizin meshur laflarınız varya ajan majan bilmeden iftira attıgınız insanlar onlarla ilgilide fotograf koysana ajanlık yaptıklarına dair madem herseyi ispata kalkısıyosun video koy fotograf koy kendin ile celişme
ayrıca askerlerin üniforma ile namaz kılmaları yasaktır cenaze namazı istisnadır camide namaz kılıp atılan subayları ne cabuk unttun kalmıs bana fotgraf gosteriyosun....

peki güzel arkadsım camide namaz kılmak serbestmıymıs onun ile ilgili bir fotogrraf koy..ben zaten hani sizin meshur laflarınız varya ajan majan bilmeden iftira attıgınız insanlar onlarla ilgilide fotograf koysana ajanlık yaptıklarına dair madem herseyi ispata kalkısıyosun video koy fotograf koy kendin ile celişme
ayrıca askerlerin üniforma ile namaz kılmaları yasaktır cenaze namazı istisnadır camide namaz kılıp atılan subayları ne cabuk unttun kalmıs bana fotgraf gosteriyosun....

ordu da namaz yasaksa toptan yasaktır ! orduda bir olay yasaksa bu yasak delinmez. Namaz kılmak yasaksa cenaze namazıda yasaktır ! Orduda öyle bir şey olmaz .arkadaş sen buraya üniformasıyla camiiye alınmayan biri göster video koy birşey diyosun bari kanıtla :) yönetmelik koy :)

çelişen sensin . Sen irtica yüzünden ordudan yanlışlıkla yada haksızlıkla atılan birini göster kanıtla ozaman. Madem ortaya böyle bir iddaa atıyosun hemen kanıtla

Öyle askıda bırakma iddaa senden kanıtlamak senden. Kaldık i konu ile bu irtica meselesinin namazın felan filan yeri yok Bence boş konuşup kasmayalım kendimizi....

Orduya hıncınızı böyle şeylerden cıkartmaya çalışmayın :)

Volki artık başka bahara iddaalarını kanıtlarsın :D

zaten herseyi siz biliyorsunuz.... sizin bildikleriniz var bizim yok siz zaten 4 4lük adamlarsınız.. soruyorum size irtica kılıfı altında kac kişi atıldı askeriyeden ayrıca ben üst rütbelerden bahsediyorum güzel kardeslerim. sunun da cevaını ver bakalım ozaman askeri üniforma ile namaz kılmak neden yasak cok bilir arkadsım sacmalıyo diyosun daha kurallardan haberin yok....
Polemik yapma.Açıklama yapıyorum 30 yıllık askeri yaşamımın ışıgında ama ne yazıkki papagan gibi irtica kılıfı adı altında ordudan atılanlar diye örnek veriyorsun.Açıkça söylüyorum.Bu ülkede işin kolayına kaçıp dinimizi kullanlar oldugu müddetçe,bu toplum gram ileri gidemez.Adam alarm nöbeti tutuyor üçagın başından ayrılmaması lazım ama illa kıyıda köşede namaz kılacak.Saniyelerin öneminin oldugu yerde,görevini aksatan ve baltayan adamları ordu atmasında ne yapsın.Maalesef ordudan atılanlara sahip çıkan çevreler var diye,üç kagıtçılar bile namaz kıldım ondan atıldım,Oruç tuttum ondan atıldım diyebiliyorlar.Tıpkı iltica için ülkesini satmaya kalkan pkk'lılar gibi.Zaten şer ittifakı gibi görüyorum bu oluşumları, düşünün Cumhurbaşkanı bile satmıştı ülkesini zamanında.Ayrıca Askeri üniforma ile namaz kılmanın yasak olmasından bahsediyorsun.Daha 10 kasım günü cenaze namazı kılınan samimi arkadaşım için,yaklaşık 30 tane askeri üniformalı arkadaşım saf durdu ,ögle namazı sonrası Levent camindeki cenaze namazında ve Benim elimde askeri ceza kanunu ve iç hizmet kanunu var öyle bir madde yok ama bana göre olmalı.Üniforma bir ülkenin sembolüdür ve bu ülke şimdilik laiktir ve bu ülke muz cumhuriyeti degildir.üniforma giyenlerin uyması gereken kuralları vardır.Düşünün;Nasıl üniformalı bir askeri grup mason toplantısına gitse ortalık yıkılırsa,papaz kıyafetiyle kiliseye gitse,Ordumuzu gavur ordusu yapmaya kalkacagınızdan adım gibi eminim.Herkes üniformasını çıkartsın nereye gidecekse gitsin.Sizler halkımızı yanıltarak sırf çıkarlarınız için ülkemizi bölme çabaları içindesiniz.Yalan yanlış her fırsatı kullanmaya çalışıyorsunuz.Ama bu ülkeye iyilik yapmıyorsunuz.Tıpkı aşırı milliyetçilik yapılıp,karşı tepki oluşturulup,ülke gündemine sanal kürt sorunu sokuldugu gibi,Aşırı radikal davranışlarla,ülkemizi etnik ve dini bölünmelerinde içine sokacaksınız.Bu ülkenin her vatandaşına güçlü olması için ihtiyacı var.Çünkü bu cografya bölünmeyi kaldırmaz bir bölünmeye başlarsak,arkasının geleceginden adım gibi eminim....

ordu da namaz yasaksa toptan yasaktır ! orduda bir olay yasaksa bu yasak delinmez. Namaz kılmak yasaksa cenaze namazıda yasaktır ! Orduda öyle bir şey olmaz .arkadaş sen buraya üniformasıyla camiiye alınmayan biri göster video koy birşey diyosun bari kanıtla :) yönetmelik koy :)

çelişen sensin . Sen irtica yüzünden ordudan yanlışlıkla yada haksızlıkla atılan birini göster kanıtla ozaman. Madem ortaya böyle bir iddaa atıyosun hemen kanıtla

Öyle askıda bırakma iddaa senden kanıtlamak senden. Kaldık i konu ile bu irtica meselesinin namazın felan filan yeri yok Bence boş konuşup kasmayalım kendimizi....

Orduya hıncınızı böyle şeylerden cıkartmaya çalışmayın :)

Volki artık başka bahara iddaalarını kanıtlarsın :D

sen attıgın iftiraları kanıtlada sonra bana ispatla de fetullah gülen ajan diyosun vatanı bölmeye calısıyor diyosun elinde bir tane kanıt yok sadece camur at izi kalsın politikası uyguluyorsun... o yüzden senle tartısmak istemiyorum bir daha benım yorumlarım üzerinden bana cevap verme..ayrıca varsayımlar üzerinden konusma yasakasa hepsi yasaktır falan diye kanıtı göster salmasyon konusma
KENDİN YAPMADIĞIN BİRŞEYİ BAŞKASINA YAP DEME İŞE YARAMAZ....

Polemik yapma.Açıklama yapıyorum 30 yıllık askeri yaşamımın ışıgında ama ne yazıkki papagan gibi irtica kılıfı adı altında ordudan atılanlar diye örnek veriyorsun.Açıkça söylüyorum.Bu ülkede işin kolayına kaçıp dinimizi kullanlar oldugu müddetçe,bu toplum gram ileri gidemez.Adam alarm nöbeti tutuyor üçagın başından ayrılmaması lazım ama illa kıyıda köşede namaz kılacak.Saniyelerin öneminin oldugu yerde,görevini aksatan ve baltayan adamları ordu atmasında ne yapsın.Maalesef ordudan atılanlara sahip çıkan çevreler var diye,üç kagıtçılar bile namaz kıldım ondan atıldım,Oruç tuttum ondan atıldım diyebiliyorlar.Tıpkı iltica için ülkesini satmaya kalkan pkk'lılar gibi.Zaten şer ittifakı gibi görüyorum bu oluşumları, düşünün Cumhurbaşkanı bile satmıştı ülkesini zamanında.Ayrıca Askeri üniforma ile namaz kılmanın yasak olmasından bahsediyorsun.Daha 10 kasım günü cenaze namazı kılınan samimi arkadaşım için,yaklaşık 30 tane askeri üniformalı arkadaşım saf durdu cenaze namazında ve Benim elimde askeri ceza kanunu ve iç hizmet kanunu var öyle bir madde yok ama bana göre olmalı.Üniforma bir ülkenin sembolüdür ve bu ülke şimdilik laiktir ve bu ülke muz cumhuriyeti degildir.üniforma giyenlerin uyması gereken kuralları vardır.Düşünün;Nasıl üniformalı bir askeri grup mason toplantısına gitse ortalık yıkılırsa,papaz kıyafetiyle kiliseye gitse,Ordumuzu gavur ordusu yapmaya kalkacagınızdan adım gibi eminim.Herkes üniformasını çıkartsın nereye gidecekse gitsin.Sizler halkımızı yanıltarak sırf çıkarlarınız için ülkemizi bölme çabaları içindesiniz.Yalan yanlış her fırsatı kullanmaya çalışıyorsunuz.Ama bu ülkeye iyilik yapmıyorsunuz.Tıpkı aşırı milliyetçilik yapılıp,karşı tepki oluşturulup,ülke gündemine sanal kürt sorunu sokuldugu gibi,Aşırı radikal davranışlarla,ülkemizi etnik ve dini bölünmelerinde içine sokacaksınız.Bu ülkenin her vatandaşına güçlü olması için ihtiyacı var.Çünkü bu cografya bölünmeyi kaldırmaz bir bölünmeye başlarsak,arkasının geleceginden adım gibi eminim....

birtek askerliğide sen yaptın sanacak millet herkes neyin ne oldugunu biliyor. benim tanıdıgım o kadar asker varkı kimse gecipte burda ben soyle yaptım yok ucak düşecekti hikaye anlatmasın soruyorum sana general arkadasım diyosun ki öyle bir madde konmalı
ozaman laiklik kavramı islam ile celişen bir kavram mı senın mantıgına göre öyle ozaman laikliği savunan herkes islam ile ters düşmüştür senın söylediğin seye göre.. bunuda acıklarsan ii olur...

sen attıgın iftiraları kanıtlada sonra bana ispatla de fetullah gülen ajan diyosun vatanı bölmeye calısıyor diyosun elinde bir tane kanıt yok sadece camur at izi kalsın politikası uyguluyorsun... o yüzden senle tartısmak istemiyorum bir daha benım yorumlarım üzerinden bana cevap verme..ayrıca varsayımlar üzerinden konusma yasakasa hepsi yasaktır falan diye kanıtı göster salmasyon konusma
KENDİN YAPMADIĞIN BİRŞEYİ BAŞKASINA YAP DEME İŞE YARAMAZ....

arkadaş senınki sallamasyon. SEn diyorsun bu yasak. Elinde tek kanıt yok . Diyorum ki bu yasağın yönetmelikteki yerini göster kuralını göster tık yok...

ben sana diyorum ki bak böyle bir yasak olsa asker cenaze namazını üst kademelerle beraber kılmaz diyorum sadece selam verir diyorum. Bu mantıktır değil mi ? Senin mantıklı tek açıklaman yok...

Gülenw vatan haini diyorum.
Adamın kasetleri görüntüleri çıktı. en ünlü sözü neydi o kasetlerde.. Rejimi yıkmak için atılacak adımlar şuan için erken. Her kurumu ele geçirerene kadar atılan adımlar başarısızlıkla sonlanır diye bir açıklaması görüntülü konuşması var. youtbeden kalmakmadı ise koyarım dinlersin :)

Gülenin amerikada olmasıda ayrı bir ihaneti gösterir. Yargılanması suçlu olmasıda :)

Var sayımlar üzerinden konuşup provakatörlük yapan sensin

Boşu boşuna şişme şişirme :) Hadi başka bahara diyorum ya

Başta iddaalarını kanıtla :D

[VIDEO]http://www.youtube.com/watch?v=oNi3Z3qZ7Z4&feature=related[/VIDEO]

http://www.youtube.com/watch?v=oNi3Z3qZ7Z4&feature=related

son bölümde sözleri bulabilirsin. Kasetin tamamı vardı. Onuda bulayım koyarım :) diğerlerinide koyarım...

birtek askerliğide sen yaptın sanacak millet herkes neyin ne oldugunu biliyor. benim tanıdıgım o kadar asker varkı kimse gecipte burda ben soyle yaptım yok ucak düşecekti hikaye anlatmasın soruyorum sana general arkadasım diyosun ki öyle bir madde konmalı
ozaman laiklik kavramı islam ile celişen bir kavram mı senın mantıgına göre öyle ozaman laikliği savunan herkes islam ile ters düşmüştür senın söylediğin seye göre.. bunuda acıklarsan ii olur...

Ne demek bir tek askerligi sen yaptın demek.Atıyorsunuz bir iftira konunun başından beri orduya attığın iftiranın haddi hesabı yok.Tabi 30 yıl askerlik yapan konuşmayacak ki kötü niyetliler istedikleri gibi at oynatabilsinler.Demin ne diyordun üniforma ile namaz kılmak yasak.Yasak olmadığı ispatlandı.Şimdi tek askerlik yapan senmisine geldik.Ben size şunu kesinlikle söylüyorum ki bu ülkede kötü niyetli,ülkeyi bölme amaçlıların bilerek ve bilmeyerek alet olan insanlarımız çok.Her fırsatta kaşıyacak bir şeyler aranıyor.30 yıllık birinin dediğine inanmıyacaksınız.Örgüt organizasyonunun diktelerine inanırsanız, ben sizin iyi niyetinizden şüphe duyarım.Evet öyle bir madde bana göre konmalı çünkü sizin gibi kaşıyıcılara fırsat vermemek için işte sizin sözde dindarlık yaparken dinimize verdiğiniz zararlardan biri daha.Laiklik çelişmiyor ki dinimizle böyle bir madde ile sadece kötü niyetlilere fırsat verilmez.Neden sadece kendi dinimiz açısından bakıyoruz.Azınlık vatandaşlarımız açısındanda aynı şey geçerli değilmi?Sen orduyu İslami kurallara göre yönetmeye kalkarsan;diger dinden vatandaşlarımızı kaybederiz ve ordumuzu benimsemeyeceklerdir.Ama sizin için bir sakınca olmaz nasılsa küçük olsun benim olsun mantıgına sizler sahip oldukça,iyi bilinki emperyalizmin maşaları olmaktan öteye gidemeyeceksiniz...

Ne demek bir tek askerligi sen yaptın demek.Atıyorsunuz bir iftira konunun başından beri orduya attığın iftiranın haddi hesabı yok.Tabi 30 yıl askerlik yapan konuşmayacak ki kötü niyetliler istedikleri gibi at oynatabilsinler.Demin ne diyordun üniforma ile namaz kılmak yasak.Yasak olmadığı ispatlandı.Şimdi tek askerlik yapan senmisine geldik.Ben size şunu kesinlikle söylüyorum ki bu ülkede kötü niyetli,ülkeyi bölme amaçlıların bilerek ve bilmeyerek alet olan insanlarımız çok.Her fırsatta kaşıyacak bir şeyler aranıyor.30 yıllık birinin dediğine inanmıyacaksınız.Örgüt organizasyonunun diktelerine inanırsanız, ben sizin iyi niyetinizden şüphe duyarım.Evet öyle bir madde bana göre konmalı çünkü sizin gibi kaşıyıcılara fırsat vermemek için işte sizin sözde dindarlık yaparken dinimize verdiğiniz zararlardan biri daha.Laiklik çelişmiyor ki dinimizle böyle bir madde ile sadece kötü niyetlilere fırsat verilmez.Neden sadece kendi dinimiz açısından bakıyoruz.Azınlık vatandaşlarımız açısındanda aynı şey geçerli değilmi?Sen orduyu İslami kurallara göre yönetmeye kalkarsan;diger dinden vatandaşlarımızı kaybederiz ve ordumuzu benimsemeyeceklerdir.Ama sizin için bir sakınca olmaz nasılsa küçük olsun benim olsun mantıgına sizler sahip oldukça,iyi bilinki emperyalizmin maşaları olmaktan öteye gidemeyeceksiniz...

acaba bana söylermisin öyle bir madde yok diyosun ben atılanların haberlerini okudum tamam hadi özür diliyorum ben hatalıyım...
sen sunun cevabı ver bir asker üniformasıyla neden namaz kılmasın bunu istemek tamamiyle islam karsıtı oldugunun göstergesi adam sabahtan aksama üni formasıyla durmak zorunda o yüzden namazlarını kacıracak orda bir tane bile kılan olsa ona haksızlık olmayacak mı acaba üst rütbeli kac tane gayrimüslüm var onların hakkını düşünüyorsunda müslüman olunca sorun oluyor demı senın için...
artık kimse kılmaz normal vakit namazlarını askeri üst rütbeliler çünkü korkar adam hemen irticacı darbesini yiyecek....olmasa bile birde bişey sormak istiyorum mehmetçik anlamını biliyormusun ben söyleyeyim küçük muhammed demek birde kalkmıs orduyu islamı kurallara göre yönetmek istiyorsun diyorsun acaba bu adı tasımaları laiklige aykırı mı sen bilirsin bi cevap ver.....

acaba bana söylermisin öyle bir madde yok diyosun ben atılanların haberlerini okudum tamam hadi özür diliyorum ben hatalıyım...
sen sunun cevabı ver bir asker üniformasıyla neden namaz kılmasın bunu istemek tamamiyle islam karsıtı oldugunun göstergesi adam sabahtan aksama üni formasıyla durmak zorunda o yüzden namazlarını kacıracak orda bir tane bile kılan olsa ona haksızlık olmayacak mı acaba üst rütbeli kac tane gayrimüslüm var onların hakkını düşünüyorsunda müslüman olunca sorun oluyor demı senın için...
artık kimse kılmaz normal vakit namazlarını askeri üst rütbeliler çünkü korkar adam hemen irticacı darbesini yiyecek....olmasa bile birde bişey sormak istiyorum mehmetçik anlamını biliyormusun ben söyleyeyim küçük muhammed demek birde kalkmıs orduyu islamı kurallara göre yönetmek istiyorsun diyorsun acaba bu adı tasımaları laiklige aykırı mı sen bilirsin bi cevap ver.....
Diyorum ya 30 yıldır ordunun içinden atılanlar oldu benimde bir çok arkadaşım atıldı.Kimisi sırf tazminat ödememek için çeşitli kılıklara girdi.Yaklaşık 35 yıldırda İrticanın Agababası Fethullah Gülen örgütünün nasıl her kurumu eline geçirme çabası gibi çabalar özellikle ordu içinde geçerli oldu ve bu örgütle bağlantılı oldugu belli olanlar da atıldı.Üniformayla namaz kılma olayına gelincede benim kafam eğer ülke gündeminde ayrılıkçılık yaratmak istemiyorsa laiklik kurallarına uymalı diye düşünüyorum.Yok bu ülke İslam Cumhuriyeti olmalı diyorsanız sizin dediğiniz doğru ama işte o zaman sırayla azınlıkların kopmaya başladıklarını görürüz.Ben Müslümanım diyorum sense İslam karşıtı olduğumu söyleyebiliyorsun.Ben Müslümanım dedikten sonra kusura bakma sen benim Müslümanlığımı ölçemezsin.O Allah'tan başka hiç kimseye düşmez.Mehmetçik olayına gelince senin dediğin rivayetlerden sadece birisi,digeri;Çanakkale Savaşında Sebdulbahir de savaşan Mehmet Çavuş isimli bir asker silahı tutukluk yapınca yerden aldığı bir taşla ingiliz askerine saldırıyor. Mustafa Kemal'de bu olayın duyulmasında bizzat yardımcı oluyor. İşte o gün bugündür Türk Askerine mehmetçik deniyor.Bir diğeri ise sarıkamıştanvvurulan bir askerden esinlendiği belirtiliyor.Yanlış anlama Muhammet isminden gelmesini bilakis isterim ama muhtemelen yeni Türkçe olayından sonra bu ihtimal zayıf kalıyor.

kendini orduya teslim etmiş, "orduyu sivil yönetmez, sivil yetersizdir" diyenlerle dolu bir ülkede yaşamak da zor...

"Ya seni zorlayalım ya da terket" :)

Diyorum ya 30 yıldır ordunun içinden atılanlar oldu benimde bir çok arkadaşım atıldı.Kimisi sırf tazminat ödememek için çeşitli kılıklara girdi.Yaklaşık 35 yıldırda İrticanın Agababası Fethullah Gülen örgütünün nasıl her kurumu eline geçirme çabası gibi çabalar özellikle ordu içinde geçerli oldu ve bu örgütle bağlantılı oldugu belli olanlar da atıldı.Üniformayla namaz kılma olayına gelincede benim kafam eğer ülke gündeminde ayrılıkçılık yaratmak istemiyorsa laiklik kurallarına uymalı diye düşünüyorum.Yok bu ülke İslam Cumhuriyeti olmalı diyorsanız sizin dediğiniz doğru ama işte o zaman sırayla azınlıkların kopmaya başladıklarını görürüz.Ben Müslümanım diyorum sense İslam karşıtı olduğumu söyleyebiliyorsun.Ben Müslümanım dedikten sonra kusura bakma sen benim Müslümanlığımı ölçemezsin.O Allah'tan başka hiç kimseye düşmez.Mehmetçik olayına gelince senin dediğin rivayetlerden sadece birisi,digeri;Çanakkale Savaşında Sebdulbahir de savaşan Mehmet Çavuş isimli bir asker silahı tutukluk yapınca yerden aldığı bir taşla ingiliz askerine saldırıyor. Mustafa Kemal'de bu olayın duyulmasında bizzat yardımcı oluyor. İşte o gün bugündür Türk Askerine mehmetçik deniyor.Bir diğeri ise sarıkamıştanvvurulan bir askerden esinlendiği belirtiliyor.Yanlış anlama Muhammet isminden gelmesini bilakis isterim ama muhtemelen yeni Türkçe olayından sonra bu ihtimal zayıf kalıyor.

yazında tezimi dogruladıgın ortaya acıkca cıkmıstır saygılarımla .......

bir mermi değil dünya kadar mermi roket alırsın orduya akan parayla birileri askerrde
denetlensin bu para nereye gidiyor dediğinde politikacı şöyle polis böyle deniyor sorun sistem sorunu bırakalım üstündeki formaya etiketi amplemi kim suç işliyorsa cezasını verilim mahkemelerde yıllarca beklemeden tabi sorun bu... tayyip yapıyorsa onuda as general yapıyorsa onu da yani herdaim hukuk
bir kere işi sağlam yaparsın bir kerede yaparsın olay biter tasarruf budur yoksa atılan mermiden masraf olmaz pkk süriye!de idi yeri belli sayısı belli koordinatları var süriye ile savaşı göz önüne almaya cesaret ediyorsunda 10 tane F16 göderip orayı niye imha etmiyorsun en ucuz çözüm barzaniyi yeni mi kesfettin haritalarını düşüncelerini bugün mü öğrendin babasının bile düşünceleri aynı ispatı dün akşam ceviz kabuğunu izlemen yeterdi

canım ciğerim,sen hiç gabara cudiye gittinmi? o araziyi gördünmü? 10 u bırak 1000 tane f16 göndersen kaç yazar? sıkıştıklarında şehre inip halkın arasına karısıyorlar,yoksa dağa nası anlayacaksın şehirde teröristi?o ucurumları o sarp kayalıkları gördünmü? oraya 1000000 asker soksan kaçı çıkar kestirebiliyormusun?

yukarda biride demiş ya seni orlayalım ya terket diye,terkedince bacına eş seçersin artık ingiliz piyadesi yada amerikan rangeri falan..

yine konu saptırılıyor, anayasamızda Türk Silahlı Kuvvetlerinin görevi Türkiye CUMHURİYETİ Devleti ni her türlü iç ve dış tehditlere karşı korumaktır yazıyor. Lise yıllarınızı biraz hatırlarsanız eğer okuduysanız milli güvenlik dersi konusudur bu ama eğer televizyon başından yorum yapma ayrıcalığına sahip bir insansanız tabii ki bunu bilmezsiniz. ordu neden karışıyor diyosunuz karışmıyor koruyor Cumhuriyeti şeriata çevirmek isteyenlere karşı tek başına ve destek görmeden koruyor.Biliyor irticacılar, gericiler bu ülkede bi ordu kaldı onuda böyle haberler iddialarla küstürmeye yıldırmaya çalışıyolar ki işini rahat görsün

vatan evlatlarına yazık. çarpışarak şehit olsa ne ala ama unutulması (eğer doğru ise ) çok acı

Orduyu körü körüne eleştiren arkadaşlar . İsimleri zikretmeye gerek yok

pkk nın inlerinin bombalanması ardından hiç bir konuda msglarınızı göremedim.... Orduya bir teşekkür. Orduya bir övgü yok..... Yani başbakan bile orduya teşekkür etti övgüler yağdırdı sizde tık yok :)

Anlıyorum ki siz sırf ORDU MUHALEFETİ için yazıyorsunuz

Olmuyor böyle olamıyor....

Artık o konulara bir kaç yazı yazmanızı bekliyoruz :)

Geri