VolkaN
Altın Üye
- Reaction score
- 0
"it ürür kervan yürür beyler boşverin" askerin unutması gibi bir olay yok , kendisi kaçmış,koymustur kendine doktorun dağa çıkartılması..
o kadar cok saçmalamışsınki biraz göz gezdir oku diyorum , namaz kılmak oruc tutmak yasakmıs peah,o zaman her garnizonun içinde bir cami olurmuydu? iftar yemekleri düzenlenirmiydi?askeriyede başörtü bile yasak değil,ben cok görüyorum başörtülü, "sıkmabaş" yasak..ülkeyi perişan hale getirende ordumu oldu şimdi? milletin donuna kadar yahudiye ingilize vatan topraklarını satan kim? 2 yıllık kiraya 50 yıl heryeri kiralayan kim?ekonomiyi dışborçla ayakta tutan kim?dıs borcu bilmem kaça katlayan kim?satacak biryeri kalmadıgı için gözlerini nehirlere bile çevirebilenler kim?oda bitince şu anda satıcak yerimiz kalmadı diye tutuşan kim? müslümanım diye gezip döneminde sayısız kilise yaptıran kim? pislik terör başını saygıdeğer bi insan olarak gören kim?şimdi o şerefsizleri affetmeye çalışan kim?oğlunu askere gönderemeyen kim?
ordu dimi?
pkk ülkemize trilyonlar kaybettirdi.. atılan bir merminin bedelini biliyormusunuz?yada bir roketin?
ayrıca ordunun siviller tarafından denetlenmesi cok sacma,görüyoruz bakanlarımız başbakanımız cok bilgili çatışma hakkında,savaş hakkında atıp tutuyorlar sürekli![]()
politikacılar polisler onların önünü kapatmadıkça biri ölür biri gelir biri ölür biri gelir malum köpek gibi bir doğuruşta 4 5 tane doğuruyorlar..politikacılar polisler bunların maddi kazanclarını keserse niye bitirilemesin terör?
zaten herseyi siz biliyorsunuz.... sizin bildikleriniz var bizim yok siz zaten 4 4lük adamlarsınız.. soruyorum size irtica kılıfı altında kac kişi atıldı askeriyeden ayrıca ben üst rütbelerden bahsediyorum güzel kardeslerim. sunun da cevaını ver bakalım ozaman askeri üniforma ile namaz kılmak neden yasak cok bilir arkadsım sacmalıyo diyosun daha kurallardan haberin yok....