Onurumuzun fiyatı belli oldu: 1.5 trilyon dolar...

Garip bir savunma şekli olmuş.Kötüyü, bir başka kötüyü göstererek aklamaya çalışmak,bizi doğruya götürmez.Bilakis doğru yolunda bizi kaşarlandırır.Pezevenklik ne kadar kötüyse,onursuzlukta hiçte iyi bir sıfat değildir.

Ben abdullah GÜL ün yaptığının yanlış olduğunu düşünmüyorum ki onu savunayım

ben sadece bugün onur ve şeref edebiyatı parçalayanların ogün nerede olduklarını merak ettim.

Bugün A.GÜL ü eleştirilmesinin sebebi saedc müslüman bir ülkenin Kralını ziyaret etmesidir.

Ama aynı A.GÜL ingiliz kraliçesini ziyaret etseydi bu şeref timsali!! medya bu kezde A.GÜL ün jestinden bahsedecekti. Busebepledirki içimizdeki irlandalıların sesleri çok çıkıyor.

Biriniz de çıkan da söyleyin
Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı bir yere gittiğinde,
kim onun ayağına geliyor?
Misafir misafirliğini, ev sahibi ev sahipliğini bilsin!

generalde değinmiş
geçmişte rahmetli Turgut Özal'ın bunu yaptırmış olması veya Abdullah Gül'ün bunu daha önce yapmış olması,
yapılanı doğru yapmaz, dolayısıyla yapılanı savunanı da haklı çıkarmaz.

Yorum Yok . Leman DerGisi En GüZeL CevaBı Vermiş . :durdurun

6tde05x.jpg

Zaten Lemandan da başka bir şey beklemk imkansız.nede olsa CHP nin kadrolu yayın organı

Ayrıca garip bir durum daha,Özal'da tarikat elamanı olması dolayısıyla,Gül'ün değişik bir versiyonu yani bizlerden çok sizin çizginizin adamı yaklaşık 10 yıl öncede bizler Özal'ı eleştiriyorduk ve sizlerde savunuyordunuz.Bugünse kendi çizginizin adamının yaptıgını bizlere örnek göstererek te aslında kendi kendinizi deşifre edebiliyorsunuz.Ayrıca kaç yıldır internet kullanıpta,bizleri o zaman neye sustunuz suçlamasıyla suçlayabiliyorsunuz.Bu kadar örnekte asıl sizin körü körüne kötüye hizmet ettiğinizi gösteriyor olmuyormu?

konular birleştirildi...

radikal Gazetesi yazarı Avni ÖZGÜREL maalesef her olayda buna benzer şeyler yaşanıyor.Asıl konuşulması gereken konuları konuşamıyor meselelerin derinliğine vakıf olamıyor ve tartışmalarda yüzeysel kalıyoruz dedi. Dert olarak önümüzde duran konuların özüyle meşgul olmak meşakkatli bir iş olduğu için, her konuyu magazinleştirmeye eğilimliyiz diye konuşan Avni ÖZGÜREL “Tartıştığımız konulara bakın... Hiçbirinde esasa ilişkin bir yan yok... Hep şekille, şemalle, zevahirle meşgulüz” diye konuştu.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız CHP’nin diplomat kökenli milletvekili Şükrü ELEKDAĞ ise bu konuyu abartmaya hiç gerek yok. Burada ben olaya baktığım zaman her hangi yanlışlık görmüyorum. Diplomatik ihlal yönü yok, sadece yaşlı Kral’a jest yapıyorlar diye konuştu.

Görüştüğümüz yazarlar ve kanaat önderlerinin değerlendirmelerine göre bu ziyarette kazandıklarımız şöyle:

Türk işadamlarının Suudi Arabistan'da daha fazla yatırım yapmaları kararlaştırıldı.
Mekke-Cidde arasında yapılmasına karar verilen demiryolu ihalesi için Türk firmalarına destek istendi.
Çifte Vergilendirmenin Önlenmesi Anlaşmasının bir an önce yürürlüğe girecek.
Suudi Arabistan Kralı Abdullah'tan Almanya'dan hacca gidecek 8 bin Türk hacı adayı ile ilgili kontenjan sorununun çözülmesi ricasında bulunuldu. Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın, ülkesine dönüşünün ardından bu sorunun çözülmesi konusunda talimat vereceği öğrenildi.
Suudi Arabistan'ın önümüzdeki yıl ulaştırma alanında 20 milyar dolarlık yatırım kararı alması Kral Abdullah görüşmede gündeme geldi ve Türkiye önemli bir paya sahip olacak bu yatırımlarda.
İki ülke arasında terör ve suçla mücadele alanındaki mevcut işbirliğinin arttırılarak sürdürüleceğine vurgu yapılan bildirge imzalandı.
Suudi Arabistan'ın özel sektörünü tarım alanı dâhil Türkiye'de yatırım yapması için teşvik edeceği, bu çerçevede karşılıklı olarak yatırım imkânlarını her iki ülke işadamlarına tanıtacak seminerler düzenleneceği konusu karara bağlandı.
Karşılıklı ticari fuarlar düzenlenecek.

MORALHABER.NET

T.C. Devletinin ve halkının başkomutanı ve cumhurreisine saygı lütfen !

Geri