Online Oyunlar Asist. Modlugu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bölüm modu da +1 wermiş yardımcı olabilirsen tabiki ol :)

BaKKaL_GaZi' Alıntı:
ya aslında ıcımden gele gele +1 demek ısterdım ama değişirsin ıye korktugumdan dolayı bu +1 i cekıne cekıne verıyorum ne dıyelım hayırlı olsun.....

beni bilen bilir bilmeyende gorur.. ben degismem hicbir zaman.. en usttede yazdım zaten jackal a verdigim cwpta.. oraya bakabilirsin ne demek istedigimi neyse.. saol yinede.. cekinerek +1 verecegine yorumsuz de daha iyi..

herkes kendi fikrini söylesin bölüm modu kimmiş bırak ya :)

önemli olan sizin fikirleriniz benim fikrim bana :)

upsss yeni gördüm...

+1 tabi ki..

Lamagro' Alıntı:
beni bilen bilir bilmeyende gorur.. ben degismem hicbir zaman.. en usttede yazdım zaten jackal a verdigim cwpta.. oraya bakabilirsin ne demek istedigimi neyse.. saol yinede.. cekinerek +1 verecegine yorumsuz de daha iyi..

hayır sen o bolume gercekten cok emek verdın hakkındır modluk bu yuzden +1 ama hani bole havalanırsın ters ters cevaplar yazarsın dıye korkuyorum ama sen deişmem deişmicemde dersen oke o zaman sorun yok +1 deil +1957 olur....

BaKKaL_GaZi' Alıntı:
hayır sen o bolume gercekten cok emek verdın hakkındır modluk bu yuzden +1 ama hani bole havalanırsın ters ters cevaplar yazarsın dıye korkuyorum ama sen deişmem deişmicemde dersen oke o zaman sorun yok +1 deil +1957 olur....

bırak moderatorlugu admin yapsalar ne farkeder? ben bildigim konuda dogrularımı savunurum oda hakkım zaten.. bilmedigim bir konudada yorum yapmam bilirsin.. neyse.. userlar yorumlarını ilettiler.. bence yonetimden birkac kisi (hedef solariz ve dark_angel) yorumlarınıda iletirlerse sevinirim..

Sadece ko hakkindaki forumlarda denk geldin onun disindaki konularda fazla gormedim ama epey bi ko bilgin var galiba

benden +1 gercekten ilgileniyor bölümle , orada mod olmaması için bi sebep yok derim...

bendende destek sana Lamagro kardeş +1 ..!

Hemen Hemen Bütün Paylaşımların Bu Bölümle İlgili Kendini Adapte Etmek Geliştirmek İçin Desteğe İhtiyacın Var. +1

+1.........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri