Online Oyunlar Asist. Modlugu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahahaha problem cocuksunuz siz yaa ben fletch le ilgili bi şey demek istemedim ki:) sadece moda ihtiyac var dedim.cünkü orda harpyle fletch moddu en son.Harpy de ayrılmış o yüzden moda ihtiyac var dedim ama deimos başka tarafından anlamış neyse :)

Ben(Harpy_Queen)--Fletch--Lamagro başka söze ne gerek war.. ben ÖSS yüzünden aranıza fazla takılamıorum...
ama nedemişler herşeyi bi kişi bilemez. :D
Yani bi bilen gider diğeri gelir..
Ben gittim Lamagro gelirr....
Lamagra orayı hakkedior biraz fazla dik başlı olsada ..
Hakkında hayırlısı...
Çok konustum yaw :D

<<<<<<<<<<+1>>>>>>>

Unutmayın beni :D

bendende +1 hayırlısı olur umarım senin için

SwatLord' Alıntı:
İşin İçinde Ultima Online Varsa Lamagro Kardeşime Seve Seve 2 Senelik Tecrübemi Paylaşabilrim..

eyvallah kardeşim tabiki ihtiyacım olucak bilgine ve tecrubene... unutmayın ki ko yada bitefight dısında da online oyunlar var.. benim uzmanlık alanım ko ydu ama tabikide baska seyler ogrenmeye calısıyorum silkroad indirdim supreme destiny test asamasında onuda yakında sunucam.. herkese yorumları icin ayrı ayrı tesekkur ederim..

cnm benimmm moderator olcakmıs o nedemekse tabiki destek vermek lazım :) bende olması yonunde oy veriorm

lamagroyu tanırım msnimde olan nadir üyelerden.. mod arkadaşlar onay veriyorsa olabilir.. diğer yönetici arkadaşlarda gelsin bakalım..

PAylaşımların güzel +1907(Dün fena yenildik :S)...Hakkında hayırlısı..

benden de +1 cıkar kardesime !

flede + verdiğine gore :)

hakedıyorken niçin olmasın Lamagro :) +1 modasına uyuyorum ;p

bu işi bildiğin konusunda ciddi şüphelerim var,
ayrıca forum içinde sık sık tartışmalara giren ve
ağzını sakınmayan birisin,bence uygun değilsin

react0r' Alıntı:
bu işi bildiğin konusunda ciddi şüphelerim var,
ayrıca forum içinde sık sık tartışmalara giren ve
ağzını sakınmayan birisin,bence uygun değilsin

eğer haksızlıklara boyun eğeceksek bırakın mod olmayı banlayın gitsin.. bazen sinirlenebiliyorum ama hanginiz sinirlenmiyorsunuz emin oldugunuz bir konuda karsıt fikirler cıktıgında??? sorarım size %100 bildiginiz konuda sizi yalancı durumuna dusuruyorlar.. ne yaparsınız? tepki vermem dogal tabiki..

neyse saol sorunlu(react0r) yorumun icin.. uygun deilsem vermezler modluk olur biter.. cokta buyutulcek bişi deil.. zaten 3. konu acısım! ben işime devam ederim modluk olmus olmamıs pekte takmam..

(bundan daha once 1 sitede smodluk 1 sitede co admin 2 sitede de modluk yaptım eğer bunlada ilgili suphelerin varsa pm atabilirsin sitelerin adreslerini ve sahiplerini gosterebilirm)

react0r önemli bi konuya deginmiş modartör olabilmek sabır isteyen bi iş haksızlıga biz boyun eğmeyiz ama herşeyede diklenemezsin burayı bi iş gibi düşünmelisin burda hizmet veriyoruz bi paylaşım yaptıgında farklı bi düşünce beğenmediginide belirte bilir kalkıp neden beğenmedin diyemesin örnek bunları göze almalısın modluk başvurusu yapıyorsan bu kriterlere uygun birimisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri