Olay!!! Istediğiniz Numaradan Istediğiniz Numaraya Mesaj Gönderme(bedava)

program çok güzel ama 5 sms ile sınırlı ayrıca sınırlı bir harf sayısı var geçince telefonlardaki gibi 2 sms harcıyor. balance 5.0 başlıyor. 200 smsin fiyatı 8 euro paypalda hesabınız varsa satın alabilirsiniz. bol şans

baba manyaksın sen çok saol tesşekkürler.........

ben mesaj gönderemiyom kurdum her şey tamam ama failed yazıyo hemen göndermiyormu mesajı beklemek mi gerekiyo acaba yardımsı olabiirmisiniz bana

Kenan_54' Alıntı:
ben mesaj gönderemiyom kurdum her şey tamam ama failed yazıyo hemen göndermiyormu mesajı beklemek mi gerekiyo acaba yardımsı olabiirmisiniz bana
bendede aynı problem war yok bi bilen yawwwwww

programı indirdim denedim çalışıyor emeği geçenlere teşekkürler

ya rkadslar yardım edin lütfen ben mesaj fılan atamadım.balance hep0.0 yazıo dalasıyla gnddermıyrm

kardeşş ii güzelde bunu şifresi ne????

baba nası bişi bu harika fakat 1 taneden başka yollamıyo açıklarsan sevinirim üstat neyse yinede cok harika

arkadaşlar programla 5-3 bazen 1 mesaj atıldığı oluyor,cevaplara bakarsanız kullanan arkadaşlar açıklamış.8 euroya 200 sms alabiliyosunuz isterseniz.Ama başka başka numaralara aktivasyon alırsanız yine mesaj gönderme sayınız artacak.Mesela evde anne baba kardeşinizin cep telefonunada aktivasyon alın,mesaj gönderme sayınız artsın.Biri iy güzelde şifre ne demiş şifre mifre yok.Gönderemedim diyenler cevapları tekrar incelesin.numara başına +9 koymanız şart.Gönderene istediğinizi yazın bir numara olabilir,yazı olabilir.Turkcell yada herhangi bir firma adı yazabilirsiniz.Anlayana eğlence çok :D Yaratıcı olun yeter :) Konu 5000 den fazla görüntülenmiş ama teşekkürler 20 de biri değil.Canınız sağolsun.

canavar gibi çalıştı yooladıklarımın en az 3 ü gitti haberlerini alıyorum sağolasın

saol ben bunu daha önce de kullanıyordum hatta dediğin gibi bir çok telden aktivasyon kodunu alıp alıp yaptım artık şunu birisi kırsın ya

abi kusura bakma ama bu programı bir yıl once bu sıtede gormusstum bır yıldır nereye gıdersem gıdıyım bu program clıcktell bıktım bende daha farklı gonderme metotları var fazla ugrayamıyorum bır ara tefaruatıyla anlatırım gene sagol bu arada bı rnumarayala ıstedıgın kadar regıster ola bılıyorsun arlıklarla pro gunluklerı dogru tutmuyor kaldır yenıden yukle olur

arkadaslar bunun ücreti nasıl.günlük ne kadar mesaj atabiliyoruz.yoksa sınırsız mı cevap yazarsanız sevinirim

Geri