Olay!!! Istediğiniz Numaradan Istediğiniz Numaraya Mesaj Gönderme(bedava)

yaa arkadaşlar biri şu sms satın almayı açıklayabilir mi? bu programda artık demo 5 sms kullanılamıyor.satın almak gerekiyor.ama nasıl satın alabiliriz.biri bunu açıklasın. kredi kartıyla denedim ben HCBS ile ama olmadı. biz sizi arayacağız dediler sonrada işlem kabul olmadı dediler.nasıl yapabiliriz.yapan kesinlikle vardır. lütfen yardımcı olunnnn.........

arkadaşım bende 6630 var ama bi türlü programı yükleme yapamadım bana yardımcı olurmusun aga sağol

maktek15' Alıntı:
arkadaşım bende 6630 var ama bi türlü programı yükleme yapamadım bana yardımcı olurmusun aga sağol

abii sen naptın yaww bu program telefon için deill :=)))
PC kuracan bunu ordan yollayacan mesajları ;)

AÇIKLAMA :

Arkadaşlar adamlar olayı farketti baktılar beleşe döndü farklı nolarla aktivasyon alınıyor,durumu çaktılar. İsteyen çok cüzi bir miktara 100 veya 250 mesajlık kredi alabilir.Benim firmayla alakam yok :D amaç paylaşımdı ve bu konuyu aylar önce açtım.Gerçekten çok işimizi gördü,başkalarınıda faydalandırdım sanırım. Ancak yeniden söyleyeyim artık bedava işi bitmiş.

kanka ii güselde mesaj kaç günde gidiyor ben denedim yanımda duran kişiye yolladım daha gelecek :) arkadas diıo ne diyosan yüzüme söle mesaj beklemeyek dio :)

yükledim ama maalesef çalışmıyor mesaf gidiyo ama yazdıklarınla alakalı değill. yabancı dilden bişeyler yazıyor. öle gözüküyor ki geç kaldık

tesekkür etçem ama yeter mi bilmiyom.eyw kardes tesekkur senın kopegın olsun programı yükledim aktivasyon kodu gelince denicem inş olur.

olmuyo arkadaslar artık
test mesajı gelıyo sadece baskada bısey olmuyo

Yurt dişina da atiliyor mu arkadaşar bilginiz varmi ???

Geri