Offffffffff Delirttiler En sonunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+1 hayırlısı olsun...

orayla ilgilenmiosun -1 :p

ztn ordan dışarı çıkmıosunki hemen hemen bütün paylaşımların orda +1907 derim sana ah ah bi zamanlar ilk tşk eden bendim sana kıskanıorum şimdi:p
(tabi ihtiyaç varsa)​

Söze gerek yok.. +1

senin birde eksiye ihtiyacın var galiba hep artı olmaz ya -1

+1.............

Aslında bana pek söz düşmez ben o bölümde mod sayılmam a.mod um ama senin gibi birinin orada mod olarak görmek isterim. Ben öğrenci olduğum için sitede öğlen saatlerinde online olamıyorum ama sanırım sen online sın ve her türlü olaya hemen yetişebilirsin.. Ve de insanlara yaptığın yardımlar ve yorumlar çok güzel.. Paylaşımlarından bahsetmiyorum çünkü bence kusursuz.. Sonuç olarak -1 :p Şaka şaka +1453

ne diim senden başkasının konularını göremiyorum orda:D

kardeşime .+1905

XY_SCORPION' Alıntı:
ne diim senden başkasının konularını göremiyorum orda:D

kardeşime .+1905

Kardeş emeğe saygı gerek ben gerekse başka kişiler olsun çok fazla paylaşım yapıyor bu yorumun ile onların emeğine saygısızlık yapıyorsun lütfen dikkatli ol ki bu sözün beni kırdı haberin olsun...

paylaşımlarını inceledim beyeni sağlıosun eğer mod olunca bu paylaşımlardan vazgeçersen iki elim yakanda olucaktır:) eğer ihtiyaç varsa neden olmasın +1 sonuçta asistan mod olacaksın eğer olursan denenirsin beyenilirsen mod olursun kolay gelsin şimdiden..

o bölümdesin gece gündüz :) hakkındır +1

bence uygun bu bölüme göre, postladıgı yazıları cok guzel ve anlamlı

ben inş. olur diyorum :)

+1 fazla soze gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri