Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ztn ordan dışarı çıkmıosunki hemen hemen bütün paylaşımların orda +1907 derim sana ah ah bi zamanlar ilk tşk eden bendim sana kıskanıorum şimdi
(tabi ihtiyaç varsa)
Aslında bana pek söz düşmez ben o bölümde mod sayılmam a.mod um ama senin gibi birinin orada mod olarak görmek isterim. Ben öğrenci olduğum için sitede öğlen saatlerinde online olamıyorum ama sanırım sen online sın ve her türlü olaya hemen yetişebilirsin.. Ve de insanlara yaptığın yardımlar ve yorumlar çok güzel.. Paylaşımlarından bahsetmiyorum çünkü bence kusursuz.. Sonuç olarak -1 Şaka şaka +1453
Kardeş emeğe saygı gerek ben gerekse başka kişiler olsun çok fazla paylaşım yapıyor bu yorumun ile onların emeğine saygısızlık yapıyorsun lütfen dikkatli ol ki bu sözün beni kırdı haberin olsun...
paylaşımlarını inceledim beyeni sağlıosun eğer mod olunca bu paylaşımlardan vazgeçersen iki elim yakanda olucaktır eğer ihtiyaç varsa neden olmasın +1 sonuçta asistan mod olacaksın eğer olursan denenirsin beyenilirsen mod olursun kolay gelsin şimdiden..