Offffffffff Delirttiler En sonunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

εگмεя

Fuzuli Üye
Reaction score
0
ArkadaşLAR BU şekiLde karşınıza cıkmakta varmış yaaa napaLım:sigara:

dUYgUSallık bölümünde asistan mod Olmak İSTiyorum acaba sizin düşünceleriniz nedir? :eek: Yakıştırırmısınız Bana Bunu Bilmiorumm...pm atanlar hep benden önce benim adıma modluk başvurusu
yapacaklarını sölüorlardı dayanamadım daha fazLa ben başlayım dedim..Düşüncelirinizi beqliorumm

Paylaşımların ve o tertemiz kalbinin saflığını biliyorum.Ben sonuna kadar yanındayım +1907

nasip kısmet tabi benden+

Ne zaman baksam bir konu açmışsın Duygusallık bölümünde ve çok güzel paylaşımlarını okudum :) ben Modluk nedir ne değildir pek anlamam ama iyibirşeye benziyor :) hakkını verirsin gibime geliyor o bölümün...

Her türlü +1

Daha ne olsunki..?

Teşekkür sayın mesaj sayından fazla..! 3/1 oranında 1059/317 daha ne olsun..? Paylaşımlarında ortada..! Orayı ayakta tutuyorsun..! Belli bir çizgin var..!

Allah yolunu açık etsin..!

............................+1....................................

+1 esmer yanındayım açtığın konularında devamını bekleriz asistan olup kesmek olmasın

oLmaman için hiç bi neden yok esmer artıbir :D

+:hhman: ...................

bencede oraya mod olmaman için hiçbir neden yok,senden daha iyisinimi bulcaklar:)

+1

fatu' Alıntı:
Her türlü +1

Daha ne olsunki..?

Teşekkür sayın mesaj sayından fazla..! 3/1 oranında 1059/317 daha ne olsun..? Paylaşımlarında ortada..! Orayı ayakta tutuyorsun..! Belli bir çizgin var..!

Allah yolunu açık etsin..!
ordaki 317 mesaj sayısı olmuo...
tşk edilen mesaj sayısı oluo:):)

neyse neyse:D

+1 diorm ben de...:)

hadi bakalım inşallah olursun....+1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri