Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
arkadaşım bizde aynı sorunu bir arkadaşımın telefonun da yaşamıştık. bluetooth ayarlarında invisible yada görünmezlik diye bi ayar var fabrika ayarı olarak onu on (açık) ayarlamışlar. bilgisayar onun için göremiyor. onu değiştirirsen sorunun hallolacaktır.

slm kardeş bende motorola v 220 var ama bende v 398 in orjinal usb cd var . yardımcı oluruz belki birbirimize

naser' Alıntı:
Grey Market dedıgımız bır olay bu KVK gıbı baska bır fırmada mal getırıyo... Ama gumrukten getırırken malın fıyatını dusuk gosterıyor.. ve Mala KDV gelmıyor ee neoluyor malın fıyatı dusuyor.....

Ya dogrudur ama ben yıne de buradan alacam.Size birşey daha isteyim bana 400 500 aralarında birkaç telefon çıkartırmısınız.

Kardeş ben 3230 kullanıyorum ve sesi biraz az.Acaba bunun bi çözümü var mı?

NOT:Eğer mp3 player demezseniz sevinirim çünkü hiçbir işe yaramıyo.

arkadaşım telf bilgisayarına tanıt.ordan ayaralardan usb ayaraları var onu depolamaya ayarla ordan zaten gözükür ama sadece hafıza kartı gözüküyor benim çalışıyor sen bi dene tamam

ne olursa olsun nokia dan şaşmam takıosun xp otomatık tanıo benımkını

bulmus' Alıntı:
arkadşım benim sorunumda telefonun güvenlik kodunu unuttum(6600) bi yardımcı olursan sevinirim

Kardeş MCode diye bi program var(Galiba açılımı master code) telefonun seri nosunu yazıyosun sana bi kod veriyo ve bu kod güvenlik kodu yerine geçiyo.Ben kendim kullanıyorum ve işe yarıyo yani.

Java program sorunu..

Arkadaşlar java program bulabileceğimiz bi site varmı?özellikle messenger'a acil ihtiyacım var..bi el atın bakem yaa :)

sen sadece kablo ayarı yapmışsın cd ye bi daha ğözat tekrar yükle

8800 için java oyunları ??

8800 için java oyunu varmı özellikle prince of persia yı arıyorum forumda hiç kimse 8800 için oyun vermemiş yada ben görmedim yardımcı olursanız sevinirim..

hayır hiç birinmizin söğlediği gibi değil bilgisayarımdan sağ tuş özellikler donanım oradanda aygıt yöneticisine giriyorsun samsung sağ tıklayarak sürücü güncelleştir diyip bekliyorsun ondan sonra programdan connet yaparak bağlantıyı sağla

arkadasım denetim masasi-sistem-donanım-aygıt yoneticisini ac,,sarı renkte soru işareti varsa,,hata demektir,,,ordan once sorunu gider...o da olmazsa,,,,
pc suite yle ilgili hıcbırseyi bırakma pcde,,hepsini sil yani ,,,,program ekle kaldır dan kaldır,,C: de de bişey bırakma....ondan sonra...önce dku-2 kablosunu yukle..sonra pc suite,,, kesin olur..hadı kolay gelsin

6600 web cam sorunu!!

Ardadaslar 6600'i webcam yapmak icin pc suite lazim illa ben onu anlayamadigim icin kullanmiorm baska nasil telefonu webcam yapmak icin pc ye balayabilirim(telefonu)_?

samsung d600 usb programı

bende D600 usb programı yok arkadaşlar
mümkünse bana acil bunun bilgisayar cdsindeki
usb programıını bulurmusunuz lüttfeeeeen:(

yaaaaaa bana acil bulmanız lazım nı-olur ya çok acil arkadaşlar duyan var san en azından bi yardım etsin ta

Geri