O Videoyu Kaldırttılar

hee hee.. Millet veriyor %50 yi..

Kesilen elektrikler , yol kenarında bulunan pusulalar , sayımları vatandaşımız izleyecek denilip bir allahın kulunu içeriye almamalar , bir anda nüfusu belli olan illerde nüfus artışı vs vs..

Sizi anlatan bir yazı ;

Birgün sizin yerinizde mutlaka halkımız olacak , sizi ve kurduğunuz düzeni yargılayacak ve doğru kararı verecektir.

Erdal Eren..

αqqα уєкяυ;1970106991' Alıntı:
hee hee.. Millet veriyor %50 yi..

Kesilen elektrikler , yol kenarında bulunan pusulalar , sayımları vatandaşımız izleyecek denilip bir allahın kulunu içeriye almamalar , bir anda nüfusu belli olan illerde nüfus artışı vs vs..

[/B]

Noldu hayırdır makarna bulgur edebiyatı kesmedi şimdide elektriklerin kesilmesine mi sarıldınız.
Hani elektrikler kesildiği için ödevini yapamadığını söyleyen öğrenciden daha komiksin

Sizin bu zavallı halinize artık gülemiyorum bile bu zavallılığınız devam ederse inanın artık bu forumda yazmak bile gelmez içimden :=)

Demekki bu millet aslında yüzde eli oyu AKP ye değilde CHP ye veriyor muş da elektrikler yüzünden oylar AKP ye yazılıyormuş

Hakketen zavallısınız

Partilerin performansını seçimlerde milletin verdiği oylar belirler eğer bir parti 10 yıldır girdiği her çimi yüksek oylarla kanıyorsa o parti o ülkede ki en iyi partidir. Sen ve senin zihniyetindekilerin hoşuna gitmiyor diye bu gerçek değişmez. Ben de sana uzun uzun yazmak isterim AKP ile ülkeninde ki değişimleri ama malesef anlayacak kapasite olmadığı için bu zahmete katlanmayacağım

Millet her seçimde yüzde elli oy veriyro mu veriyor asıl boş konuşup kafa ütüleyen sizlersiniz

he canım hee : )) İlkokul çağındakı çocuklar bile bir partının bir anda nasıl ıktıdar oldugunu ve uzun süre iktidar kalmasının halkın secmıylemı yoksa başka bırılerının gücüylemı oldugunu bilir : ) İşte bu yuzden dıyorumya sana nefesımı harcamaya degmez .Senı kendı haline bırakmalı : )))))

Noldu hayırdır makarna bulgur edebiyatı kesmedi şimdide elektriklerin kesilmesine mi sarıldınız.
Hani elektrikler kesildiği için ödevini yapamadığını söyleyen öğrenciden daha komiksin

Sizin bu zavallı halinize artık gülemiyorum bile bu zavallılığınız devam ederse inanın artık bu forumda yazmak bile gelmez içimden :=)

Demekki bu millet aslında yüzde eli oyu AKP ye değilde CHP ye veriyor muş da elektrikler yüzünden oylar AKP ye yazılıyormuş

Hakketen zavallısınız

Zavallı olan sensın ki bizim CHP lı oldugumuzu cıkarmıssın yorumlarımızdan : ))) tabı yaa AKP yı desteklemeyen yaptıklarını hoş görmeyen herkes chp lı öyleya : D

Chp öndeyken elektriklerin gidip gelmesinden sonra akp nin farkı açması tesadüf mü ?

bu da mı gol değil ?

birşeye sardığımız yok. Herşeyi herkes biliyorda cahil kesim anlamıyor işte.

sen bi kere vatan toprağına bile düşmanlık beslerken neyin savunmasını yapıyorsun. anti izmirmiş. sizin gibi olmadılar diye ne bu düşmanlıkl hayırdır ? herkesin başbakana tapması mı gerekiyordu ?

Boşver arkadasım şu çoluk çocugu...Bunlara Vatan işlerı futbol oyunu gıbı falan gelıyor heralde ki takım tutar gibi parti tutuyorlar : ))) onlardan yana olmayan çıkıncada saldırıya gecıyorlar şımarık çocuklar gıbı : ))))

αqqα уєкяυ;1970106998' Alıntı:
Chp öndeyken elektriklerin gidip gelmesinden sonra akp nin farkı açması tesadüf mü ?

bu da mı gol değil ?

birşeye sardığımız yok. Herşeyi herkes biliyorda cahil kesim anlamıyor işte.

sen bi kere vatan toprağına bile düşmanlık beslerken neyin savunmasını yapıyorsun. anti izmirmiş. sizin gibi olmadılar diye ne bu düşmanlıkl hayırdır ? herkesin başbakana tapması mı gerekiyordu ?

anti izmir değil anti izm önce bir doğru oku

Şimdi gelelim şu elektrik komedine. Sana bir tavsiyede bulunayım bu tip saçmalıklarla kendini komik duruma düşürme

CHP seçim sonucunda bir rapor hazırladı ve neden başarısız olduklarını açıkladı. Git önce o raporu bir oku. Ben okudum sana da tavsiye ediyorum

Bu raporda elektriklerin kesilmesi gibi KARGALARA BİLE GÜLMEKTEN KARIN AĞRITACAK komediden bahsetmiyor. Yani CHP yönetiminin bile itibar etmediği bir bu komediyi sen karşıma getiriyorsun sonrada yazdıklarımıza neden ciddi cevaplar vermiyorsun diye yakınıyorsun
Yapmayın böyle gerçekten böyle devam ederseniz sizi ciddiye alıpta burada yazmak kendi kendime hakaret etmiş olurum

Zavallı olan sensın ki bizim CHP lı oldugumuzu cıkarmıssın yorumlarımızdan : ))) tabı yaa AKP yı desteklemeyen yaptıklarını hoş görmeyen herkes chp lı öyleya : D

Yazdıklarımı önce bir doğru okuyupta sonra karşıma gelin ben sana nezaman chplisin dedim

"CHP ye verilen oylar elektrikler kesilerek AKP ye veriliyor" diyen zatın komedisine cevap verdim

birisi anti izmir deyip saçmalar birisi söylemediğim lafı uydurup böyle söyledin der

ya hakkten yazmıyorum ben bu günlük

şimdi birde size okuduğunu anlama kursu mu vereyim

gidin başımda ya kimlerle uğraşıyorum ben

tamam tamam sisin dediğiniz olsun

makarna bulgur kömür ha birde elektrik

Raporu okumama gerek yok. Ben chp ve mhp nin başarılı olduklarını da savunmuyorum. ama bunun yanında akp nin sadece seçimleri kazanıyor diyede başarılı olduğunu düşünmenizi kabul etmiyorum. Seçim öncesi ve seçim sonrası tutarsızlıklarını anlatıyoruz. Seçimden önce "ak" diyor seçimden sonra "kara" diyor. ve 10 yıldır bu halkın uyutmayı gayet iyi biliyor. Adamın yaptığı hizmetlerden bahsediyorsunuz. Örnek verin diyorum sesiniz çıkmıyor.

Mark Zuckerberg'e söyleyelim de videoyu tekrar koysun çünkü 10 yıldır her seçimde sandıkta tokat yemekten psikolojisi bozulmuş mutsuz azınlık için moral kaynağı oluyordu.Kaldırmaları bence de iyi olmadı

Ya arkadaş ne buluyonuzda bu adamaı bu kadar savunuyonuz.Bir dediğini birdediği tutmuyor cuma günü söylediğini cumartesi inkar ediyor.Bildiğimiz yalan mal-kinası

Dağılın beyler adamlar king : )

ülke fevkaladenin fevkinde yönetiliyor,hiçbir sıkıntımız yok hamdolsun.Sabah akşam akp ye iftira atıyoruz burda.: ))

neredeyse aynı zamanda üye olmuşlar. Sürüyü kaybettiler herhalde.

Bu kadar nankörlüğede pes ... BU ülkede ADNAN MENDERES 1 .. TURGUT ÖZAL 2... TAYYİP ERDOĞAN 3..
Bu isimlerden rahatsız olanlar .... SİZE SÖYLÜYORUM SİZİN GİBİLERİ GÖRDÜKÇE ULU CEDDİM YAVUZ SULTAN SELİM İ BİNLERCE KES ŞAAD EDİYORUM ..... " BEN GAZAYA ÇIKTIĞIMDA BENİ ARKAMDAN VURACAK İLK HAİN LER BUNLARDIR " ..........................

Bu kadar nankörlüğede pes ... BU ülkede ADNAN MENDERES 1 .. TURGUT ÖZAL 2... TAYYİP ERDOĞAN 3..
Bu isimlerden rahatsız olanlar .... SİZE SÖYLÜYORUM SİZİN GİBİLERİ GÖRDÜKÇE ULU CEDDİM YAVUZ SULTAN SELİM İ BİNLERCE KES ŞAAD EDİYORUM ..... " BEN GAZAYA ÇIKTIĞIMDA BENİ ARKAMDAN VURACAK İLK HAİN LER BUNLARDIR " ..........................

adnan menderesden başlayalım 1950 senesinde iktidara geldi.1960 senesine kadar iktidar oldu içratları 1951de amerikan emperyalizmine yardımcı olmak için bir hiç uğruna koreye asker gönderip orda birsürü şehit verdirdi bizim çıkarımız neydi korede?ADNAN MENDERES'IN ICRAATLARI

O gün kadar hic borcu olmayan Türkiye'yi borca batirmak. 1958 yilina gelindiginde Türkiye 600 milyon Dolar dis borcunu ödeyemedigi icin iflas etti. Cumhuriyet tarihinin en büyük devalüsyonu yasandi. Amerikan Dolari 2 Lira'dan 9 liraya cikti.

Aldigi borclarla yoksul kesimi kisa bir süre icin tatmin etti ama ardindan cöküs ve fakirlik büyük oldugu icin kirsal kesimden sehirlere büyük göc yasandi. Ilk gecekondu mahellelerinin olusmasi. Disa bagimlilik artti.

Meclise dahi sormadan yasa disi bir sekilde Türkiye'yi Kore Savasi'na sokmustur.

Devletlestirilmis olan Eskisehir ucak , tank ve tank motoru fabrikalarini ve Kirikkale silah fabrikasini Nato standartlarina uymuyor diye kapattirdi. Kendi silahimizi , ucagimizi kendimiz yapmak yerine Amerika'ya bagimli yapti. Milyonlarca Dolar silah alimina harcandi. Tabi yapilan borclarla. Yani Amerika'dan aldigimiz borclar tekrar Amerika'nin kesesine gitti.

Oy avciligi icin Said Nursi'nin elini öpmeye gitti.
2 turgut özal pkk ytı bukadar bu duruma get
iren zatdır.

3 tayip erdoğan hele bunu saymakla bitmez seksen senede yapılanları 8 senede kendi yandaşlarına peşkeş çeken yahudileri beğenmeyen başbakan bütün bankaları onlara satan gemiçikler alan altınbaşa ortak olan çalığa tv ler gazeteler veren kızı 52 binlira maaş veren dsaha sayayımmı .......

"Hayata veda etmek üzere olduğum şu anda devletim ve milletime ebedi saadetler dilerim. Bu anda karımı ve çocuklarımı şefkatle anıyorum..."

Rahmetli Adnan Menderes'in fani dünyadaki son sözleri böyleydi...

İmralı'da asılmadan hemen önce usulen bir arzusu olup olmadığı sorulduğunda, dini telkin için orada bulunan hoca ile yalnız kalarak görüşmek istediğini beyan etmişti, Menderes...

Ancak darbeciler "kanunların buna müsaade etmediğini" söyleyerek son arzusunu da yerine getirmemişlerdi!

Bu davranış, zorba/gaddar/eli kanlı darbecilerin Menderes'i katletmeden önce Masum Başbakan'a uyguladıkları sistematik işkence ve zulmün yanında bir hiç hükmündedir, kuşkusuz...

Son olarak, Murat Bardakçı -idamına saatler kala- Menderes'e yapılan "Prostat Muayenesi"ni gündeme getirdi. (Menderes'e reva görülen 'Prostat Muayenesi Zulmü' yıllarca önce Nazlı Ilıcak tarafından yayınlanmıştı.)

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en karanlık günlerinden biri olan 17 Eylül 1961'in sabahında saat onu beş geçe Menderes'le doktorlar arasında geçen diyaloglar, 27 Mayıs Cuntası'nın sadece Masum ve Suçsuz Menderes'e değil MİLLETİMİZE ne denli kin ve nefret duyduğunun çok çarpıcı bir örneğidir!

Ord. Prof. Sedat Tavat "Prostat muayenesi yapmayı unutmuşuz!" diyerek tarihe "zulme ortak olan bir tıp adamı" olarak geçmiş bir isimdir: Odada bulunan "komutan" da Menderes'e "Utanmayın, utanmayın" diye sesleniyor!

Menderes "İstirham ediyorum, yapmayın" diyor; ancak Utanmaz Zalimler bir kere karar vermişler devrik başbakanı aşağılamaya, ona sınırsız ıstırap çektirmeye...

Taammüden yapılan Prostat Muayenesi'nden dört buçuk saat sonra asılacaktır, Menderes: Şöyle bir düşünün, diyelim ki prostatında sıkıntı olsaydı infazdan hemen önce ameliyat mı edilecekti? Hayır! Zorla prostat muayenesi sadece hukuk dışı değil, insanlık dışı bir muameledir... RAHMETLİ ÖZAL SUYİKASTİ 1988 yılında Turgut Özal'a yapılan suikastle ilgili önemli bilgilere ulaşıldı. Soruşturmayı yürüten savcı, çemberi iyice daralttı. Suikastı o dönem soruşturan eski savcı Uğur Tonik de savcı Çetin'e verdiği ifadede kızının kaçırıldığı ve eski MGK Genel Sekreteri Orgeneral Sabri Yirmibeşoğlu tarafından tehdit edildiği iddialarını doğruladı.

Turgut Özal'ın ölümü ile ilgili soruşturmayı yürüten Ankara Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Kemal Çetin, merhum cumhurbaşkanına 1988 yılında yapılan suikastla ilgili önemli bilgilere ulaştı. Kartal Demirağ'ın gerçekleştirdiği suikastta, Özal baş parmağından yaralanmıştı. Suikastı soruşturan eski savcı Uğur Tonik de savcı Çetin'e verdiği ifadede kızının kaçırıldığını ve eski MGK Genel Sekreteri Sabri Yirmibeşoğlu tarafından tehdit edildiğini söylediği belirtildi. Yüksekova Çetesi'ni ortaya çıkaran eski Jandarma İstihbaratçı Hüseyin Oğuz da Özal suikastı soruşturmasında Tonik'e dikkat çekmişti. Fikri Sağlar ise "Soruşturmayı rütbeliler engelledi" demişti.

Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal bir gazeteye verdiği demeçte suikastla ilgili ilk kez bir isim zikretmiş ve Yirmibeşoğlu'nu adres göstermişti. Ahmet Özal'ın iddiasına göre Yirmibeşoğlu suikast soruşturmasını inceleyen savcıyı "Bu işin üzerine fazla gitme" diye uyardı. Savcı Tonik, suikast davası bittikten sonra bilgiyi Ahmet Özal'la paylaştı.
SENİN YUKARDA YAPTIĞIN YORUM TAMAMEN VİJDAN DIŞI IRKÇI EMPERYALİST BİR DÜŞÜNCE İLE YAZILMIŞTIR ... SİZİN DERDİNİZ NE SÖYLEYİMMİ ... TAMAMEN MÜSLÜMANLIK ... BAŞBAKAN DA OLSA MÜSLÜMANSA BU ÜLKEDE SUÇLU NİYE MÜSLÜMAN YA ... GERİSİNE GEREK VARMI ... TAYYİP DÜNYANIN LİDER ÜLKELERİ ARASINA SOKTU TÜRKİYEYİ ... BU ÇATLAK SESLER NEDEN ? MÜSLÜMAN YA .... TEKRAR SÖYLÜYORUM SİZİN GİBİLER İÇİN YAŞASIN YAVUZLAR

SİZİN DERDİNİZ NE SÖYLEYİMMİ ... TAMAMEN MÜSLÜMANLIK ... BAŞBAKAN DA OLSA MÜSLÜMANSA BU ÜLKEDE SUÇLU NİYE MÜSLÜMAN YA ... GERİSİNE GEREK VARMI ... TAYYİP DÜNYANIN LİDER ÜLKELERİ ARASINA SOKTU TÜRKİYEYİ ... BU ÇATLAK SESLER NEDEN ? MÜSLÜMAN YA .... TEKRAR SÖYLÜYORUM SİZİN GİBİLER İÇİN YAŞASIN YAVUZLAR

Yetim hakkı yiyen , haksız kazanç sağlayan , kefenin cebi yoktur sözünü unutana müslüman mı diyorlar sizin oralarda ? laf ola beri gele. 2 günlük belgelerle komutanlara müebbet ver öte yandan kck da tutuklu adam bırakma içerde. Bugün ben pişmanım diyen şalvarlı terörist serbest kalırken , ben yapmadım diyen subaylar içerde. Var kıyası sen yap. Ama kıyası yaparkende sakın sadece askeri konuya cevap verme. pkk hakkında da yorum beklerim. merak ediyorum çünkü. aponun çıkarılmasına ne derece sevindiğinizi. Bizim derdimiz Müslümanlık falan değil. Bizim derdimiz TÜRKİYE. Karbonhidrat tüketmekten yanan beyninize de sokun bunu.

pkk yı bu ülkenin başına bela eden kim ???
Apo denen şerefsizi siyasal bilgilerden alıp örgütün başına getirenler kim ???
bu ülkeyi israilin kucağına oturtan lar kim ???
millete o kada masum ca gösterilen bu ülkenin ordusunda imaj bırakmayan vatan haini komutanlar ...
ailesine baklavala getirtmek için helikopter kaldırıyor , çatırşmada şehit verdiğimiz 13 ana kuzusuna holikopter kalkmıyor neymiş dağlık bölge imiş .. bu komutanlar kim ????
SİZ HALA TÜRKİYEYİ MAL SANIYORSUNUZ DİMİ CUMHURİYETÇİ TAKIMI ... BIRAKIN BU SAÇMALIKLARINIZIDA TARAFINDA OLMASANIZ BİLE KARŞISINDA OLMAYIN .... DÜNYANIN HAYRANLIKLA İZLEDİĞİ BİR ÜLKE HALİNE GELMİŞİZ ... HAAA TABİ YA KAMUDA BAŞÖRTÜSÜ SERBEST KILINDA OKULLARDA KUR-AN ' I KERİM DERSLERİ BAŞLADI ....
BOMBA PATLATAMADINIZ SOKAKLARDA ... TANK YÜRÜTEMEDİNİZ SİNCAN CADDELERİNDE ... NİYE BİŞİMİ OLDU KOMUTANCIKLARINIZA BOMBA PATLAMIYOR ?????

Ya sen kime vatan haini diyorsun. Bugün senin içtiğin sigaradan , tükettiğin elektirikten su dan gazdan kesilen vergiyle maaşı ödenen pkklılar mecliste bunu sorgulamıyorsunda , suçu kanıtlanmamış adam gibi iddaaname oluşturulmamış , doğru düzgün delil yokken subayların içerde olmasını savunuyorsun. E ben sana ne diyim daha...

Yaşın kaç bilmiyorum ama , dışardan duyduğun ya da cübbeli sarıklı amcalarının sana anlattığı gibi değil işler emin ol. Ne kadar uğraştıysak size bu adamın yanlışlarını gösteremedik. Ama umarım geç olmadan aklınız başınıza gelir.

Geri