O bir HALK DÜŞMANI ... !!!!!!!!!

işçiye emekçiye ayak takımı diyen terbiyesizden ne beklenir ihanetten başka

1 Apoya ne zaman nerde sayın dedi
2 ulemaya sorun kime sorun diyecek papayamı amerikada almanyada dinle ilgili sorunlar mecliste çözülmüyor git israile dini kıyafetlerini mecliste bile çıkarmazlar
3 kişiye özle yasa yoktur onları biz seçtik biz yolladık oylarımızın kararını vermek için seçtik
4 fetulah gülen destekçileri diyorsun ama fetullah gülen israili bombalamadı bombalandığı sıradada bir chp li bir kaç çocuk ölüyor diye israile barış gücu askeri gitmesin diyende bir chpliydi
5 bu gün ben malatyalıyım kadrolarşma dersen dyp mhp ve dsp nin kodra yapışaması burda nam salmış diğer illerdede farlı olduğunu sanmıyorum izmir uşak v.s
6 şehitlerimizin cenazesinde sol eli sağ ele bağlayıp tekerleme gibi ağzını oynatanlar var
7ben olsam ananı avradını sülaleni alda git derdim
8 bindirilmiş kıtalar ne demek halla anlamadım
9 tür işçisine ayakçı takımı demedi sazanlar lafı değiştirdi ayakların başı yönettiği bir ülke dedi bu kavramdır lafı değiştirip başbakana mal etmeyin yada aksi videolarınızı görelim
10 bu yıl içerisinde yapılan çete ve yolsuzluklar için yapılan öperasyonların sayısı son 10 yılın en üst düzeyindedir çamur atma dğru bilgi bul
11 babamın feneri değil yardım kuruluşu kanıt vermeden sallama olarak yazma yardık kuruluşunun yardımları her keze açıktır zorla para alıp titancılık yapanlarında işçi partisinde kayıtları vardı kimse teröristsiniz demedi
12 çüş gemiciler takımmı bu
13 bir ihalesini söyle bizim insanımızda bilsin

Bu nasıl bir yalanlama mekanizması ben hayret ediyorum yani?

Hastaneye polisin elinden düştü dediler bomba zaten inandırıcı değilde videoları çıktı ortaya ver ulan bombayı diyip sallıyor bir tanede değil!

Maskeniz düştü! Halka hesap vereceğiniz gün yakındır!

o değilde üzüldüğüm ülkemizi yönetecek kapasitede hala bir siyasetçimiz yok

siyasi görüşün ne olursa olsun
ona değer veren insanlara saygı duy.
biz inandık oy verdik

Boşbakan kendi azğıya söyledi aslında çokta güzel söyledi :)

Ayaklar Baş Olunca Kıyamet Kopar!

Kıyameti Getireceğimiz Gün Yakındır!

Gün Gelecek Devran Dönecek

Akp Halka Hesap Vericek!!!

işçiye emekçiye ayak takımı diyen terbiyesizden ne beklenir ihanetten başka

Ne kadar meraklısınız.Bu kelimelere hain, ihanet vs.

Terbiyesiz dediğin insan bu ülkenin başbakanı.Kötü söz sahibine aittir.

Senin yaptığın eleştiri değil, edepsizlik

1) apo denen şerefsize, "sayın" diyen başbakanın kendisidir.
2) ulemaya sorun diyen başbakandır.
3) kişilere özel mecliste yasa geçiren başbakandır
4) fetullah gülen ve destekçilerine hertürlü kolaylığı sağlayan kendisi ve partisidir.
5) kadrolaşmakta sınır tanımayan parti lideridir
6) Şehitlerimize "KELLE" diyen başbakandır
7) Çiftçiye "ANANIDA AL GİT LAN!" diyen başbakandır
8) Bindirilmiş kıtalar diyen başbakandır
9) Türk İşçisine "ayakçı takımı" diyen başbakandır
10) Yolsuzlukların dik alası akp hükümeti zamanında olmuştur
11) deniz-feneri nin milleti nasıl kandırıp zengin oldugu bilinmektedir! deniz-feneri adlı kuruluşun başındaki başbakanın cok cok yakınıdır
12) oğluna gemicikler alan basbakandır
13) ATV nin satışında KATAR'dan para alan, devlet bankasından para alan ve oğluna hertürlü ihale kolaylığı saglayan basbakandır!

bu maddeler uzar gider!

Ve halk bunları görmez gider bunlara oy atar.

Rahmetli Aziz Nesin'in vermiş olduğu oran cok gercekcidir.. %60 !!!

on2 den alınmıştır...

AYNEN KATILIYORUM!!!

bu ülkeyi yonetenler bu zamana kadar ne hatalar yaptı ancak hiç bukadar yazının yazılıp çizildiğini gormedim..evet akp hata yaptı vermemesi gerekn tavizler verdi ancak diğerleri yanlış yaptığında nerdeydiniz arkadaşlar nerdeydik...benim burdan çıkaracağım 2 şey vardır

1-basında buyuk bir kadrolaşma varmışki akp yi topa tutan basın aracı sayısı baya fazla..
2-ne yazıkkı insanlarımız kendi savundukları yanlış yapınca sesiz kalmayı tercih ediyor

bunlarda eşittir=yazık bizlere

kime ne demişse demiş. lafın ne olduğuna birde nereye gittiğine bakarım kardeşim. "ANANIDA AL GİT LAN!" sözlerini provakatöre sarf etmiştir. öküzün altında buzağı aramayın her seferinde. ağzınız açıldığında bu ülkeyi ilerleteceğinizi söylüyorsunuz. mecliste, muhalefet yapamayan herşeye itiraz eden iktidarı kötülemekten başka hiçbir işe yaramayan grup insanı muhalefet yaptınız. tabi bunların söylerken akp nin iyi-çok iyi-mükemmel olduğunu söylemiyorum. ama kaos çığırtkanlığı yapmanında lüzumu yok. zamanında necmettin erbakan a darbe yapılırken sesini çıkartmayan bi tebaya herşey haktır.

Kimse birkaç cümlesiyle yargılanmaz, kurduğu birkaç cümle kesinlikle genele yayılmaz. Ama Erdoğan'ın yaptığı doğru bişey yok, burda kimse buzağı aramıyor, herkes görüşlerini yazıyor. Benim görüşüm de bu. Erdoğan'ın yaptığı tek şey; dini kullanarak; bazen göstere göstere, bazen de ima ederek, Müslümanlığı kullanarak siyaset yapmak ve halkı kandırmak.

İşin yeşil boyutu bir kenara.......

Adam bikaç yıl önce burslu okuttuğu oğluna gemi aldı tekne falan değil haa bildiğin gemi :D
kimin parasıyla? maaşıylamı?
türkiyede sabancı koç gibi sayılı sermaye babası varken şimdi 30 tane var ülke çok gelişti diyemi? yoo hepsi tayyeapin yakın çevresi bee!
belediyeler desen yazılacak çok şey varda yol-su-elektrik gibi artık oradada hortum baya iyi ;)
ab abd ilişkileri süper kim ne isterse tayyeap emirlerinde ;)
özellştirmeler zaten acayip tıkırında 3 yıllık karına şirketleri satıyo :)
iç ve dış borçlar son 5 yılda tam iki katına çıktı ama meraklanmayın ekonomi iyi boşbakanın elinde istatistiksel veriler var inanmayan baksın :D
köylü zaten işleri geliştirdi ne traktör kaldı nede öküz kendi sürüyo tarlaları!
işçimi? oda bir gazlandı joplandıki boşbakana başkaldırmak neymiş gördü!

Sonunuz geldi Tayyeap çetesi! Good-bye!

sergahcan

ben halk neden akp ye oy veriyorun cevabını hep merak edenlere söyleyeyim, şu anda sizler bu ülkede siyasi bir olgu yada görüş kaldığını mı düşünüyorsunuz? öyleyse yanılıyorsunuz. yıllardır hepimizin bildiği ama bir türlü anlamamakta ısrar ettiği, şu meşhur siyonizmin kurucu ve yöneticisi yahudi lobisi, yaniki emperyalizm köpeğinin sahipleri ülkemiz üzerinde oynadıkları oyunda istedikleri kıvamı tutturdular. geçmişten bu güne tüm hükümetler buna öyle yada böyle, muhalefetiyle yardımcı oldu. bilerek yada bilmeyerek. sonuçta artık bu ülkede siyaset, demokrasi ve hukuk yok artık. nemi var?
Üç denklem,
Üç atom çekirdeği
Ve bizi biz eden amansız sevda…
Ahmet Arif’in şiirinden alıntı bu dizeleri iyi okuyun. Bize bizi anlatır. AB-D ve İsrail merkezli Siyonistler Anadolu denilen bu vefakar ve cefakar ananın koynuna üç denklem, üç atom bombası koydular. Birincisi nasıl kurulup bu toprakları nasıl kana ve gözyaşına boyadığını herkesin iyi bildiği pkk( bunun adı bölücü denklem)., ikincisi yine bu toprakların öz inanç ve değerlerinden yola çıkılarak, alternatifmiş gibi sunulan aynı çevrelerin desteklediği liberal , dini değerlere bezenmiş bir siyasi akım adına akp diyoruz(halkı uyutma denklemi). Ve son olarak yine kökünü bu topraklardan almış ama özünden çok uzakta, gerçekten bu milletimi savunuyor artık tartışılacak bir üçüncü denklem, chp( halktan uzaklık denklemi). Diyeceksiniz ki diğer oluşumlar ne oldu? Ne yazık ki diğerlerinin hiçbir etkisi yok. Bu üç denklemin etrafında dönüyor tüm kaderimiz. Halkın önünde üç seçenek var. Ve gözlerimiz, ellerimiz bağlanmış, dilimizi kesmişler. Seç diyor emperyalizm köpeğinin efendileri bu üç atom bombasından birini. Hangisi patlarsa patlasın diğerlerini de beraber patlatır ve ülke yerle bir. Üçü de koyun koyuna.
işte bizim derin çaresizliğimizin özeti budur. akp nin dindar olduğuna inanmak, pkk nın özgürlük savaşı verdiğine inanmak, chp nin halkın partisi olduğuna inanmak zorunluluğundan başka hiç bir yol bırakılmamıştır halka. ve boşadır halka bunlar senin düşmanın ile işbirliğinde diye çırpınmak. çünkü sahipsiz , çaresiz hissediyor halk artık. ve denize düşmüş, yılan arıyor sarılacak. çünkü yüzmeyi bilmiyor, çünkü şartlandırılmış, illa yılana sarılacak. üç tercih ve başka altenatif yok. haklı olmak istiyor her üç kesimede sahip çıkanlar. çünkü eğer yanılmışlarsa düşünmesi bile korkunç. yanıldıklarını , kandırıldıklarını hayatta kabul ettiremezsiniz. çünkü son şans bu, son umut, bu yanlış olma lüksü olmayan bir hata olur eğer yanlış çıkarsa. çünkü bir ülkenin yıkılışıdır yanlış çıkarsa bu denklemlerdeki çare sanılan çaresizlikler. ki yanlış. üçüde birbirinden beter. yani topyekün , elele , kıyametimize gidiyoruz. ve sanmayınki bu üç taraftan birini seçen kurtulur. üçüde aynı sona gider. emperyalizmin kucağına.saygılarımla.
birşeylerde ben yazmak istedim ama düşüncelerimi yazıya dökemedim...ikdidarı eleştiriyorum...muhalefeti iki kere ...SERGAHCAN nikli arkadaşıda yazdıklarından dolayı kutluyorum essas meselenin bu olduğunu düşünüyorum.

1 Apoya ne zaman nerde sayın dedi
2 ulemaya sorun kime sorun diyecek papayamı amerikada almanyada dinle ilgili sorunlar mecliste çözülmüyor git israile dini kıyafetlerini mecliste bile çıkarmazlar
3 kişiye özle yasa yoktur onları biz seçtik biz yolladık oylarımızın kararını vermek için seçtik
4 fetulah gülen destekçileri diyorsun ama fetullah gülen israili bombalamadı bombalandığı sıradada bir chp li bir kaç çocuk ölüyor diye israile barış gücu askeri gitmesin diyende bir chpliydi
5 bu gün ben malatyalıyım kadrolarşma dersen dyp mhp ve dsp nin kodra yapışaması burda nam salmış diğer illerdede farlı olduğunu sanmıyorum izmir uşak v.s
6 şehitlerimizin cenazesinde sol eli sağ ele bağlayıp tekerleme gibi ağzını oynatanlar var
7ben olsam ananı avradını sülaleni alda git derdim
8 bindirilmiş kıtalar ne demek halla anlamadım
9 tür işçisine ayakçı takımı demedi sazanlar lafı değiştirdi ayakların başı yönettiği bir ülke dedi bu kavramdır lafı değiştirip başbakana mal etmeyin yada aksi videolarınızı görelim
10 bu yıl içerisinde yapılan çete ve yolsuzluklar için yapılan öperasyonların sayısı son 10 yılın en üst düzeyindedir çamur atma dğru bilgi bul
11 babamın feneri değil yardım kuruluşu kanıt vermeden sallama olarak yazma yardık kuruluşunun yardımları her keze açıktır zorla para alıp titancılık yapanlarında işçi partisinde kayıtları vardı kimse teröristsiniz demedi
12 çüş gemiciler takımmı bu
13 bir ihalesini söyle bizim insanımızda bilsin

Bir insan kendini kurtarmak için bu kadarmı yalan atar...
1-http://www.milliyet.com.tr/2007/06/28/son/sonsiy04.asp oku ve öğren

2-işte biz bu yüzden laiklik bitti diyoruz ama hala anlamıyorsun o zaman bundan sonra

anayasa maddelerini ulemaya soralım?laikliğin açıklamasını bilmiyor gibisin...

3-peki parti kapatılmasın diye yasa cıkartmaya çalışmak nedir? yada milletvekillerinin maaşını yükseltip vatandaşın maaşını azaltmak?açıklarmısın...

4-fethullah gülen abd kuklası oldugu icin abd şuna ultimatom ver derse verir demesse vermez.2. olarak chpli o kişinin açıklamasını duymadım duyduysamda hatırlamadım yolla bende öğrenmiş olayım.

5-dediğinden hiç bir şey anlıyamadım biraz garip bir yazım olmuş

6-ben şehide kelle diceğime öyle yapmayı tercih ederim ve varsa onlarıda göster görelim isim ver bize....

7-işte seviye düşüklüğüde burdan geliyor atatürk çiftçi bu ülkenin herşeyidir der tayyip ve sende gelip ananı avradını dersin peki düşün bakalım orda sen başbakan olmasan o çiftçi senin neyinin neresini ne yapar?sorgula kendini...

9-yönetime ilk geldiginde ayaklar başı yönetecek şimdide bu biraz delikanlı olsa cok güzel olacak tayyip.hem unutma ayaklar olmasa baş bir işe yaramaz....

10- doğrudur birde telekomu satmak petkimi satmak gibi yolsuzluklar var bunları göz önünde bulundurursan ha dicen şimdi neresi yolsuzluk onları sattıgı paralar nerde bana gösterirmisin ?

11-deniz fenerinin yaptıkları biliniyor arkadaşım.

12-evet haber okumadıgın yada at gözlükleri içinde oldugun belli düşün bakalım daha yeni üniversite okumuş bir genç nasıl binlerce milyonlarca dolarlık gemisi oluyor?hayır ingilterede benim bildigim üniversite bitince gemi falan vermezler ama...

13-gene araştır gene araştır diyorum

Ne kadar meraklısınız.Bu kelimelere hain, ihanet vs.

Terbiyesiz dediğin insan bu ülkenin başbakanı.Kötü söz sahibine aittir.

Senin yaptığın eleştiri değil, edepsizlik

Her ülkenin bir başbakanı vardır ve herkes ona saygı duymak zorunda değildir.şahsen kendisi benim sözde başbakanım...bana yaptığı tek olumlu şey yok aksine bana emekli olmak yerine ölmeyi tercih edeceğim bir gelecek bırakıyor

yani surada yazılan yazıların yarısının yazarı nerde yasıyor cok merak ediyorum dogrusu
körü körüne oy verirsiniz
o da yetmezmiş gibi
oy verdik altında kalmayalım der gibi körü körüne de savunursunuz
hiç mi bir şey görmüyorsunuz be arkadasım
adamlar acık acık yapıyorlar her seyi
arkadaslar bin tane örnek vermiş zaten daha ne kadar örnek vermek lazım
ülkeyi bizzat bölen de bölücüyle işbirliği yapan da akp nin ta kendisidir
milli irade milli irade
milli irade neyin farkında sanki agzından düşürmüyor kelimeleri
daha bir hafta oldu milli iradeye nasıl davrandıklarını gördük
siz şimdi akp ne yaptı polis yaptı vali yaptı dersiniz
bu kadar basit zaten, içinizden o insanlar bu muameleyi hak etti diyenler bile cıkacaktır
ssgss,apayrı bir konu,ama cıkan kanunlardan milli iradenin ne kadar sevildigi belli
neyse cok da uzatmayayım tayyip milli iradeyi,kendi halkını cok seviyor

Seçimlerde kendilerine oy vermedeği için halka hakeret eden sizler mi halk dostusunuz
güldürmeyin insanı

bende akp ye laf deyip duran ancak chp mhp ve diğer partilerin yaptıklarına ses çıkarmayanlara soruyorum?bumu szin demokrasi ve adalet anlayışınız..kendi savunduğunuz parti yanlış yapsa sesiniz çıkmaz ama karşı olduğunuz parti yapınca çeneniz durmaz..once tarafsız olmak lazım yapılan her yanlışa dur demek lazım ondan sonra başka partileri eleştirmeye başlamak lazım..

burda DEMOKRASİ ne anlama geldiğini bilmeyen arkadaşlar var onlara ilk önce DEMOKRASİ nin ne anlama geldiğini anlatmak lazım işte sizin gibi insanlar olduğu sürece daha çok recep tayipler gelir geçer

Baykal mal varlığını açıkladı

CHP lideri Deniz Baykal, mal varlığını açıklayarak bu konudaki tartışmalarda yeni bir perde açtı.

Baykal, tüm yatırımlarını siyasetten yasaklı olduğu dönemde avukatlıktan kazandığı parayla yaptığını söyledi.

Gazetelerde yer alan haberlere göre Baykal’ın mal varlığı şöyle:
Ankara Oran’da 200 metrekare daire
Antalya Kemer’de 70 metrekarelik bir adet daire
Ankara Beysukent’te halen oturduğu ev
Muğla Bodrum Maviköy Yapı Kooperatifi’nde bir hisse
Antalya merkez ve Kaş ilçesinde 30 dekar arazi
Miras yoluyla Antalya merkez kışla mahallesinde iki dairenin yarımşar hissesi
İş Bankası hesaplarında 26 bin Euro ve 116 bin YTL’yi aşkın nakit para

http://www.ntvmsnbc.com/news/359899.asp

AZALMA GÖRÜLÜYOR
Baykal'ın 1995'te beyan ettiği malvarlığının, mahkemeye sunduğu beyanıyla karşılaştırıldığında azalmış olduğu görülüyor. CHP liderinin Antalya Zeytinköy'deki arazisinin 8 bin dönümünü, Ankara'daki 5 kooperatif hissesini, İstanbul Sarıyer'deki müstakil evini, 150 adet İş Bankası hisse senedini sattığı görülüyor. Son beyanında 1995'te görülen 30 bin dolarlık mücevher ve 24 bin dolarlık döviz yer almıyor.

* Oran Sitesi'nde bir ev (Ankara)
* Angora Sitesi'nde bir ev (Ankara)
* Ankara'da bir konut kooperatifi üyeliği
* Antalya'da miras yoluyla intikal etmiş ev ve arsalar
* Antalya Kaş'ta bin 400 metrekarelik bir arsa
* Antalya Kaş'ta 16 dönüm bir arsa
* Antalya Zeytinköy'de 16 dönüm arazi ve arsa
* Bodrum'da 2 kooperatif hissesi
* Fiat - Marea bir binek araba
* İş Yatırım A.Ş'de 100 bin YTL

http://arsiv.sabah.com.tr/2006/02/03/siy105.html

Başbakan'ın mal varlığı ile CHP lideri Baykal'ın mal varlıklarını karşılaştırınca iki önemli ayrıntı dikkatimizi çekiyor. Birincisi, Baykal, (eşinin mal varlığı hariç) nakit ve gayrimenkulleriyle Başbakan Erdoğan'ı ikiye- üçe katlamış durumda. İkincisi ise, malların kaynağı. Erdoğan'ın mal varlığının ağırlıklı bölümünü, ticari ortaklıktan gelen para oluşturuyor. Yani Erdoğan'ın servetinin neredeyse tamamı, geçmişte yapmış olduğu vergilendirilmiş ticaretten elde edilmiş.

Ya Deniz Baykal'ın mallarının kaynağı? Baykal'ın kendisinin de ifade ettiği gibi, bütün mallarını avukatlık yaparak kazanmış. Yani mal varlığının kaynağı 1980'li yıllardaki avukatlık dönemi. İşte, Baykal'ın mal varlığı ile ilgili kafaları karıştıran tek yön de burası. Zira Sayın Baykal, değişik zamanlarda, değişik gazetecilere yaptığı açıklamalarda, '80'li yıllarda büyük ekonomik sıkıntı içinde olduğunu ve adeta sefalet dönemi yaşadığını söylüyor. Oysa bugün aynı Baykal, bütün "mal varlığı"nı "büyük ekonomik sıkıntılar yaşadım" dediği 1980'li yıllarda avukatlık yaparak kazandığını açıklıyor.

Peki hangi Baykal'a inanacağız? Kaldı ki, 'avukatlık yaparak kazandım' dediği o dönemde ödediği vergiler konusunda ise suskun. Öyle ya, bir avukat çok kazandıysa aynı zamanda çok da vergi ödemiştir

yazıya Türksolu olarak bakarsanız elbette karşısında olanlara bu yazı "sapıtmış" olarak gelcektir ama yazılanların tamamı doğrudur bunların hepsi kameralar önünde söylenmiş laflardır bunların yalan olduğu düşünene arkadaşlar acaba hiç mi gündemi takip etmiyorlar gizli kapaklı yapılan görüşemlerin hangi birinden kamu oyunu tatmin edecek düzeyde bilgi veriliyor temiz eller operasyonu deniliyor sonuna kadar desteklemek istiyorum ama bakıyorsunuz bu operasyon sadece akpye uzanan ellerin temzilenmesi şeklini alıyor sizin yalan olarak nitelediğiniz herşeyi kendi ağzıyla sölemiş olup
Türk tv kanalarında yayınlanmış sözlerdir bakın söz konusu olan Türk solu yada sağı değil söz konusu olan Türkiye Cumhuriyeti Devletidir ve partiler geçiçi olmalıdır halka faydalı olamadıkları sürece solu kötüleyen arkdaşa tek bir sorum var soğuk savaş dünyada patlkak verdiğinden bu yana ülkemize yön veren ve faaal olan taraf solmu olmuştur sağ mı peki 1945ten sonra Türkiye Cumhuriyetinin gidişhatına baktığınızda acaba eleştirilmesi gereken taraf hangi kesim bence çamur atmayı bırakıp gerçekleri görmek lazım herkesin fikrine saygım sonsuz( ülkemizin bütünlüğüne dil uzatılmadığı sürece ) sadece kendi görüşlerim kabul edersiniz etmezsiniz siz biliriniz

Geri