Yine aynı kapıya çıkıyor yorumum.
Eleştirilmesi gereken kanundur. Bu haber ile
farklı yönlere çekilmeye çalışılıyor.
Eleştirilmesi gereken kanundur. Bu haber ile
farklı yönlere çekilmeye çalışılıyor.
tayyip beyin oğlu yurt dışında çalışıyor bedelli yapması da gaeyet normal
Ama sapa sağlam olduğu halde askerden kaçmak için düzmece raporlar alan YARSAP başkanı gibi askerden kaçmadı ya
Ben zorunlu askerlik tartışılabilir.Ben ce zorunlu askerlik yerine Paralı profosyonel askerlik osun
böylece daha güçlü oluruz ve işsiz gençlerimizde iş sahibi olur
Dünyada 3. dünya ülkelerini saymazsanız kaç yerde zorunlu askerlik var
Tayyep efendinin diğer oğlunun düzmece rapor alıp askere gitmediğini nerden biliyoruz..
Zavallı arkadaşım.Sizin günleriniz de geçecek.Birbirinizin arkasını kurulamaya devam edin bakalım şimdilik...Başbakanın oğlunun aldığı rapor düzmece olsaydı bu ergenekoncu basın ve onların avukatı olan Baykal yeri göğü inletirdi sen merak etme
işte bu yüzden anlıyorum ki başbakanın oğlunun aldığı rapor düzmece değil
Zavallı arkadaşım.Sizin günleriniz de geçecek.Birbirinizin arkasını kurulamaya devam edin bakalım şimdilik...Başbakanın oğlunun aldığı rapor düzmece olsaydı bu ergenekoncu basın ve onların avukatı olan Baykal yeri göğü inletirdi sen merak etme
işte bu yüzden anlıyorum ki başbakanın oğlunun aldığı rapor düzmece değil
öLe bişe Yemez.Biz iman gücümüzle vatan sevgisiyle bu savaşları kazandık.Bağımsızlığımızı ilan ettik.
Ya bırakın bu beylik laflarını kardeşim
ABD savaşları kazanırken iman gücüylemi kazanıyor
eğer savaş için sadece iman yetseydi müslüman ülkeleri savaşta kimse yenemezdi.
İmanın yanında akıllı olmak ve çağa ayak uydurmak gerekiyor
Tabi ki insan parası varsa bedelli yapar değil mi?
Mesela insan başbakansa yan gelip yatmayın da der.
Hatta insan çürükte olabilir.Lakin şöyle bir şey var. Burak Erdoğan' ın çürük olarak değerlendirilen hastalığından, şu an vatani görevini şerefiyle yapan birçok askerimizde bulunmaktadır. Galiba sadece ona geçerli bir hastalık..
Şan, şöhret var diye değerlerimizi hiçe sayamayız. Bu kafayla ey yalakalar daha çok sürünürsünüz..