O Şimdilerde Bedelli Asker

Yine aynı kapıya çıkıyor yorumum.
Eleştirilmesi gereken kanundur. Bu haber ile
farklı yönlere çekilmeye çalışılıyor.

tayyip beyin oğlu yurt dışında çalışıyor bedelli yapması da gaeyet normal

Ama sapa sağlam olduğu halde askerden kaçmak için düzmece raporlar alan YARSAP başkanı gibi askerden kaçmadı ya

Tayyep efendinin diğer oğlunun düzmece rapor alıp askere gitmediğini nerden biliyoruz..

Bedelli askerlik uygulaması tamamen kaldırılmalıdır.

Ben zorunlu askerlik tartışılabilir.Ben ce zorunlu askerlik yerine Paralı profosyonel askerlik osun

böylece daha güçlü oluruz ve işsiz gençlerimizde iş sahibi olur

Dünyada 3. dünya ülkelerini saymazsanız kaç yerde zorunlu askerlik var

yeniçerileride gördük zamanında her ne kadar karımıza olsada oğuzlar ve peçenekleride gördük askerlik onurdur üstüne para verilmesi gereken birşeydir zorunlu askerlik değil vatani görev diyoruz biz ona ayrıca türk silahlı kuvvetleri en büyük karasal ordu gücüne sahiptir(.)

Vatan Borcunun bedeli para olamaz Vatan Borcu Namus Borcudur.

Borçtan kaçmaya çalışan insanlar her yolu deniyor her bahaneyi kullanıyor her türlü istismarı kullanıyor.

Kanunlar ,vatan borcundan kaçan ile vatan borcunu ödeyen arasındaki farklılığı gözeterek düzenlenmelidir .

Askerlikten kaçanların seçme seçilme hakları kısıtlanmalı iş kuracaksa vergileri artırılmalıdır.

Tayyep efendinin diğer oğlunun düzmece rapor alıp askere gitmediğini nerden biliyoruz..

Başbakanın oğlunun aldığı rapor düzmece olsaydı bu ergenekoncu basın ve onların avukatı olan Baykal yeri göğü inletirdi sen merak etme

işte bu yüzden anlıyorum ki başbakanın oğlunun aldığı rapor düzmece değil

Yalan raporlarla yakından ilgileniyorsanız
YarSav başkanını takip ediniz. Kendisi bu konuda uzmandır..

başbakanın oğluna sahte rapor aldı diyenlere şunu hatırlatmak isterim

yalan rapor alma işini siz sahte ulusalcı ve sözde vatansever ayaklarına yatanlara sorun

onlar bu konuda uzman

örnek mi istersin

hani kafası kel ve konuşurken ağzından tükürükler saçan bir yargıç vardıya

hah işte o bu konuda uzman

Tay-yeap bey maçası yiyosa göndersin gabar dağına oğlunu da görelim yurt sevgisini.Kürsüden bol keseden sallaması çok kolay.İsterse anasını yollasın oğluyla ;)))

Başbakanın oğlunun aldığı rapor düzmece olsaydı bu ergenekoncu basın ve onların avukatı olan Baykal yeri göğü inletirdi sen merak etme

Zavallı arkadaşım.Sizin günleriniz de geçecek.Birbirinizin arkasını kurulamaya devam edin bakalım şimdilik...

Zavallı arkadaşım.Sizin günleriniz de geçecek.Birbirinizin arkasını kurulamaya devam edin bakalım şimdilik...

demek ki büyük oglan harbiden çürükmüş

öLe bişe Yemez.Biz iman gücümüzle vatan sevgisiyle bu savaşları kazandık.Bağımsızlığımızı ilan ettik.

iman gücüyle mi :durdurun

hani şu başı kapalı diye oğullaırını yeimin törenine sokmayan asker mi iman sahibi?

hani şu irtica hotluyo diyen ?

hani şu mgk'larda yaş'larda durmadan irticai faaliyet diye salyaları akanlar mı ?

güldürmeyin insanı

Ya bırakın bu beylik laflarını kardeşim

ABD savaşları kazanırken iman gücüylemi kazanıyor

eğer savaş için sadece iman yetseydi müslüman ülkeleri savaşta kimse yenemezdi.

İmanın yanında akıllı olmak ve çağa ayak uydurmak gerekiyor

:clap :clap :clap

Tabi ki insan parası varsa bedelli yapar değil mi?
Mesela insan başbakansa yan gelip yatmayın da der.
Hatta insan çürükte olabilir.Lakin şöyle bir şey var. Burak Erdoğan' ın çürük olarak değerlendirilen hastalığından, şu an vatani görevini şerefiyle yapan birçok askerimizde bulunmaktadır. Galiba sadece ona geçerli bir hastalık..

Şan, şöhret var diye değerlerimizi hiçe sayamayız. Bu kafayla ey yalakalar daha çok sürünürsünüz..

yalaka derken neyi kastettin tam olarak anlamadım yani akp yandaşları mı yoksa bu yasayı genele yaymak isteyenleri mi bilmiyorum ancak sana verilecek cevabım yine de değişmez ;

sen kimin yalağısın ???
yaladıkları halde sürünüyorlarsa bazıları sen nası bişey yapıyorsun ki bi tek sen rahatsın
kalanlar sürünüyor ??????

Askerdede Bu welete General gibi Davranırlar söyliyim.

Orada Tv Karşısında Vatan Millet Nutukları Atıyor....

Kendi Oğluna Gelince Bedellli

Geri