O Şimdilerde Bedelli Asker

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Oğul Erdoğan, bedelli asker

2ups3kl.jpg

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerika'da yaşayan oğlu Bilal Erdoğan'ın vatani görevini bedelli olarak yapmak için Burdur Er Eğitim Alayı'na teslim olacağı öğrenildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın vatani görevini yapmak için 3 Temmuz'a kadar Burdur 58. Piyade Eğitim Alayı'na teslim olacağı bildirildi. Haberin duyulmasının ardından gazeteciler eğitim alayı önünde nöbete başladı.

Gazeteciler Bilal Erdoğan'ın birliğe girişini görüntülemek için alay önünde beklerken alaydan çıkan yetkililer ise kendilerinin Erdoğan'ın ne zaman teslim olacağıyla ilgili bilgilerinin olmadığını söylediler.

BEDELLİ ASKERLİK YAPACAK

Bilal Erdoğan, Harward'daki üniversite eğitiminden sonra 2004 yılında Dünya Bankası'nda çalışmaya başladı. Halen eşi ve çocuğu ile birlikte burada yaşayan oğul Erdoğan bedelli askerlik yapacak.

BURAK ERDOĞAN ÇÜRÜK RAPORU ALMIŞTI

Başbakan Erdoğan'ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan 2000 yılında Kasımpaşa Askeri Hastanesi'nden çürük raporu almış ve askere gitmemişti.

Bizde Yurtiçi Dövizli Askerlik İstiyoruz!
Ya Yurtdışı Dövizli Askerlik Kalksın yada Herkes Yararlansın bu Kanundan!!!

ülkede çifte standart yapılıp yapılmadığı,usülsüzlük olup olmadığı baştakinden belli..neresi çürüktü hala anlaşılmış değil!

akp'li uzmanlarin yorumLarini bekliyoruz

Bakalim jeton ne zaman düsecek ; )

Türkiyelilik
Türk milletini hedef alıyor

BİR oğlu bedelli olmuş bir oğluda çürük almış.. pess.. ben burdan asker kaçağı AHMET HAKAN a da, YARSAV BAŞKANI EMİNAĞAOĞLUNADA, ve gerçek olmayıp uydurmasyon raporlarla çürüğe ayrılanların hepsinede aynı tavrı koyuyorum. geçerli nedeni yoksa yuh diyorum.
ama aynı tavrı onlara bu raporları tanzim eden rütbeli rütbesiz askeri erkana da tabibinede aynı lafımı diyoruım..

ister sivil ister askeri büyük farketmez; oğlunu askerden kaçırtan , haklı sebebi yokken çürük hesabı yapan her devlet büyüğüne de aynı tavır ve eseflerimi sunuyoırum.. yazıklar olsun.

tayyip beyin oğlu yurt dışında çalışıyor bedelli yapması da gaeyet normal

Ama sapa sağlam olduğu halde askerden kaçmak için düzmece raporlar alan YARSAP başkanı gibi askerden kaçmadı ya

ne bekliyordunuz yani.. başka birşey mi... Birde kendinizi o çocuğun yerine koyun siz başbakanın oğlu olsaydınız acaba ülkenin en zor şartlarında -30'larda 15 ay askerlik yapmak istermiydiniz

tayyip beyin oğlu yurt dışında çalışıyor bedelli yapması da gaeyet normal

Ama sapa sağlam olduğu halde askerden kaçmak için düzmece raporlar alan YARSAP başkanı gibi askerden kaçmadı ya

Bencede normal ama neden sadece yurtdışında 1095 gün geçirenlere bu hak.
Neden herkese değil?

Kimse EvLadına Kıyamaz. Gözünden Uzak, Canı Gibi Büyüttüğü, Gözünün İçine Baktığı Oğlunu, Terör TehLikesinin OLduğu Bir Dönemde, Askere GönüL RahatLığıyLa Göndermiyordur. Ama Gariban Vatandaşın OğLu İstesede İstemesede Yapıyor AskeLiğini..

Paran Varsa Yurtdışına Gönder. Kanuni Süreyi Orda Geçirsin. Dönsün, BedeLLi AskerLik Yapsın. AdaLet Bunun Neresinde. YaLnızca Başbakanın OğLuna Mahsus Bir Durum DeğiL. En Sağından, En SoLuna Bütün SiyasiLer, ZenginLer Bu Kanuni Hakkı KuLLanmaktan İmtina EtmiyorLar.

Bugün, Siyasi Hamaset NaraLarı Atan, Çoğu SoL KökenLi SanatçıLarda Askere Gitmemek İçin TürLü DaLavere TezgahLamaktadır. Zeki ALASYA ve Metin AKPINAR'ın Çürük RaporuyLa AskerLikten Muaf OLduğunu Kaç Kişi BiLiyor.

VeLhasıLı KeLam; YanLışı Kardeşimde Yapsa YanLıştır. Hak Neyse Odur. Bu Hakkın BedeLi Bir ŞekiLde Yiyenden SoruLacaktır.

Keşke yapmasa askerlik hiç korumaları ve ona eğitim verecekler için zulümden başka birşey değil.

Bedelli askerlik için teslim olacak

Gazeteciler kışlada Bilal Erdoğan'ı bekliyor

Bedelli askerlik için teslim olacak

29.06.2009 16:50
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın küçük oğlu Necmettin Bilal Erdoğan'ın bedelli olarak askerlik görevini yapmak için Burdur Binbaşı Maruf Kışlası'na teslim olacağı öğrenildi. Bu olayın duyulması üzerine gazeteciler Binbaşı Maruf Kışlası girişinde nöbet tutmaya başladı.

Başbakanın oğlu Bilal Erdoğan'ın 115. Dönem Yurtdışı Döviz Bedelli askerliğini yapmak üzere 3 Temmuz'a kadar teslim olması bekleniyor. Gazeteciler de Erdoğan'ın bugünden teslim olma ihtimaline karşı Binbaşı Maruf Kışlası önünde beklemeye koyuldu. Gazetecilerin, kapısında nöbet tuttuğu girişin önünde ise henüz hiçbir hareketlilik yaşanmadı.

CİHAN

Aferin başbakana ne akıllı adam kendine oyveren insanlarla oglunu aynı yere yollamıyor çok akıllı canım .....

Cehalet insana kanunu eleştirmek yerine
kanundan istifade edenleri eleştirttirir. Kanunsuz bir
şekilde askerlikten kaçanlar ise gözden kaçar
nedense.

cehalet bunları yaptırır parada ve güçte bir oğluna çürük diğerinide bedelli olarak askerden kaçırtır bu adamın vatanı en çok seven adam olması gerek ama nerde ........

akp'li uzmanlarin yorumLarini bekliyoruz

Bakalim jeton ne zaman düsecek ; )

Türkiyelilik
Türk milletini hedef alıyor

Bu durumu tamamiyLe ''AKP'' ye indirgemek sanıyorum ki büyük bir yanLıştır,
Nitekim bedeLLi askerLik futbolcusundan tutun sanatçısına parası olan her insanın başvurduğu bir şey,
Bunu AKP yükLemeyip genele bir konuşma oLsa daha mantıkLı oLurdu,
VeLhasıL konunun savunuLacak bir kısmı oLmadığıda ortada,

Geri