tnt_captain
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar yeni laptop aldım ancak yazılımı vista olduğu için çok çekiyorum. Program uyuşmazlığı vb... ayrıca bana vista driver ı vermediler. sadece bir tane kurtarma cd si var başkada birşey yok. birkaç sorum olacak bu konuda?
1. Toshiba A200 1BP modeline XP kurabiliyor muyuz? modeli yazdım çünkü normal laptoplardan farkı ekran kartının driver ı hiç bir yerde yok. yani xp yi yükleyip internetten driverlarını bulamıyorum.
*vistadan sonra üstüne XP kurdum olmadı
*XP den sonra üstüne vistayı kurmadım olmadı.
*driverları piyasada yok özellikle ekran kartı
NE yapmalıyıııım?
2. sorunum ise birinci sorunun çözümü olmaz ise normal şekilde vistayı kuruyorum ama harddiskleri ayıramıyorum sadece C: klasörü oluşuyor.
*forumlara baktım ancak anlatılan vista kurulumları masaüstü için ve ayrıca cd si olan vistalar için geçerli. Laptop için ve Kurtarma cd li vista kurarken bu bölümleri nasıl ayırabilirim.
*harddisk ayırıcı program kullandım ama olmadıııı
(( (gerçi vista versiyon yok bu programın)
BU KONULARDAN ANLAYAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIIIIM!!!
İLGİLENEN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
1. Toshiba A200 1BP modeline XP kurabiliyor muyuz? modeli yazdım çünkü normal laptoplardan farkı ekran kartının driver ı hiç bir yerde yok. yani xp yi yükleyip internetten driverlarını bulamıyorum.
*vistadan sonra üstüne XP kurdum olmadı
*XP den sonra üstüne vistayı kurmadım olmadı.
*driverları piyasada yok özellikle ekran kartı
NE yapmalıyıııım?
2. sorunum ise birinci sorunun çözümü olmaz ise normal şekilde vistayı kuruyorum ama harddiskleri ayıramıyorum sadece C: klasörü oluşuyor.
*forumlara baktım ancak anlatılan vista kurulumları masaüstü için ve ayrıca cd si olan vistalar için geçerli. Laptop için ve Kurtarma cd li vista kurarken bu bölümleri nasıl ayırabilirim.
*harddisk ayırıcı program kullandım ama olmadıııı
BU KONULARDAN ANLAYAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIIIIM!!!
İLGİLENEN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER