***Nokia N73 GÜVENLİK KODUNU KIRMA(%100 Çalışıyor)***

saol kardeş verdiğin program çalışıyo telefon kendine geldi sonunda 2. elde en büyük sorun güvenlik onuda kırdık çok teşekkürler

insanları kıandırmayın amk işe yaramıyor işte

sagol kardas dene dim ve oldu allah ne muradin varsa versin ellerin derst görmesin

N73 ME de sorunsuz çalışıyo eyvallah koçum

valla baba ellerine sağlık tek kelimeyle mükemmel yani sana çok teşekkür ederim saol saol saol

Telefonda normal default pass :12345
Bunu mesela :1019 yapalim , simdi pc suit ile baglanirsan olur
Ama telefon sifre ile kilitli ise Pc suit ile baglanamazsin.

Ayrica :
Telefonda hersey silinir.

profosyonel bir program bilmediginiz yerleri sakın kurcalamayın derim
üstad bunlar teknik servis isi 5 ytl için riske degmez bence telefonun imeiyi çalar böle programlar bence her programa imei girilmez

ya kardeş şifreyi girmeden nokia pc suite kablosunu takamıyoz ha yani başka yolu yokmu

yar ban bi çare yar
ama program iii
ellerine sağlık ok

Nokia N73 ve N73 ME telefonu olanlar güvenlik kodunu mu unuttunuz? Bir türlü kıramıyor musunuz?

**İŞTE SİZE KIRMANIN YOLU***

Bu anlatacağım yol Türkiye' de hiçbir sitede bulunmamaktadır.

Önce Nemesis Servic Suite isimli bu programı buradan !!!İNDİRİNİ!!!

(LİNK GÜNCELLENDİ)

NOT: Sadece N 73 cep telefonunda değil, diğer N SERİES BÜTÜN CEP TELEFONLARINDA DA YÖNTEM BAŞARILI OLMUŞTUR.

Sonra Telefonunuzu PC Suite ile birlikte bilgisayara bağlayın...
Telefonunuz bağlandıktan sonra Nemesis isimli programı çalıştırın.
Program açıldığında Sağ üst köşede büyüteç resmi çıkacak ona bir kez tıklayın.
Sonra gelen ekrandan TOOLS yazan yere tıklatın.
FACTORY SETTİNG kısmından FULL FACTORY' i işaretleyin ve RESET tuşuna basın.
Birkaç saniye sonra telefonununuz güvenlik kodu eskisi gibi, yani 12345 olacaktır.
Ben kendi telefonumda denedim, %100 çalışıyor. Bizzat kendi tarafımdan bulunmuştur.

Rar Şifresi: www.hackhell.com

Böyle paylaşımların devamlı olmasını istiyorsanız bi teşekkürü çok görmeyin!!!:clap
bende n73 var kapandı imei değiştircem yardımcı olurmusun

KardeŞİm EmeĞİne Elİne Koluna SaĞlik Uzun Zamandir YapmadiĞim Şey Kalmadi Tefefona Format Bİle Attim Olmadi Senin sayende telefonumun kilit kodu çözüldü çok sağoll benim telefonum N95 gayet güzel çalışıyo bu program

Arkadaşlar öncelikle olumlu ve olumsuz eleştireleriniz için teşekkürler. PC Suite programı ile kilit kodu girilmeden bilgisayara nasıl bağlanamıyorsunuz onu anlamadım, PC Suite ile bilgisayara bağlanırken herhangi bir kod ya da şifre istemiyor, öyle birşey olsaydı ben bağlanamazdım bilgisayara. Yazdığım konu gayet açık ve net verdiğim sadece Güvenlik Kodunu kırmak için İMEİ vs... değiştirmek için değil, dediklerimi harfiyen yaparsanız TELEFONDAN BİRŞEY SİLİNMİYOR, bu arada görüntülenme 9.000 küsür, teşekkür sadece 88 bunun için de ayrıca teşekkür ediyorum. Böyle olduktan sonra insanda paylaşım şevki de kalmıyor. Ben bir nebze yardım etmeye çalıştım, kendim denedim ve güvenlik kodunu kırdım, bunu sizinle de paylaşmak istedim, çamur atmaya ya da küfüre gerek yok, yapabilen varsa buyursun daha iyisini yapsın...

Geri