nokia da en yüksek ses veren sizce hangi model olabilir?

kayıtlı olması önemli değil diyorsan n99i modeli sana göre.ama kayıtlı olsun diyorsan en güzeli nokia 6233 tür.ben onu kullanıyorum halen daha iyisi üretilmedi ondan sonra.

Bana göre Çin telefonu al kacak şahsen benim arkadaşımda vardı 12 tane hoparlör vardı ve baya bi ses cıkarıyordu ve telefon tam 1 YIL dayandı :D:D

ben n73 kullanıyorum ve çok memnunum ses kalitesiyle bir çok telefonu susturdum...

bence N73 music edition bundan daha iyi ses çıkartan telefon tanımıyorum.....

kardeş nokia n73 üstünde 6 tane hoporler bulunuyo ...sana guluyorum.ustundekı delıklerı saydın herhalde..2 tane hoparlor var ve bundan fazlası nokıada yok..n73 sesı tatmın edıcı taıbıkı

Ben N73 Kullanıyorum Müziği Son Ses Açtım Pencere Kapalıyken Ses Duyulmuş İçeriye ..!

hehe =) 2-3 sene önce n73 kullanırken çok güzel sesi var diodm ama şuan n95 8gb var cok dha güzel..ama Xpress Music serisinin yeni modellerini dinleme şansım olmadı pek bişey diemem

nokia-n73.jpg

N73 me alıcaksın.

Zemin kattaki masaya koyup 4.kattan müzik dinleyebildiğim bir telefon.

WLAN yok sadece yoksa piyasadaki çoğu telden çok daha güzel bi telefon.

kardeş nokia n73 üstünde 6 tane hoporler bulunuyo ...sana guluyorum.ustundekı delıklerı saydın herhalde..2 tane hoparlor var ve bundan fazlası nokıada yok..n73 sesı tatmın edıcı taıbıkı

3 tane hoparlör var 2 değil.

2 hoparlör düz n73 de var.

Geri