nokia da en yüksek ses veren sizce hangi model olabilir?

bu ne ya herkes n73 dio benim hoşuma gitmio o telf.ama

n95 en iyisi sanki bilgisayar kullanıyorsun

arkadaşlar gecen bir telefon uzmanı bişeyler yazmış okudum ve yazıorum
en cok ses veren telefon w810i ymis. çünkü k 750 gibi modellere son sürüm yazılım yüklenirken w810 a hoparlörü hiç zorlamayacak bir sürün yani en düşük sürüm yükleniyor böylece tasarruf ediliyor fakat açtırmak isterseniz kendiniz değilde ir telefoncuda yazılım değiştirin ve format attırın dior bende w810 var sesi hiç çıkmıyordu e250 ile bile yarışamıyordum fakat telefoncuda hallettirdikten sonra anycoolaar açmaya bile cesaret edemediler

6288 ayarınıda yapınca cok yuksek ve kalıtelı ses cıkarıyo bu arada 6288 le ılgılı oyun veya tema bulursanız yollayın pls

yukarıdaki arkadaşın dediği gibi nokia sormuşun ama w810 al yazılım yülselt

arkadaslar sizin hic haberiniz yok mu nokia n 95 de var piyaslarda kikiikii

ben söylim n73 çok ses çıkaran onun üstüne yokkkkkkkk

n 73 sadece ses olarak değil kamera ve diğer özellikler olarak en ideali yeni çıkan n'lerde zaten çok pahalı o kadar para vermeye gerek yok ßence ßende var çok memnunum

kardes istiyosan git bi telefoncuya 6233 ün sesine bak kulak kapattırmıyosa gel bana söle :)

bi 6233ü dene başka bişi demiyorum sanaçin malı telefonları bıle bastırıyor n serisi falan hikaye yani mükemmel bir tel almasanda bi dene

en iyisi 6233 arkadaşlar cift hoperlor max bass

ya bişey soracam nokıa 6233 demişken 6233 için oyun ve tema nerde? bulamadımda.yardımcı olursanız sevinirim...

Geri