Niran Ünsal Yeni Albümün ilk Klibini Çekti

LsD

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
PxgTrWkZZv.jpg

0110c6ee26nirannsal3.png

Hayranları istedi Niran türkü okudu.

Niran Ünsal, ilk türkü albümüyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Sadece sazların kullanıldığı albümde 9 anonim türkü ve 2 fantazi eser yer alıyor. Ali Osman Erbaşı ile “ Bir avaz bir saz” projesini hayata geçiren Niran Ünsal, albümün ilk klibini de “Hangimiz sevmedik” isimli şarkıya çekti. Yıllar önce Müslüm Gürses’in okuduğu şarkı, bu kez Niran Ünsal’ın sesinden sadece sazlarla hayat buldu! Belgrat Ormanı’ndaki Neşet Suyu’nda çekilen klibin yönetmenliğini Yekta Özbil yaptı.

Niran Ünsal: “Aşkın yaşı da olmaz parası da”

Hayranlarının kendisinden yıllardır türkü albümü istediğini söyleyen Niran Ünsal, Ali Osman Erbaşı’na kendisiyle böyle bir projede çalıştığı için teşekkür etti.
Hangimiz sevmedik isimli şarkıda aşkı anlatan Niran Ünsal; “Aşkın yaşı olmaz, aşkın parası da olmaz, fakir de sever, zengin de.. Sevmelerden süzülür insan, doğruyu bulmak için” diyor...

Albümde sadece sazlar kullanılırken ritimlerin kullanılmaması dikkat çekti. 11 eserden oluşan albümde, dokuz anonim türkü yanında iki de fantazi eser de yer almakta. 18 saat te çekilen klipte Ünsal, ‘Herşey hayranlarım için. Onlar herşeyin iyisini hakediyor. Umarım bu klibimizi de beğenirler’ diye konuştu. Ayrıca Ünsal’ın bu albümü için saçlarını sarıya boyattığı da gözlendi.

BİR AVAZ - NİRAN ÜNSAL

Aslında benim için sürpriz bir proje. Her şey, gerçekleşmeyecek bir proje için bir reklam müziği seslendirmek üzere gittiğim stüdyoda, Ali Osman Erbaşı üstadın bana 12 yıldır aklında olan bir projesini anlatmasıyla başladı. Anlattıkları, beni duygusal anlamda projenin içine çekti. Gündelik hayatın yorucu ve sıkıntılı koşuşturmaları içinde, bu türküler bana ilaç gibi geldi. Ve inandık; tüm zorluklara rağmen aslında 3 kişiyle başlayıp çoğalan, büyüyen bir aile olduk. Hayatta hep böyle sürprizler olabilir. Beni yüreklendiren Ali Osman Erbaşı Hoca’ya; duygularımızın hayata geçmesinde teknik anlamda destek olan değerli tonmayster arkadaşımız Yılmaz Karayalım’a; bu projeye en az bizim kadar inanan ve sahip çıkan İhsan Bayrak ağabeyim’e ve albümün sizlere ulaşmasında emeği geçen tüm teknik ekibime, iyi niyet ve sevgilerimle…

DWhmET6VmO.jpg

Geri