Nick'inin Hikayesi?

adım Cihad 2-3 senedir JiHaD Nickini Kullanıyorum...
Jihad olunca İnternational oluyo Hem Hoşuma Gidiyo önceki nickim hopix ti hoplamaktan türettim ama anlamsiz geldi değitirdim yeni nickimle mutluyum Badboy CrazyBoy Pich vs gibi kolpalarıda olmuyo nick sahibi arkadaslar alınmasın...

senın sımdıkı nickin hopix zaten :Ss JiHaD deil ...

imza yeter herhalde

Valla nickimin hiç bi hikayesi yok =)

kızımın ismi =)

Yunan Mitolojisindeki Titanlardan Birinin Adı Hyperion :)

Jewel Diye Bir Şarkıcı Var Onun Hands Şarkısını Çok Severdim Ondan Jewel :001_rolleyes:

bal böceği; o kadar çok anlam içeriyorki benim için. babama dair hatırladığım öyle az şey varki :(
bunlardan biri bana "balım" demesi : (
esmer oluşumdan dolayı annem her kızdığında "kara böcek" derdi ;)
bir Barış Manço çocuğuyum ben onun şarkılarıyla büyüdüm ve ilk ezberlediğim şarkısıdır "bal böceği"
ayrıca en sevdiğim tatlıdır bal :)
bu yaşıma dek hiç arı ısırmadı beni
ve hayranım işte bal böceğine :)
yaklaşık 12yıldır "bal kız" "bal peteği" "bal böceği" hitapları üstüme yapışık tüm çevremde :)
dostlarımın böyle hitap etmesinin sebebi biraz daha farklı tabii
yaşadığım hayat bakımından çok şanslı biri değilim çile çekmek hobi oldu sanki artık
ancak kimse iddalı oyun oynamaz benimle
tavla,51,okey,poker,vs.vs.vs. bilumun iddalı oyunda çok şanslıyımdır
"ballı" denilen biriyim yani ;) onlarda bu sebepten "bal böceği" derler
işte kısaca böyle daha var aslında ama çok uzadı. :)

world of warcraft oynarken kötü tarf secmiştim ver kötü tarafta dikkat cekiic isim bulmaya calıştımki olumsuzluk ekleri takıldı aklıma.Bunu kendim buldum o an ama arkadaşlar bir kac sitedede benim nicki kulananları görünce biraz garip oldum = ) ayrıca 2*3 siteyede bu nickle üyeyim 50-100 msj arası mesajım var sadece

van'lıyım..nickimin de van'ı hatırlatan birşey olmasını istedim o kadar..

ZeYNa...6 yıLdır kuLLandığım nick...forumLarda admin adminiye smod mod bütün görevLerde bu nicki kuLLandım..Hikayeside şöyLe baktım forumda periliçe he-man bile var bende zeyna olim dedim..:) ama uyuyoda bana..savaşçı ruhLu kız..hayata karşı savaşmaktan asLa vazgeçmicem...

KnowN Yani biLinen uzun zamandır akLımda oLan ßir nickti Çoğu Sohbet odalarında KuLLandığım ßir nick. Pek biLindiğimden oLsa gerek :D

Hikayesi oLmayan tek Kişiyim sanırım ama Karizma Duruyo Nickim :durdurun

Benimkinin hikayesi şöle aslında en ilginci benmki denilebilir :)

hackhellde birşey download edecektim adım şahin üyelik açacaktım sahin3 die yaptım kullanılıyor dedi sahin33 oda sahin333 oda kullanılıyordu

en sonunda sahin3333 yazdım ve mutlu son... :D:D işte hikaye bu.

NOT: Neden 3 olduğu ise oldukça gizemlidir: Elime ilk o sayı geldi :D:D

Anlatmak isterdim ama kelimeler kifayetsiz kalır..

Geri