Nick'inin Hikayesi?

bEgenmediySen teKrar yöNet keyFine göRe veya öYle bir tepKi göSterki o buRada deSinler :) ve de heP farKlı oL, keNdi hAyatının yOnetmenı oL :D

ReACtoR

benimkini en yakın arkadasım taktı. 1 yıl sonra öğrendim nerden geldiğini. ''kocum benim dizisinde cicoss varmıs (cihan). tamamen isim benzerliğinden türeyen bişi. beni tanıyan herkes, ana-baba-kardeş-komşu-okul her kim varsa cicoss diye hitaber. ama eski nick'im MAHZEN'e dönmek istiyorum. Arada mahzende keyif yaparızz:D

benimkini en yakın arkadasım taktı. 1 yıl sonra öğrendim nerden geldiğini. ''kocum benim dizisinde cicoss varmıs (cihan). tamamen isim benzerliğinden türeyen bişi. beni tanıyan herkes, ana-baba-kardeş-komşu-okul her kim varsa cicoss diye hitaber. ama eski nick'im MAHZEN'e dönmek istiyorum. Arada mahzende keyif yaparızz:D

çok ilginç bi raslantı benim kız arkadaşımda bu nicki kullanıo cicos denen sakızı çok sevdiği için ama esas raslantı oda s'yi 2 defa yazıyor ve hackhellde cicoss nickini kullanıo :)

Trillan22
Triloop 3. sahış kişilik deneyimi
Trillan 3.ül 3.şahıs 3. karakter
trillan22 edirne 3 kişilikli...:D

e burda yazda soranlara pm atmak zorunda kalma olmazmı? :)

ben 12 yıldır turizmciyim... henüz 16 yaşında atıldım turizme..ilk senemde bir gece kulübünde çalışıyordum.. sonradan beckham ın teyzesi olduğunu öğrendiğim bir kadın , adımı sormuştu çalıştığım barda.. bende adımı söyledim ama inglizcede telefuzu zordu adımı .. kadında bana koko deyiverdi o an ... (isimin biraz çağrıştırıyor )
turizmde hemen hemen herkez yabancı isim kullanır ... koko ismide hep öyle kaldı o günden sonra ..
(kadına inanmamıştım ilk. daha sonra bana devid backhamla resimlerini gösterdi .. kendi evinde çektirdiği fotolardı... kimliğini gördükten sonra inanamıştım .. kadının soyadıda beckhamdı ... kadın 60 yaşında bişeydi o zamanlar)

Leechenwoo ..
duo butai ve shangai manastırında yıllarca öğretmenlik yapmış efsane bir kung fu hocasıdır.
Aynı zamanda Bruce lee nin de hocasıdır ve onun gelişimine büyük katkı sağlamıştır.
60 yaşındayken bir kılıç müsabakasına çıktığı sırada kalp krizine yenik düşüp hayatını kaybetmiştir.

Leechenwoo ..
duo butai ve shangai manastırında yıllarca öğretmenlik yapmış efsane bir kung fu hocasıdır.
Aynı zamanda Bruce lee nin de hocasıdır ve onun gelişimine büyük katkı sağlamıştır.
60 yaşındayken bir kılıç müsabakasına çıktığı sırada kalp krizine yenik düşüp hayatını kaybetmiştir.

kung fuylamı ilgileniosun?

Lowe + ns den oLuşuyor ;
Love : Aşk , sewgi vs. [ Aşkımı beLLi etmek için ]
ns : ingiLizce "n,s" harfLerinin okunuşu [ enes ] adımı ortaya çıkarıyor (=

Lowens..

sanırım gözlerim yeşil olduğu için bu nick i seçtim eski nick im [Sa.GoPa_KajMeR] biraz özenti gibiydi yani zaten vardı ama bu bana has her yeri araştırdım başka yeşil gözlü yok :)

ingilizce sözlüğe açıp bakmıştım counter strike da orjinal bi nick için :D
yapıştı kaldı sonrasında :)

Beşiktaş Sevgisi Diye BiLiriz...

ünideyken acaip gaza gelip bir site kurmustuk Kemirgeniz.Biz diye
merak etmeyin reklam yapmıyorum kapanalı cok oldu

ordan KgTv yayınları yapacak,
karikaturler cizecek,
mimari projeler paylaşacak,
hic bir yerde olmayan programları paylaşacak,
bütün interneti KeMiReCeKTik:)

Hedef noktamız harika forumu yaratmaktı,hani her forumun bir uzmanlık alanı olur-esas kurulum gayesi vardır diger konularda biraz boşlar ya,işte bizimki HERŞEY olacaktı:)

Hayallerimize ulaşmak icin tek eksiğimiz vardı hic birimiz dial-up modemler kalktıgından beri site işiyle ugrasmamıstık:)
(dial_Up modem donemi herkez gibi bizde hacker-webmaster-lamer-6haneli icq numaralı insanlardık bizi gaza getiren buydu)
ama degisen sistemlerle birlikte bizim konuyla ilgili hic bir bilgimiz yoktu
ben o donem hackhelli buldum burdaki baslıklardan pek cok yardım aldım,sonsuza dek acık kalacak ve HERŞEYİ barındıran Türkiye'nin en büyük formu olacak sitemizin ismininde her yerde gecmesi icin yeniden kayıt oldum ve nickimi Kemirgeniz sectim:)küllerimden yeniden doğdum aslında(:)

Kemirgeniz.Biz
Burda hepimiz kemirgenizZZz!..

(((:)
vay be..

Geri