nişanlanıyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr

haha video ya ben çektim sizi kızlar herkese göstercem :p

yandınız :hhmanD

Allah tamamına erdirsin. Ülkeye ve insanlığa faydalı boy boy çocukları olur inşallah. Tebrikler arkadaşlar.

Hayirli Ugurlu Olsun , Mutluluklariniz Daim Olsun MAxi Emmi =)))

Erkek Tarafi olarak Arkandaiz :N :hhmanD

sadece 2 resim mi verilir ya :saskin

boy boy istiyoruz mümkünse :melek :D

Allah hayırlı etsin maximus-şirine. düğününüzü de görürüz inşallah...

TeBRiKLeR

Allah tamamına erdirsin. Allah mutlu ve huzurlu bir yuva nasip eylesin. Allah bir yastıkta kocatsın. Valla aklıma ne geldiyse yazdım. Birde gelinle damat ömür boyu hiç kavga etmesinler ve birbirlerini ilk günkü gibi sevsinler. Daha ne diyem bilmem ki... :clap :clap :clap

MutLu HuzurLu oLmaniz DiLegi iLe

aLLah Mesut ßahtiyar etsin ßir Yastikta yaŞLanir ßir Ömür ßoyu ßeraßer oLursunuz inşaLLah.. aLLah TamaMIna ErdirSin..

HayIRLI uGuRLu oLSun..

hayırlı olsun ömür boyu mutlu olmanız dileqiyle..

Çok uzun zamandır güzel haberlerini beklediğimiz kardeşlerimiz Maximus ve Şirine'nin nişanlanarak yeni bir yola adım atmış olmalarını kutluyoruz.
Elbette ki orada olacaktık ve o güzel mutluluk tablosunda yerimizi alacaktık. Kardeşlerim;
Eşim ve ben bu güzel yolda size Allah'tan tüm dileklerinizin gerçekleşmesini temenni ediyoruz.
Kutsal bir yuva kurmak için çıktığınız bu yolda atacağınız her adım kolaylıklar ve hayırlarla dolu olsun.
Allah tamamına erdirsin. Sizi çok seviyoruz.
Feryal'cim darısı senin ve tüm bekar kardeşlerimizin başına... :)

Çok uzun zamandır güzel haberlerini beklediğimiz kardeşlerimiz Maximus ve Şirine'nin nişanlanarak yeni bir yola adım atmış olmalarını kutluyoruz.
Elbette ki orada olacaktık ve o güzel mutluluk tablosunda yerimizi alacaktık. Kardeşlerim;
Eşim ve ben bu güzel yolda size Allah'tan tüm dileklerinizin gerçekleşmesini temenni ediyoruz.
Kutsal bir yuva kurmak için çıktığınız bu yolda atacağınız her adım kolaylıklar ve hayırlarla dolu olsun.
Allah tamamına erdirsin. Sizi çok seviyoruz.
Feryal'cim darısı senin ve tüm bekar kardeşlerimizin başına... :)

burcin abim ii ki geldiniz ya cok ii oldu gece süperdi amin amin dileklerin için saol :D

pembe de ayrı yakışmış uLtra maxi :)
Allah tamamına erdirsin inşaLLar bir ömür boyu mutLuLukLar
aranızda oLamasakta bedenen akLımız ordaydı

butun hackhell dugun deymis herhalde :D:D

hayirli ugurlu olsun diorum onlara nice mutlu mesut senelere diliyorum ....

sevgiler olsun

butun hackhell ailesi ordaymis herhalde :D:D

helal olsun bundan sonraki yasa mlarindada muttluluk we huzur onlarin pesini birakmasin

amiiiinn
sevgilerle

Geri