nişanlanıyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr

kesinlikle kopuk kesinlikle çok güzel bi gündü...
lazaslan,bilge,terteren,kırmızıkız,kopukdadı,maximus,şirine ve feryall :) bunlar gece eglencesinde gülmkten kırılanlar :D biri abime halay çekmeyi öğretsin :D
HaCkHeLL tşk ediyorum herkese :)
darısı sizin başınıza :D

keşke sende gitmeseydin ya 5te anca yatağa yatabildik ama o saatte bile eğlenicek bişiler bulduk :) şirinemle koyniş koyniş uyudum :melek enişte çatlaaaaaaa :durdurun :durdurun :durdurun

bu güzel günde lazaslan abi ve eşi zeynep ablaylada tanışma imkanı bulduk geldikleri için teşkkr ederiz

abinide takma kafana arada kaynadı bişi olmaz :) ama olan senin ayaklarına oldu :hhmanD

allah mesut etsin.. 40 gün 40 gece mutlu bir düğün gelir devamında inşallah...

TebrikLer ve mutLuLukLar ... =)

EDİT : ResimLeri saßırsızLıkLa ßekLiyoruz :)

kesinlikle kopuk kesinlikle çok güzel bi gündü...
lazaslan,bilge,terteren,kırmızıkız,kopukdadı,maximus,şirine ve feryall :) bunlar gece eglencesinde gülmkten kırılanlar :D biri abime halay çekmeyi öğretsin :D
HaCkHeLL tşk ediyorum herkese :)
darısı sizin başınıza :D

ay aklıma geldikçe gülüorum :D
herşey harikaydı ama gece eğlencesi süperdi..tüm gün koşturmamıza yorulmamıza değdi :sigara:

bu arada halayda kim benim ayağımı çiğnedi itiraf etsin :Sopa

ve biri enişteme halay çekmeyiöğretsin :hhmanD

neyse..resimler eniştemde ama ben bende olan 2 tanesini vereyim bare :melek
bu eniştemin kızımızın koluna saat takmaya çalıştığı an..beceriksiz:durdurun

230520081219.jpg

bu da gece eğlencesindeki kumrularımız :sigara:

240520081224.jpg

ben 2 tanesini vereyim.dierlerini bekleyin :sigara:

çocuk gibi mutluydular..sizleri çok seviorum :melek

ALLAH HayırLı Etsin.
Bi Yastıkta KocasınLar (=

yavyum ben doyamadım :D hadi bi daha nişan yapalım :D:D:D:D:D:D

bencede bencede :D:D:D:D

amin amin :D Allah razı olsun arkadaşlar Allah hiç bir seveni birbirinden ayırmasın...
yavrucum kırmızıkızım kopukdadım ve digerleri ile olan fotoları da yayınlıcaz :D burdan tkip edin :D

amiiiinnnnnnnn

nayır nolamaz benim resmimi vereni yakarım :D heleki videoları aile fertleri dışında kimseye göstertmeyin :durdurun

buarada en lüks ve güzel arabada bizimkiydi dimi feryalim :D terteren dayı tşk edriz :D

kopukkkkkkkk videolar goruntulenırse bittiğimiz andır ilknur sen ben :D rezalet ha leylayı da untmmak lazım :D
kesinlikle terteren olaydı ya :D:D:D:D arba o kadar luks ki düşün yani radyoyu ne zaman dinlemek isteyecegini anlaıo ona gore acıp kapatıo .:) ondan sonra ekstra kornası vardı :D cokk lükstüüüüüüüüüüüüüüü catlasınlar ...
:D:D ii ki de o arabadaydık dimi kopugum :D

kopukkkkkkkk videolar goruntulenırse bittiğimiz andır ilknur sen ben :D rezalet ha leylayı da untmmak lazım :D
kesinlikle terteren olaydı ya :D:D:D:D arba o kadar luks ki düşün yani radyoyu ne zaman dinlemek isteyecegini anlaıo ona gore acıp kapatıo .:) ondan sonra ekstra kornası vardı :D cokk lükstüüüüüüüüüüüüüüü catlasınlar ...
:D:D ii ki de o arabadaydık dimi kopugum :D

ahaha görüntlere sahip çık sana emanet :D:D
evet evet şampiyonla seyahat çok eğlenceliydi :durdurun

Geri