NEXT ye 2000 fta usb yardım

MONTANO

New member
Reaction score
0
NEXT YE 2000 FTA USB şu ıctimai tv nasıl izleyebilirim.yazılım yüklemelimiyim cihazın kendi yazılımı yeterlimidir.birde Ntv,Ntvspor,e2,cnbc bu kanalları izleyemiyorum.Yanlız ntv batıyı izliyorum.Şöyle bir şey var Newssat'an tarama yapıyorum.Sorun ondanmı kaynaklanıyor.

Kusura bakmayın Yardım başlığı yukarıda mevcut bir anlık dalgınlığıma gelmiş,Özür diliyorum bu bölümdeki Simatic Arkadaştan Kusura bakma

NEXT YE 2000 FTA USB şu ıctimai tv nasıl izleyebilirim.yazılım yüklemelimiyim cihazın kendi yazılımı yeterlimidir.birde Ntv,Ntvspor,e2,cnbc bu kanalları izleyemiyorum.Yanlız ntv batıyı izliyorum.Şöyle bir şey var Newssat'an tarama yapıyorum.Sorun ondanmı kaynaklanıyor.

Kusura bakmayın Yardım başlığı yukarıda mevcut bir anlık dalgınlığıma gelmiş,Özür diliyorum bu bölümdeki Simatic Arkadaştan Kusura bakma

walla o kadar cok sorun yazmışsın ki hangisine cevap versem dıye sasırdım montano :D ictimaiden gırmıssın ntv den cıkmıssın anlamadıgım nokta senın tarama yaptıgın uydu nıye newssat :D turksat 1 b degıl :D onu anlamadım

walla o kadar cok sorun yazmışsın ki hangisine cevap versem dıye sasırdım montano :D ictimaiden gırmıssın ntv den cıkmıssın anlamadıgım nokta senın tarama yaptıgın uydu nıye newssat :D turksat 1 b degıl :D onu anlamadım

Güncel Kanal Dosyası:RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Güncel Emu key:RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Rustavi2,georgian,Trt 1,trt 3,ntvspor,biss olanların bazılarını çözdü fakat öbür şifreleri çözmedi.Itv Azerbaycan zaten şifreleme yok belki maç günü olabilir.onuda çözer.

Güncel Yazılımı:RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Bu linkler işime çok yaradı her türlü sorun çözüldü.Newssat10 burdan tarama yaptığım için ntv paketleri çıkmıyordu.Turksat sorunu çözdü.Cihazın Fabrika ayarlarına döndünmü hemen newssat10 tarama için otomatik seçiliyor.ilginç bir cihaz

Simatic Teşekkür ediyorum.=)

Geri