Next Ciler Gözümüz Aydin

bu next icin peki goldmaster 20400 cım icin var mı acaba ben sky stardan izliyorumda icerde goldmaster boş boş yatıyo ona da bişeyler yapalım :D:D

Valla arkadaşom sen goldmastere bul bende Botech için bulayım ama masslesef birşey bulamıyoruz

ABi ben next 8000 xcam kullanıyorum da .Bu yazılım nereden çıktı hiç bir forumda yok bu yazılım en son yazılım 609 nolu olan.Cihazı zaten yeni servise arıza için gönderdim.bu yazılım sakat olmasın .güvenilirlilik nedir?

nasıl oluyo yaw :D yakalanma durumu falan yok mu ????

arkadaşlar tarih yanıltmasin bir hayırsever arkadaşımız yazılımı editlemis bukadarınını çözdürebilmiş sağolsun bende next8000xcamplus varyükledim salanları rahatca seyrediyorum.dileyen yükler izler.

deneyen varmı? gerçekten çalışyıormu?
Birde size zahmet sinema salonlarının frekanslarını verirmisiniz?

lig tv çözülüyor mu peki.Hepsini neden çözemiyorda bi kısmı çözülüyor?

salonlarda bişey yok ki zaten 3-4 film ve filmler eski .Diğerlerinin çzzülmesi gerek bence Lig tv- naitonal g-disco-eurosport vs

2005 filmeri oynuyo hocam paso aynı film veriliyo ama bence hem illegal izleyip hemde veryansım etmeye hakkımız yok bence ama para ödesek veryansım edebilirdikk :D

@mantoman
haklısın dostum.Ama ben skystar2 ile bütün kanallar çözülürken neden next ile bir kaç kanal çözülüyor demek istemiştim

arkadaslar next 7600 la da cozulur mu????

ark.lar bende next 5000cı var buna pcden nası atabilirim bu yazılımları .. :eek:

herkesde skystar2 de lig tv ve digerlerini iz leyebilirken neden benimki çözmüyor yardıncı olacak biri var mı yada elinde plugın olan varsa yardım bekliyorum teşekkürler

Geri