Nefretlik Kızlar!!.

ıste bu tarzlara yapılacak tek bişi var be hocam sen de onları alaya alıp ısını gorcen sadece herkes hakkettıgını yasar

teşekkürler kardeşim vallaha aynen benim nefret ettigim kız tiplerini yazmışsın kevaşeler

Yürü be Aslanım : )

ben de tüm bunlardan nefret etmeyen erkeklerden nefret ediyorum...

Hocam helel sana bunlar sarmış etrafımızı ne yazık ki.Bizlerde bunun gibi kızlara yalakalık edip kaldırmıyalım biyerlerini demi!!!!!

teşekkürler paylaşım için söyleyecek başka ne kalmış ki.

kım tutar senı be kardesım durmak yok yola devammm...:D

Yürü be hocam ya kim tutar seni ben bela bile okurum annem e bile çok kızgınım kadınların hepsi sabit kafalı aynı düşünce ve fikirdeler hiç birinin birbirinden farkı yok !

baba büyüksün ellerine sağlık valla harika müthiş yürü bea kocum senin arkadanda bunları söyleyemeyen milyonlarca erkek var yüz bin oy benden sana

baba büyüksün valla harika yazmışşın ellerine sağlık

haklısın böle kızlar çekilmez ben böle olursam sevgilim ardına bakmadan terketsin...

helal olsun bizim kızkarın %90 böyle zaten tşk ederim

süper olmuş ...

Kızların yarısından fazlasını anlatıyo....

ya sen ne dertliymişsin be bilader!

senin için normal sanırsam ama bana dert değil gördüklerim .. ;)

hocamm kız erkeğin karekterine göre davranır demek sendee bişşeyy varrr ben de biliyorum öylee kızlar olduğunu ama işi bil sen onları süründür yüz verme fazlaa öyle yaptığında tel acmadığında fln gerekeniii yappp yapamıyosandaa cıkma bencee yoksaaa insanı katilll ederlerr onlarr

pardon ya hepsini ben böyle yaptım zaten .. :p hakkımda yorum yapman için benim kızları tanıdğım kadar beni tanıman gerekir.. ;)

abi kim tutar seni bastır be

var mı böyle kızlar -yaratıklar denmeli aslında- allah tüm erkekleri korusun böylelerinden

Geri