Need For Speed World [2010][KURULUMSUZ] [HH Up] [HF]

baya bi uzun surdu ama sonunda oynamayı başardım teşekkür ederim kardeşim elina sağlık...

ULAS KARDES SU SIFREYI VERIRIMISIN HEP HATA VERIYO ben bu sekıl yazıyom olmuyo ulashQhackhell

ulas sıfreyı duzgun yazarmısın yav valla ıkı gundur ugrasıyorum harıfde dedıgın gıbı yaptım Q olmuyo yor

kardeşim the installation is corrupted. please reinstall the game.die bir hata veriyor neden acaba bir bakabilirmisin

beyler burdakı dosyalı ındırınce ne oluyor bılmıyorum level 10 dan sonrada oyanyabılıyor muyuz kı dedım ya bılmıyorum normalde kendı sıtesınden 7-8 mb bı stup dosyası ındırıp oyun kuruluyor hemde sorunsuz setupu ındırınce once bı 735mb indiriyor sonrada 135mb zaten arkadasın verdıkleride 200mb partlar bısey degışmıyorsa kendı sıtesınden hesap acıp sorunsuz sekılde oynayabılırsınız

boşwer indirmeyin şunu aynı hata baştan yükleyin..

Neden işe yaramaz şeyleri koyuyorsunuz buraya? O kadar uğraşıyoruz indirmeye sonra işe yaramıyor. Daha kolay indirilebilir hali nfs sitesinde varmış. Bu kadar şeyi boşa indirdik!

beyler burdakı dosyalı ındırınce ne oluyor bılmıyorum level 10 dan sonrada oyanyabılıyor muyuz kı dedım ya bılmıyorum normalde kendı sıtesınden 7-8 mb bı stup dosyası ındırıp oyun kuruluyor hemde sorunsuz setupu ındırınce once bı 735mb indiriyor sonrada 135mb zaten arkadasın verdıkleride 200mb partlar bısey degışmıyorsa kendı sıtesınden hesap acıp sorunsuz sekılde oynayabılırsınız

şifre de hata veriyor zaten en iyisi dediğin gibi yapmak sanırım,ulash yine de teşekkürler çünkü ortada bir emek var.

sağolasın kardeş süper ya uzun zamandır arıyordum bu ouyunu

Eline sağlık ulash.. Umarım NFS severler için iyi olmuştur =)

bütün msj atanların coğu aynı cevapları ve soruları veriyorlar
lütfen 5-6 sayfa olan yorumları okuma alışkanlığı edinelim
şifre şifre diyen var hala onlara PES diuorum ; )

Anladım şimdi aynı problemı yasayan bı kac arkadas daha var onlar soyle bır cozum yapmıslar ;

"oyunu yükledikten sonra
buraya girin http://world.needforspeed.com üye ol sonra http://cdn.world.needforspeed.com/st...p-1.8.1.49.exe şunu indirin"

bunu yüklerken nereye yükleyeceğini gösteriyor browseydi heralde sonra orda need for speed world klasörünü göster yani oyunun içine yükle.."

bu şekilde bir çözüm var denersen sevinirim ..

Üstad Teşekkür ederim. Oyunu indirdim. Bu şekilde hata verdi ve senin başka bir kullanıcıya verdiğin cevap , bana yardımcı oldu. Bol upload'lı günler dileğiyle :p

Geri