Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Need for Speed: UnderCover [ RIP ] & FuLL [ KnowN FaRKIyLa ]
crack dosyasını ındırdım ıcınden dll cıkıyor klaore attım fakat exe ye tıklayınca bıraz beklıyor ve hatayla karsılasıldı dıyor yanı acılmıyor donanım oyun ıcın yeterli..
forumda seri halinde verileninden indirdim oda ripliydi, yalnız içinden 786kb mı ney yani 1mb bile olmayan bir rardan yaklaşık 4gb kurulu oyun çıktı valla, onu bulup upload edebilirmisiniz ben bir yanlışlık eseri sildim
inanki öyle oldu, rarın içine baktım kurulmuş dosyalar var hemen farklı bir klosöre açtım çalıştı, inanmayanlar varsa o 1mblık dosyayı bulup deneyebilirler.
Oyunu daemon ile kurdum linklerle beraber verdiğin crak ide yaptım cehennem zebanisinin verdiği crak'ide yaptım ama nfs.exe bir hata ile karşılaştı diyip kapatıyodu exe'nin uyumluluğunu windows 98 e ayarladım hata olayı kalktı ortadan bu sefer ms-dos olayı açılıyor kapanıyor ama oyun başlamıyor yardımcı olursan sevinirim teşekkürler...